Povezane vesti
"Trpim nasilje godinama", Zorica Marković Keva kroz suze progovorila o porodičnom paklu: "To više nije moj sin"
Telegraf pre 30 dana
Zorica Marković "Keva" proslavila se učešćem u rijalitiju " Veliki brat" i " Farma" nakon čega se povukla iz javnosti. Sada je otkrila pakao kroz koji prolazi zbog porodičnog nasilja. Ona je kroz suze govorila o sinu koji, kako kaže, već neko vreme vrši… »
"Bili smo u vezi" Sofija priznala sve o odnosu sa Danetom (70): "Prijao mi je! Hteo je da mi ugradi bazen"
Telegraf pre 30 dana
Rijaliti igračica, Sofija Janićijević, bila je jedna od najkontroverznijih učesnica Elite 9, a sada je sumirala utiske, progovorila o životu nakon rijalitija, ali i skandalu u kojem se našla kada se saznalo za njenu romansu sa Danetom (70). Sofiji su… »
"Bili smo u vezi" Sofija Janićijević prvi put iznela istinu o odnosu sa Danetom (70), veridbi i renoviranju kuće: "Prijao mi…
Blic pre 30 dana
Istakla je da porodica teško podnosi negativne medijske napise, posebno njena majka, zbog čega više neće biti dostupni za izjave. Kaže da se ne kaje zbog odnosa sa Terzom Sofija Janićijević bila je jedna od najkontroverznijih učesnica Elite 9, a sada je… »
"Trpim porodično nasilje godinama", Zorica Marković Keva kroz suze o teroru koju je doživela: "To više nije moj sin"
Blic pre 30 dana
Zorica je imala zdravstvenih problema i vreme provodi brinući o životinjama, biljkama i oporavljajući se. Navodi da otvoreno priča o svim svojim problemima i da teror traje duži vremenski period. Zorica Marković "Keva" proslavila se učešćem u rijalitiju… »
"Bili smo u vezi" Sofija konačno otkrila istinu o odnosu sa Danetom (70): Majka mi je bila jako loše
Kurir pre 30 dana
Sofija Janićijević je jedna od bivših učesnica Elite 9 koja je svojim potezima izazivala brojne reakcije javnosti. Nakon izlaska iz rijalitija je otvoreno govorila o utiscima koje nosi sa sobom, životu van kamera, ali i velikoj pažnji koju je privukla… »
Vesti dana »
Borko Stefanović i drugi se povukli sa izborne liste „Evropska Srbija“
Vreme pre 2 satajoš 17 povezanih
Pljuskovi sa grmljavinom danas očekuju ove delove Srbije, evo i kada: Otkrivamo gde se očekuju obilne padavine
Telegraf pre 2 satajoš 17 povezanih
Novinarska udruženja: Pronaći ko je ometao i zastrašivao Magdalenu Kostić kod štanda SNS
N1 Info pre 1 satjoš 11 povezanih
Sporazum SAD, Danske i Grenlanda o bezbednosti i novi zakon o sankcijama Rusiji
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 45 povezanih