Повезане вести

"Трпим насиље годинама", Зорица Марковић Кева кроз сузе проговорила о породичном паклу: "То више није мој син"

"Трпим насиље годинама", Зорица Марковић Кева кроз сузе проговорила о породичном паклу: "То више није мој син"

Телеграф пре 19 сати
Зорица Марковић "Кева" прославила се учешћем у ријалитију " Велики брат" и " Фарма" након чега се повукла из јавности. Сада је открила пакао кроз који пролази због породичног насиља. Она је кроз сузе говорила о сину који, како… »
"Били смо у вези" Софија признала све о односу са Данетом (70): "Пријао ми је! Хтео је да ми угради базен"

"Били смо у вези" Софија признала све о односу са Данетом (70): "Пријао ми је! Хтео је да ми угради базен"

Телеграф пре 19 сати
Ријалити играчица, Софија Јанићијевић, била је једна од најконтроверзнијих учесница Елите 9, а сада је сумирала утиске, проговорила о животу након ријалитија, али и скандалу у којем се нашла када се сазнало за њену романсу са… »
"Били смо у вези" Софија Јанићијевић први пут изнела истину о односу са Данетом (70), веридби и реновирању куће: "Пријао ми…

"Били смо у вези" Софија Јанићијевић први пут изнела истину о односу са Данетом (70), веридби и реновирању куће: "Пријао ми…

Блиц пре 20 сати
Истакла је да породица тешко подноси негативне медијске написе, посебно њена мајка, због чега више неће бити доступни за изјаве. Каже да се не каје због односа са Терзом Софија Јанићијевић била је једна од најконтроверзнијих… »
"Трпим породично насиље годинама", Зорица Марковић Кева кроз сузе о терору коју је доживела: "То више није мој син"

"Трпим породично насиље годинама", Зорица Марковић Кева кроз сузе о терору коју је доживела: "То више није мој син"

Блиц пре 20 сати
Зорица је имала здравствених проблема и време проводи бринући о животињама, биљкама и опорављајући се. Наводи да отворено прича о свим својим проблемима и да терор траје дужи временски период. Зорица Марковић "Кева" прославила… »
"Били смо у вези" Софија коначно открила истину о односу са Данетом (70): Мајка ми је била јако лоше

"Били смо у вези" Софија коначно открила истину о односу са Данетом (70): Мајка ми је била јако лоше

Курир пре 20 сати
Софија Јанићијевић је једна од бивших учесница Елите 9 која је својим потезима изазивала бројне реакције јавности. Након изласка из ријалитија је отворено говорила о утисцима које носи са собом, животу ван камера, али и великој… »

Вести дана »