Povezane vesti
Od 1. oktobra velika promena za roditelje-negovatelje: Đurđević Stamenkovski najavila novo pravo i pomoć države
Euronews pre 24 dana
Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Milica Đurđević Stamenkovski rekla je danas da će od 1. oktobra biti aktivna primena zakona o roditeljima - negovateljima i negovateljima. "Mi smo rebalansom zatražili sredstva za isplatu… »
Đurđević Stamenkovski: Od 1. oktobra aktivna primena zakona o roditeljima negovateljima
RTV pre 25 dana
BEOGRAD - Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Milica Đurđević Stamenkovski rekla je danas da će od 1. oktobra biti aktivna primena zakona o roditeljima - negovateljima i negovateljima. "Mi smo rebalansom zatražili sredstva za… »
Đurđević Stamenkovski: Od 1. oktobra aktivna primena zakona o roditeljima negovateljima
RTK pre 25 dana
Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Milica Đurđević Stamenkovski rekla je danas da će od 1. oktobra biti aktivna primena zakona o roditeljima – negovateljima i negovateljima. „Mi smo rebalansom zatražili sredstva za isplatu… »
Vesti dana »
Prognoza vremena za Srbiju: Stabilno do noći, a potom naoblačenje
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 27 povezanih
Žestoke kritike na račun Sabalenke: "Lako je praviti šou kada pobeđuješ, treba biti dostojanstven i u porazu"
B92 pre 8 minutajoš 23 povezane
Uživo: Kriza na Bliskom istoku - Iran najavio dogovor sa Omanom o Ormuskom moreuzu, Pezeškijan: "Ne tražimo rat"
Euronews pre 13 minutajoš 15 povezanih