Povezane vesti
Poznati naučnik tvrdi da SAD kriju tela vanzemaljaca: "Postoje četiri vrste, video sam zapise i dokaze"
Telegraf pre 1 dan
"Nađeni nakon padova NLO" Američki astrofizičar Erik Dejvis, koji se predstavlja kao potencijalni "uzbunjivač" u vezi sa NLO fenomenom, tvrdi da američka vlada čuva tela najmanje četiri različite vrste vanzemaljskih bića, ali da mu je za javno iznošenje… »
Američki naučnik tvrdi da SAD kriju tela četiri vrste vanzemaljaca
RTV pre 1 dan
VAŠINGTON - Američki astrofizičar Erik Dejvis, koji se predstavlja kao potencijalni uzbunjivač u vezi sa NLO fenomenom, tvrdi da američka vlada čuva tela najmanje četiri različite vrste vanzemaljskih bića, ali da mu je za javno iznošenje detalja potreban… »
Astrofizičar tvrdi da američka vlada krije tela četiri vrste vanzemaljaca: "Video sam dokaze, video sam zapise"
Euronews pre 1 dan
Američki astrofizičar Erik Dejvis, koji se predstavlja kao potencijalni uzbunjivač u vezi sa NLO fenomenom, tvrdi da američka vlada čuva tela najmanje četiri različite vrste vanzemaljskih bića, ali da mu je za javno iznošenje detalja potreban imunitet… »
Američki naučnik tvrdi da SAD kriju tela četiri vrste vanzemaljaca
Politika pre 1 dan
Prema njegovom opisu, među njima su „Sivi" - vitki humanoidi sa sivom tenom, slični izmišljenom biću viđenom na kraju filma Stivena Spilberga „Bliski susreti treće vrste" zatim „nordijci" belog izgleda visokog rasta, „insektoidi", bića koja podsećaju na… »
Vesti dana »
Rijera nezadovoljan posle velike pobede Zvezde: "Nemamo čarobni štapić - ovo nije golf ili tenis, MVP je tim"
Nova pre 23 minutajoš 3 povezane
MUP S. Makedonije pustio u rad aplikaciju Bezbedan grad preko koje strani vozači mogu da plate kazne
Beta pre 1 satjoš 1 povezana
Prve reči razočaranog Saše Ilića posle bolnog poraza Partizana: "Nama se ovo ne dešava prvi put..."
Nova pre 1 satjoš 4 povezane