Povezane vesti

Linta: Hrvatska nikada neće uspeti da zabrani upotrebu reči Krajina

Euronews pre 11 sati
Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta naveo je danas da je odluka suda u Zadru koji je umetnicu Svetlanu Spajić proglasio krivom zbog objave pesme "Oj Krajino, moja mila mati", još jedan od pokazatelja da je Hrvatska "šovinistička država" u… »

RTV pre 13 sati
BEOGRAD - Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta naveo je danas da je odluka suda u Zadru koji je umetnicu Svetlanu Spajić proglasio krivom zbog objave pesme "Oj Krajino, moja mila mati", još jedan od pokazatelja da je Hrvatska "šovinistička… »
Pevačica iz Srbije kažnjena u Hrvatskoj zbog pesme o Krajini i neprijavljenog boravka

Pevačica iz Srbije kažnjena u Hrvatskoj zbog pesme o Krajini i neprijavljenog boravka

N1 Info pre 16 sati
Pevačica iz Srbije Svetlana Spajić proglašena je krivom pred Opštinskim sudom u Zadru zbog objave snimka tradicionalne pesme "Oj Krajino, moja mila mati“ iz 19. veka, ali i zbog neprijavljenog boravka u Hrvatskoj. Njoj je izrečena i uslovna kazna od pet… »
Pevačica iz Srbije privedena u Hrvatskoj zbog izvođenja pesme: Izrečena joj je kazna

Pevačica iz Srbije privedena u Hrvatskoj zbog izvođenja pesme: Izrečena joj je kazna

Danas pre 17 sati
Pevačica iz Srbije Svetlana Spajić proglašena je krivom pred Opštinskim sudom u Zadru zbog objave snimka tradicionalne pesme „Oj Krajino, moja mila mati“ iz 19. veka, ali i zbog neprijavljenog boravka u Hrvatskoj. Izrečena joj je uslovna kazna od pet… »

Nova pre 17 sati
Pevačica iz Srbije Svetlana Spajić proglašena je krivom pred Opštinskim sudom u Zadru zbog objave snimka tradicionalne pesme „Oj Krajino, moja mila mati“ iz 19. veka, ali i zbog neprijavljenog boravka u Hrvatskoj. Izrečena joj je uslovna kazna od pet… »
Pevačica iz Srbije kažnjena u Hrvatskoj zbog krajiške pesme i neprijavljenog boravka

Pevačica iz Srbije kažnjena u Hrvatskoj zbog krajiške pesme i neprijavljenog boravka

Radio 021 pre 22 sata
Pevačici iz Srbije Svetlani Spajić (54) sud u Zadru je izrekao kaznu od pet dana zatvora, uslovno godinu dana i novčanu kaznu od 50 evra, zbog objave videosnimka iz marta 2024. godine pesme u kojoj se spominje Krajina. Takođe, kažnjena je i zbog… »

Vesti dana »