Povezane vesti
I kamen bi zaplakao kad se majka oprašta od sina poginulog u 13: "Sine moj, živiš zauvek, moj šampione"
Telegraf pre 1 dan
Majka dečaka (13) koji je poginuo na hipodromu u Kovilovu tokom Otvorenog prvenstva Srbije u preponskom jahanju, oprostila se od sina na društvenim mrežama. "Sine moj, živiš zauvek moj šampione. I uvek ćemo te pamtiti ovako, sa ovom snagom i hrabrošću… »
Oproštaj majke dečaka (13) koji je stradao na takmičenju u jahanju u Kovilovu: "Živiš zauvek, moj šampione"
Mondo pre 7 sati
U subotu 15. avgusta dogodila se strašna tragedija u Kovilovu kada je dečak (13) poginuo tokom takmičenja u jahanju jer se konj sapleo na preponu i pao na njega. Dečak je podlegao povredama u Urgentnom centru, a kako piše " Republika", majka tragično… »
"Galopiraj nebeskim stazama" Potresne reči majke dečaka (13) koji je umro nakon nesreće na hipodromu u Kovilovu: Poznato i…
Blic pre 11 sati
Hitna pomoć je odmah intervenisala i dečaka prevezla u Urgentni centar, ali je uprkos naporima lekara preminuo od teških povreda Svedoci nesreće su potvrdili da su svi pokušali da pomognu, ali povrede su bile previše ozbiljne Majka trinaestogodišnjeg… »
Vesti dana »
Počinje novi toplotni talas: U pojedinim delovima Srbije danas i do 42 stepena
Nova pre 5 satijoš 2 povezane
Ruski protivpožarni avion Iljušin sleteo u Niš, od sutra angažovan u Deliblatskoj peščari (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 1 satjoš 2 povezane
Američki dug premašio 40 biliona dolara, više nego udvostručen za manje od decenije
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Tramp ostavio otvorenu mogućnost nastavka pregovora sa Iranom: „Možda u nekom trenutku“
Danas pre 6 satijoš 2 povezane