Povezane vesti
"Treba da ubijamo 30 do 40 dnevno, oni nisu ljudi" Skandalozna izjava izraelskog ministra: "Ne bi trebalo da žive"
Blic pre 7 sati
Itamar Ben-Gvir, izraelski ministar nacionalne bezbednosti, pozvao je na ubijanje 30 do 40 ljudi svake noći u Gazi Njegove izjave uključuju tvrdnje da stanovnici Gaze 'nisu čak ni ljudi' i da nisu dostojni života Izraelski ministar nacionalne… »
Skandalozno! Pomahnitali izraelski ministar bezbednosti: "Svake noći trebalo bi ukloniti 30 do 40 Palestinaca, oni nisu ljudi"!…
Kurir pre 8 sati
"Mislim da bi u Gazi trebalo sprovoditi ciljana ubistva", rekao je izraelski ministar nacionalne bezbednosti Itamar Ben Gviri time izazvao ogorčenje širom sveta. Ovaj tvrdolinijaš u kabinetu premijera Benjamina Netanjahua rekao je i kako to zamišlja… »
Oštre reakcije na Ben Gvirove izjave: Berlin razmatra sankcije
NIN pre 11 sati
Izraelski ministar Itamar Ben Gvir misli da bi svakog dana trebalo pobiti desetine Palestinaca je "oni čak nisu ni ljudi". Ta izjava je izazvala veliko ogorčenje i u Nemačkoj. "Mislim da bi u Gazi trebalo sprovoditi ciljana ubistva", rekao je u… »
Hakim Ziješ stao uz Palestince nakon šokantnih izjava izraelskog ministra
IndeksOnline pre 14 sati
Marokanski fudbaler Hakim Ziješ oštro je reagovao na izjave izraelskog ministra nacionalne bezbednosti Itamara Ben-Gvira, koji je izazvao burne reakcije nakon što je govorio o ubijanju desetina Palestinaca svake noći u Pojasu Gaze. Ben-Gvir je izjavio da… »
Skandal bez presedana - svet u šoku; "Granica je pređena"
B92 pre 17 sati
Izraelski ministar Itamar Ben Gvir misli da bi svakog dana trebalo pobiti desetine Palestinaca je "oni čak nisu ni ljudi". Ta izjava je izazvala veliko ogorčenje i u Nemačkoj. "Mislim da bi u Gazi trebalo sprovoditi ciljana ubistva", rekao je u… »
Da li Ben Gvira čekaju sankcije Nemačke i EU?
Dojče vele pre 18 sati
Izraelski ministar Itamar Ben Gvir misli da bi svakog dana trebalo pobiti desetine Palestinaca je „oni čak nisu ni ljudi“. Ta izjava je izazvala veliko ogorčenje i u Nemačkoj. „Mislim da bi u Gazi trebalo sprovoditi ciljana ubistva“, rekao je u… »
Vesti dana »
Rijera nezadovoljan posle velike pobede Zvezde: "Nemamo čarobni štapić - ovo nije golf ili tenis, MVP je tim"
Nova pre 3 satajoš 3 povezane
MUP S. Makedonije pustio u rad aplikaciju Bezbedan grad preko koje strani vozači mogu da plate kazne
Beta pre 4 satijoš 1 povezana
U Pančevu prezentacija poziva Ministarstva privrede i Fonda za razvoj
RTV pre 6 minutajoš 1 povezana