Povezane vesti

Od 1. oktobra velika promena za roditelje-negovatelje: Đurđević Stamenkovski najavila novo pravo i pomoć države

Od 1. oktobra velika promena za roditelje-negovatelje: Đurđević Stamenkovski najavila novo pravo i pomoć države

Euronews pre 20 sati
Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Milica Đurđević Stamenkovski rekla je danas da će od 1. oktobra biti aktivna primena zakona o roditeljima - negovateljima i negovateljima. "Mi smo rebalansom zatražili sredstva za isplatu… »
Đurđević Stamenkovski: Od 1. oktobra aktivna primena zakona o roditeljima negovateljima

Đurđević Stamenkovski: Od 1. oktobra aktivna primena zakona o roditeljima negovateljima

RTV pre 21 sat
BEOGRAD - Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Milica Đurđević Stamenkovski rekla je danas da će od 1. oktobra biti aktivna primena zakona o roditeljima - negovateljima i negovateljima. "Mi smo rebalansom zatražili sredstva za… »

RTK pre 21 sat
Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Milica Đurđević Stamenkovski rekla je danas da će od 1. oktobra biti aktivna primena zakona o roditeljima – negovateljima i negovateljima. „Mi smo rebalansom zatražili sredstva za isplatu… »

Vesti dana »