Povezane vesti

POKAZALA JE PRAVO LICE! Viktor šutnuo Minu Vrbaški!

POKAZALA JE PRAVO LICE! Viktor šutnuo Minu Vrbaški!

Svet & Skandal pre 6 sati
Nakon što su se Mina Vrbaški i Viktor Gagić otpratili sa društvene mreže Instagram i uklonili zajedničke fotografije sa socijalnih mreža, ona je potvrdila da je došlo do raskida, a sada se oglasio i Viktor. – Od izlaska iz „Elite“ imali smo par… »
"Nije se pokazala kao osoba za kakvu sam je smatrao" Viktor potvrdio raskid sa Minom Vrbaški pa izneo svoju stranu priče…

"Nije se pokazala kao osoba za kakvu sam je smatrao" Viktor potvrdio raskid sa Minom Vrbaški pa izneo svoju stranu priče…

Blic pre 13 sati
Viktor Gagić i Mina Vrbaški raskinuli su vezu nekoliko nedelja po izlasku iz rijalitija 'Elita 9'. Viktor je izjavio da je razočaran Mininim karakterom i da želi dostojanstveno da izađe iz ove priče, bez konflikta i ružnih reči. Mladi sportista i šampion… »
Raskinuli Mina Vrbaški i Viktor! Veza van rijalitija trajala samo mesec dana: Ona se oglasila: Nije svaka priča napravljena da…

Raskinuli Mina Vrbaški i Viktor! Veza van rijalitija trajala samo mesec dana: Ona se oglasila: Nije svaka priča napravljena da…

Kurir pre 13 sati
Bivši učesnici "Elite 9", Mina Vrbaški i Viktor Gagić raskinuli su vezu započetu u rijalitiju, a šuškanja su pokrenula to što su se otpratili sa društvene mreže instagram, kao i što su sa socijalnih mreža uklonili zajedničke fotografije. Tim povodom… »
"Nije se pokazala..." Oglasio se Viktor i otkrio kako je došlo do raskida sa Minom Vrbaški: Pokušavali smo...

"Nije se pokazala..." Oglasio se Viktor i otkrio kako je došlo do raskida sa Minom Vrbaški: Pokušavali smo...

Kurir pre 13 sati
Nakon što su se Mina Vrbaški i Viktor Gagić otpratili sa društvene mreže instagram i uklonili zajedničke fotografije sa socijalnih mreža, ona je potvrdila da je došlo do raskida, a sada se oglasio i Viktor. - Od izlaska iz Elite imali smo par začkoljica… »
Raskinuli Mina Vrbaški i Viktor Gagić: Ona se oglasila i otkrila sve detalje: "Nije mi bilo lako da donesem tu odluku", ovo je…

Raskinuli Mina Vrbaški i Viktor Gagić: Ona se oglasila i otkrila sve detalje: "Nije mi bilo lako da donesem tu odluku", ovo je…

Blic pre 14 sati
Mina je potvrdila raskid i istakla da ljubav nekada nije dovoljna da bi dvoje ljudi ostali zajedno, naročito nakon izlaska iz specifičnog rijaliti okruženja. Razlozi za raskid obuhvataju moguće razlike u godinama, promenu okruženja iz rijalitija u realan… »
Mina raskinula sa mlađim Viktorom, mesec dana nakon finala prelomila: "Nije mi bilo lako"

Mina raskinula sa mlađim Viktorom, mesec dana nakon finala prelomila: "Nije mi bilo lako"

Telegraf pre 14 sati
Bivši učesnici popularnog rijalitija „Elite 9“, Mina Vrbaški i Viktor Gagić, odlučili su da prekinu svoju ljubavnu vezu. Šuškanja o raskidu pokrenuli su sami fanovi kada su primetili da su se Mina i Viktor otpratili sa društvene mreže Instagram, kao i da… »

Vesti dana »