Povezane vesti

Pevačica iz Srbije kažnjena od strane hrvatskog suda sa pet dana zatvora zbog krajiške pesme

Pevačica iz Srbije kažnjena od strane hrvatskog suda sa pet dana zatvora zbog krajiške pesme

Euronews pre 9 sati
Pevačici i vođi pevačke grupe iz Srbije Svetlani Spajić (54) Opštinski sud u Zadru je izrekao osuđujuću presudu od pet dana zatvora, uslovno godinu dana i novčanu kaznu u iznosu od 50 evra, zbog objave videosnimka iz marta 2024. godine, pesme u kojoj se… »
Pevačica iz Srbije kažnjena u Hrvatskoj zbog pesme "Oj Krajino, moja mila mati" jer veliča Republiku Srpsku Krajinu

Pevačica iz Srbije kažnjena u Hrvatskoj zbog pesme "Oj Krajino, moja mila mati" jer veliča Republiku Srpsku Krajinu

RTV pre 9 sati
ZADAR - Pevačici i vođi pevačke grupe iz Srbije Svetlani Spajić (54) Opštinski sud u Zadru je izrekao najblažu osuđujuću presudu od pet dana zatvora, uslovno godinu dana i novčanu kaznu u iznosu od 50 evra, zbog objave videosnimka iz marta 2024. godine… »
Policija privela srpsku pevačicu Svetlanu Spajić u Hrvatskoj, izrečena joj kazna zbog pesme iz 19. veka

Policija privela srpsku pevačicu Svetlanu Spajić u Hrvatskoj, izrečena joj kazna zbog pesme iz 19. veka

Blic pre 10 sati
Svetlana Spajić je proglašena krivom pred sudom u Zadru zbog objave pesme "Oj Krajino, moja mila mati" i neprijavljenog boravka u Hrvatskoj. Policija ju je privela jer nije prijavila šestodnevni boravak kod prijatelja u Kaštelu Žegarskom, što je protivno… »
Smeta im što je pevala "Oj, Krajino"! Hrvatska policija privela srpsku pevačicu, sud joj rebnuo uslovnu kaznu zatvora!

Smeta im što je pevala "Oj, Krajino"! Hrvatska policija privela srpsku pevačicu, sud joj rebnuo uslovnu kaznu zatvora!

Kurir pre 10 sati
Srpska pevačica Svetlana Spajić proglašena je krivom pred Opštinskim sudom u Zadru nakon što je objavila snimak pesme "Oj Krajino, moja mila mati", a takođe zato što tokom boravka u Hrvatskoj nije prijavila boravak. Izrečena joj je uslovna kazna od pet… »
Srpska pevačica privedena u Hrvatskoj: Izrečena joj kazna zatvora zbog pesme iz 19. veka, nacija u šoku

Srpska pevačica privedena u Hrvatskoj: Izrečena joj kazna zatvora zbog pesme iz 19. veka, nacija u šoku

Mondo pre 10 sati
Srpska pevačica Svetlana Spajić proglašena je krivom pred Opštinskim sudom u Zadru nakon što je objavila snimak pesme "Oj Krajino, moja mila mati", a takođe zato što tokom boravka u Hrvatskoj nije prijavila boravak. Kako se navodi, izrečena joj je… »
Policija privela srpsku pevačicu u Hrvatskoj: Izrečena joj kazna zbog pesme iz 19. veka

Policija privela srpsku pevačicu u Hrvatskoj: Izrečena joj kazna zbog pesme iz 19. veka

B92 pre 9 sati
Srpska pevačica Svetlana Spajić proglašena je krivom pred Opštinskim sudom u Zadru nakon što je objavila snimak pesme "Oj Krajino, moja mila mati", a takođe zato što tokom boravka u Hrvatskoj nije prijavila boravak. Izrečena joj je uslovna kazna od pet… »
Skandal: Srpska pevačica uhapšena i osuđena u Hrvatskoj zato što je pevala pesmu iz 19. veka!

Skandal: Srpska pevačica uhapšena i osuđena u Hrvatskoj zato što je pevala pesmu iz 19. veka!

Telegraf pre 10 sati
Pevačica iz Srbije Svetlana Spajić, koja zajedno sa svojom grupom peva tradicionalnu muziku, osuđena je na Općinskom sudu u Zadru zbog objave videosnimka pesme koja spominje Krajinu, i zbog neprijavljivanja boravka, piše Index.hr. Izrečena joj je uslovna… »

Vesti dana »