Povezane vesti

Ovo je otmičar iz "G klase" koji je digao Novi Sad na noge: Uhapšeni poznat po prgavoj naravi, žrtva bila prestravljena…

Ovo je otmičar iz "G klase" koji je digao Novi Sad na noge: Uhapšeni poznat po prgavoj naravi, žrtva bila prestravljena…

Kurir pre 58 minuta
Zbog filmske otmice muškarca D.M. (39) u Novom Sadu, uhapšen je D. E. (42) iz Mionice, za kojeg poznanici kažu da je "nasilna osoba, sklona problemima". Njemu je nakon saslušanja u tužilaštvu određen i jednomesečni pritvor. Do kidnapovanja Novosađanina… »
Otmičar iz "G klase" odranije poznat policiji: Dragiša presreo žrtvu nasred ulice u Novom Sadu, poznat i motiv filmske otmice…

Otmičar iz "G klase" odranije poznat policiji: Dragiša presreo žrtvu nasred ulice u Novom Sadu, poznat i motiv filmske otmice…

Nova pre 2 sata
Zbog sumnje da su oteli Novosađanina D. M. starog 39 godina policija je uhapsila Dragišu E. (42) iz Mionice i J. V. (43) iz Iriga. Neverovatna scena dogodila se u ponedeljak uveče u Petrovaradinu u Novom Sadu, kada su dvoje osumnjičenih na ulici, nešto… »
"Video sam lopatu, zakopaće me!": Svi detalji horora u Novom Sadu, krv na „G klasi“ otkrila otmicu

"Video sam lopatu, zakopaće me!": Svi detalji horora u Novom Sadu, krv na „G klasi“ otkrila otmicu

Mondo pre 4 sati
Prava drama odigrala se 17. avgusta u Novom Sadu kada su muškarac D. E. iz Mionice i žena J. V. iz Iriga nasilno ubacili muškarca u luksuzni "mercedes G klase". Kako je saopštio MUP, osumnjičeni D. E. je od žrtve zahtevao da mu vrati dugovanja, a prema… »
"Neću da uđem, zakopaćete me" Otkrivamo detalje horora na ulicama Novog Sada: Žena videla krv na "G klasi", taj trag razotkrio…

"Neću da uđem, zakopaćete me" Otkrivamo detalje horora na ulicama Novog Sada: Žena videla krv na "G klasi", taj trag razotkrio…

Blic pre 5 sati
D.E. je od žrtve zahtevao vraćanje dugovanja, a žrtva je posumnjala da će biti zakopana kada je navodno videla lopatu u gepeku Policija je uz pomoć dojava građana brzo locirala i uhapsila osumnjičene, dok je utvrđeno da su na vozilu bile… »

Vesti dana »