Povezane vesti

"Nikada nisam videla pokajanje, od čoveka kojeg sam donela na svet" Zorica Marković trpi nasilje od sina! Keva progovorila

"Nikada nisam videla pokajanje, od čoveka kojeg sam donela na svet" Zorica Marković trpi nasilje od sina! Keva progovorila

Kurir pre 20 sati
Zorica Marković Keva nakon rijalitja u kom je osvojila srca publike, pa se njeni izjave i dan-danas prepričavaju, povukla se iz javnosti. Ona je svesno odlučila da kamere zameni mirom, a godinama niko ništa nije znao o njoj. Pevačica se sada oglasila za… »
Zorica Marković godinama trpi nasilje, ogolila dušu! Javno se odrekla sina: “Pretio mi je, ne želim da…”

Zorica Marković godinama trpi nasilje, ogolila dušu! Javno se odrekla sina: “Pretio mi je, ne želim da…”

Telegraf pre 21 sat
Zorica Marković Keva bila je jedna od omiljenih učesnica "Velikog brata", a onda se povukla sa malih ekrana. Sada je priznala da se svesno povukla iz javnosti i progovorila o porodičnom nasilju koje je, kako kaže, godinama trpela. U bolnoj ispovesti… »
"Nemaš prava da biješ majku" Zorica se javno odrekla sina, kroz suze otkrila kakav horor je preživela: "Pretio mi je i vređao…

"Nemaš prava da biješ majku" Zorica se javno odrekla sina, kroz suze otkrila kakav horor je preživela: "Pretio mi je i vređao…

Blic pre 22 sata
Zorica je savetovala sve žene da ne ćute o nasilju i da nikada ne pravdaju takvo ponašanje, ističući da nasilje ne prestaje samo od sebe. Istakla je da više ne želi kontakt sa sinom, jer nikada nije pokazao pokajanje i godinama je dobijala pretnje i… »

Vesti dana »