Povezane vesti
Pevačica iz Srbije kažnjena od strane hrvatskog suda sa pet dana zatvora zbog krajiške pesme
Euronews 19.08.2026
Pevačici i vođi pevačke grupe iz Srbije Svetlani Spajić (54) Opštinski sud u Zadru je izrekao osuđujuću presudu od pet dana zatvora, uslovno godinu dana i novčanu kaznu u iznosu od 50 evra, zbog objave videosnimka iz marta 2024. godine, pesme u kojoj se… »
Pevačica iz Srbije kažnjena u Hrvatskoj zbog pesme "Oj Krajino, moja mila mati" jer veliča Republiku Srpsku Krajinu
RTV 19.08.2026
ZADAR - Pevačici i vođi pevačke grupe iz Srbije Svetlani Spajić (54) Opštinski sud u Zadru je izrekao najblažu osuđujuću presudu od pet dana zatvora, uslovno godinu dana i novčanu kaznu u iznosu od 50 evra, zbog objave videosnimka iz marta 2024. godine… »
Policija privela srpsku pevačicu Svetlanu Spajić u Hrvatskoj, izrečena joj kazna zbog pesme iz 19. veka
Blic 19.08.2026
Svetlana Spajić je proglašena krivom pred sudom u Zadru zbog objave pesme "Oj Krajino, moja mila mati" i neprijavljenog boravka u Hrvatskoj. Policija ju je privela jer nije prijavila šestodnevni boravak kod prijatelja u Kaštelu Žegarskom, što je protivno… »
Srpska pevačica privedena u Hrvatskoj: Izrečena joj kazna zatvora zbog pesme iz 19. veka, nacija u šoku
Mondo 19.08.2026
Srpska pevačica Svetlana Spajić proglašena je krivom pred Opštinskim sudom u Zadru nakon što je objavila snimak pesme "Oj Krajino, moja mila mati", a takođe zato što tokom boravka u Hrvatskoj nije prijavila boravak. Kako se navodi, izrečena joj je… »
Smeta im što je pevala "Oj, Krajino"! Hrvatska policija privela srpsku pevačicu, sud joj rebnuo uslovnu kaznu zatvora!
Kurir 19.08.2026
Srpska pevačica Svetlana Spajić proglašena je krivom pred Opštinskim sudom u Zadru nakon što je objavila snimak pesme "Oj Krajino, moja mila mati", a takođe zato što tokom boravka u Hrvatskoj nije prijavila boravak. Izrečena joj je uslovna kazna od pet… »
Policija privela srpsku pevačicu u Hrvatskoj: Izrečena joj kazna zbog pesme iz 19. veka
B92 19.08.2026
Srpska pevačica Svetlana Spajić proglašena je krivom pred Opštinskim sudom u Zadru nakon što je objavila snimak pesme "Oj Krajino, moja mila mati", a takođe zato što tokom boravka u Hrvatskoj nije prijavila boravak. Izrečena joj je uslovna kazna od pet… »
Skandal: Srpska pevačica uhapšena i osuđena u Hrvatskoj zato što je pevala pesmu iz 19. veka!
Telegraf 19.08.2026
Pevačica iz Srbije Svetlana Spajić, koja zajedno sa svojom grupom peva tradicionalnu muziku, osuđena je na Općinskom sudu u Zadru zbog objave videosnimka pesme koja spominje Krajinu, i zbog neprijavljivanja boravka, piše Index.hr. Izrečena joj je uslovna… »
Vesti dana »
Razgovarali Tramp i Putin: Američki predsednik kaže da će Rusija odmah isporučiti „300.000 tona dizela“, a da slede još milioni
Danas pre 10 satijoš 7 povezanih
„Raskršće – biramo zajedno”: veliki skup Studentske liste danas u Nišu
Glas Šumadije pre 47 minutajoš 1 povezana
Putinov čovek "pao" u Crnoj Gori; Tramp nudio 10 miliona za njega; Ovo su detalji FOTO
B92 pre 3 minutajoš 2 povezane