Povezane vesti

"Upravo sam uputio pismo" Vučić pisao generalnom sekretaru NATO Marku Ruteu, traži da Kfor zaustavi teror nad Srbima

"Upravo sam uputio pismo" Vučić pisao generalnom sekretaru NATO Marku Ruteu, traži da Kfor zaustavi teror nad Srbima

Blic pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je poslao pismo generalnom sekretaru NATO, u kome govori o položaju Srba u južnoj srpskoj pokrajini, tražeći reakciju Kfora. - Upravo sam uputio pismo generalnom sekretaru NATO-a Marku Ruteu i zatražio da… »
NATO povodom Vučićeve izjave: Odluka o otvaranju mosta u Mitrovici za vozila treba da uzme u obzir potrebe svih zajednica

NATO povodom Vučićeve izjave: Odluka o otvaranju mosta u Mitrovici za vozila treba da uzme u obzir potrebe svih zajednica

Slobodna Evropa pre 1 dan
NATO smatra da bi odluka o potencijalnom ponovnom otvaranju mosta između Severne i Južne Mitrovice za motorni saobraćaj trebalo da uzme u obzir potrebe svih lokalnih zajednica, izjavio je zvaničnik Alijanse u četvrtak. Zvaničnik NATO-a je to naveo u… »
Vučić u Dnevniku RTS-a: Oštra borba za KiM — od KFOR-a tražimo da zaustavi progon Srba i rušenje njihovih kuća

Vučić u Dnevniku RTS-a: Oštra borba za KiM — od KFOR-a tražimo da zaustavi progon Srba i rušenje njihovih kuća

Dnevnik pre 1 dan
BEOGRAD: Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gostuje večeras u Dnevniku Radio-televizije Srbije (RTS), gde govori o najvažnijim državnim i političkim pitanjima, dramatičnoj situaciji na Kosovu i Metohiji. Govoreći o situaciji na Kosovi i… »
Vučić uputio pismo Ruteu, zatražio da KFOR zaustavi otvaranje mosta na Ibru

Vučić uputio pismo Ruteu, zatražio da KFOR zaustavi otvaranje mosta na Ibru

RTV pre 8 sati
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je pismo generalnom sekretaru NATO-a Marku Ruteu i zatražio da KFOR, u skladu sa Rezolucijom 1244 UN, zaustavi teror nad Srbima na Kosovu i Metohiju, njihov progon, hapšenja, rušenja kuća, kao i… »
Vučić u pismu Ruteu: Preuranjeno povlačenje kfo, procena ne prepoznaje sve rizike po bezbednost Srba

Vučić u pismu Ruteu: Preuranjeno povlačenje kfo, procena ne prepoznaje sve rizike po bezbednost Srba

Newsmax Balkans pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je uputio pismo generalnom sekretaru NATO Marku Ruteu u kojem je zatražio da KFOR zaustavi teror nad Srbima i njihov progon i hapšenja, kao i da zaustavi otvaranje mosta na Ibru u Kosovskoj Mitrovici… »
Vučić otkrio kada će biti izbori: „Volja naroda je volja Boga – ako izgubimo, čestitaćemo pobedniku“ Očekujem da protivnici…

Vučić otkrio kada će biti izbori: „Volja naroda je volja Boga – ako izgubimo, čestitaćemo pobedniku“ Očekujem da protivnici…

Glas Zapadne Srbije pre 8 sati
Govoreći o predstojećoj izbornoj utakmici, Vučić je poručio da će Srpska napredna stranka učiniti sve da osvoji poverenje građana i obezbedi većinu u Narodnoj skupštini, ali je naglasio da će bez pogovora prihvatiti svaku odluku birača. – „Mi nemamo… »
Vučić za RTS: Parlamentarni izbori 18. ili 25. oktobra; očekujem odgovor Rutea u narednim danima

Vučić za RTS: Parlamentarni izbori 18. ili 25. oktobra; očekujem odgovor Rutea u narednim danima

RTS pre 8 sati
Očekujem reakciju narednih dana da će Mark Rute odgovoriti na ovaj ili onaj način na moje pismo. Imali smo veoma dobar dijalog nedavno u Parizu i verujem da Mark Rute želi da osigura mir i bezbednost za sve ljude na Balkanu, rekao je za RTS predsednik… »
Vučić: Parlamentarni izbori 18. ili 25. oktobra

Vučić: Parlamentarni izbori 18. ili 25. oktobra

Newsmax Balkans pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je gostujući na Radio-televiziji Srbije da će parlamentarni izbori biti održani 18. ili 25. oktobra. Vučić je naveo da će se na parlamentarnim izborima lista Srpske napredne stranke boriti da osvoji većinu… »
Vučić otkrio kada će se održati izbori: Moguća su dva datuma: "Mi ćemo da se borimo da osvojimo većinu, na ljudima je da…

Vučić otkrio kada će se održati izbori: Moguća su dva datuma: "Mi ćemo da se borimo da osvojimo većinu, na ljudima je da…

Blic pre 9 sati
Poslao je pismo generalnom sekretaru NATO-a tražeći da KFOR zaustavi progon i hapšenja Srba na Kosovu Vučić očekuje reakciju međunarodne zajednice i naglašava korektan odnos sa NATO-om Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost "Dnevnika 2" na RTS… »
Vučić o požaru u Deliblatskoj peščari: "Na gašenju angažovano 445 ljudi, nadamo se da će im vremenske prilike pomoći"

Vučić o požaru u Deliblatskoj peščari: "Na gašenju angažovano 445 ljudi, nadamo se da će im vremenske prilike pomoći"

Nova pre 9 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić u gostovanju u drugom dnevniku RTS, komentarisao je i situaciju u vezi požara u Deliblatskoj peščari koji traje već nekoliko nedelja. Govoreći u dnevnku RTS-a o situaciji u Deliblatskoj peščari, Aleksandar… »
"Morate da razumete o kakvim razmerama katastrofe je reč" Vučić o požaru u Deliblatskoj peščari: "Iljušin je pogodio srce…

"Morate da razumete o kakvim razmerama katastrofe je reč" Vučić o požaru u Deliblatskoj peščari: "Iljušin je pogodio srce…

Blic pre 9 sati
U gašenju požara u Deliblatskoj peščari učestvuje 445 ljudi, od kojih je 189 vatrogasaca-spasilaca Situacija je teška zbog vetra i visokih temperatura, a pomoć ruskog aviona Iljušin bila je ključna za spasavanje 50 kuća Predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »
Vučić: Neke zapadne zemlje hvata panika i nervoza zbog Kosova, očekujem odgovor Rutea narednih dana

Vučić: Neke zapadne zemlje hvata panika i nervoza zbog Kosova, očekujem odgovor Rutea narednih dana

Sputnik pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da očekuje narednih dana reakciju generalnog sekretara NATO-a Marka Rutea na njegovo pismo u vezi sa situacijom na Kosovu i Metohiji, navodeći da je u pismu zatražio veća prava za Srbiju i Srbe na KiM… »
Aleksandar Vučić: "Parlamentarni izbori u Srbiji 18. ili 25. oktobra"

Aleksandar Vučić: "Parlamentarni izbori u Srbiji 18. ili 25. oktobra"

Mondo pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je prilikom večerašnjeg gostovanja na "Radio televiziji Srbije" (RTS) otkrio da će vanredni parlamentarni izbori biti održani 18. ili 25. oktobra ove godine. Tačan datum biće poznat u narednim danima. "Dakle… »
Vučić: Parlamentarni izbori 18. ili 25. oktobra; Očekujem odgovor Rutea u narednim danima

Vučić: Parlamentarni izbori 18. ili 25. oktobra; Očekujem odgovor Rutea u narednim danima

RTV pre 9 sati
BEOGRAD - Očekujem reakciju narednih dana da će Mark Rute odgovoriti na ovaj ili onaj način na moje pismo. Imali smo veoma dobar dijalog nedavno u Parizu i verujem da Mark Rute želi da osigura mir i bezbednost za sve ljude na Balkanu, rekao je za RTS… »
Vučić: Parlamentarni izbori 18. ili 25. oktobra, očekujem odgovor Rutea u narednim danima

Vučić: Parlamentarni izbori 18. ili 25. oktobra, očekujem odgovor Rutea u narednim danima

Euronews pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Dnevniku RTS-a da očekuje odgovor generalnog sekretara NATO-a Marka Rutea na pismo koje mu je uputio, a u kojem je, kako je naveo, tražio veća prava za Srbe na Kosovu i Metohiji i zaštitu srpskog… »
Vučić: Parlamentarni izbori biće održani 18. ili 25. oktobra

Vučić: Parlamentarni izbori biće održani 18. ili 25. oktobra

RINA pre 9 sati
Beograd - Gostujući u Dnevniku 2 Radio-televizije Srbije, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da očekuje reakciju generalnog sekretara NATO-a Marka Rutea na pismo koje mu je uputio. – Očekujem reakciju narednih dana i očekujem da će mi odgovoriti… »
"Prebijanje, zastrašivanje i hapšenja postali su svakodnevnica": Evo šta je Vučić napisao u pismu koje je poslao Ruteu: Ovo su…

"Prebijanje, zastrašivanje i hapšenja postali su svakodnevnica": Evo šta je Vučić napisao u pismu koje je poslao Ruteu: Ovo su…

Blic pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je duboku zabrinutost zbog odluke Kfora da povuče svoje snage sa mosta na Ibru i uključi Kosovsku policiju u oblast manastira Visoki Dečani Vučić smatra da su bezbednosne procene Kfora bile neadekvatne i… »
Vučić u pismu Ruteu: Preuranjeno povlačenje Kfora, procena ne prepoznaje sve rizike po bezbednost Srba

Vučić u pismu Ruteu: Preuranjeno povlačenje Kfora, procena ne prepoznaje sve rizike po bezbednost Srba

Euronews pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u pismu generalnom sekretaru Natoa Marku Ruteu, koje je danas poslao, izrazio duboku zabrinutost zbog odluke Kfora da se povuče sa mosta na Ibru i uključi Kosovsku policiju u „bezbednosnu arhitekturu“ u oblasti… »
Šta piše u pismu koje je Vučić poslao Ruteu

Šta piše u pismu koje je Vučić poslao Ruteu

Sputnik pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u pismu generalnom sekretaru NATO-a Marku Ruteu, koje je danas poslao, izrazio duboku zabrinutost zbog odluke Kfora da se povuče sa mosta na Ibru i uključi tzv. kosovsku policiju u „bezbednosnu arhitekturu“ u… »
Vučić o požaru u Deliblatskoj peščari: Na terenu 445 ljudi, Iljušin izbacio 200 tona vode

Vučić o požaru u Deliblatskoj peščari: Na terenu 445 ljudi, Iljušin izbacio 200 tona vode

Euronews pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je u ovom trenutku na gašenju požara u Deliblatskoj peščari angažovano 445 ljudi, među kojima je 189 pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica. Kako je naveo, situaciju dodatno otežavaju peskovit teren i… »
"Vetar pravi pakao, izbacili smo 200 tona vode iz 'Iljušina'": Vučić o požaru u Deliblatskoj peščari

"Vetar pravi pakao, izbacili smo 200 tona vode iz 'Iljušina'": Vučić o požaru u Deliblatskoj peščari

Mondo pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u "Dnevniku 2" večeras na "Radio televiziji Srbije" kada je govorio o brojnim temama. Komentarisao je požar u Deliblatskoj peščari koji se i dalje ne smiruje. "Ja sam sad razgovarao sa Lukom Čaušićem, pre… »
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost Dnevnika (RTS 1, 19.30)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost Dnevnika (RTS 1, 19.30)

RTS pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost je Dnevnika 2 Radio-televizije Srbije. Posle najave da će biti otvoren most na Ibru između Severne i Južne Kosovske Mitrovice, predsednik države Aleksandar Vučić je uputio pismo generalnom sekretaru NATO-a Majku… »

RTS pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u pismu generalnom sekretaru Natoa Marku Ruteu, koje je danas poslao, izrazio duboku zabrinutost zbog odluke Kfora da se povuče sa mosta na Ibru i uključi tzv. kosovsku policiju u "bezbednosnu arhitekturu“ u oblasti… »
Čestitam svima koji se bore protiv požara na Hrabrosti Vučić: Država radi sve što može i nastaviće to da čini

Čestitam svima koji se bore protiv požara na Hrabrosti Vučić: Država radi sve što može i nastaviće to da čini

Večernje novosti pre 10 sati
PREDSEDNIK Srbije, Aleksandar Vučić, gostujući u Dnevniku RTS govori o najvažnijim temema. Foto: Vikipedia/GNU 1.2/ Dmitriy Pichugin Kad su u pitanju požari, ističe da imamo angažovano 445 ljudi u gašenju požara. - Problem je što je to peščara, što je… »
Kontrola štete pred izbore: Sagovornici Danasa o Vučićevom pismu sekretaru NATO-a

Kontrola štete pred izbore: Sagovornici Danasa o Vučićevom pismu sekretaru NATO-a

Danas pre 13 sati
„Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sam je sebi vezao ruke za bilo šta oko Kosova onda kada je zaključen Prvi briselski sporazum, a izgubio potpuno moć kada je pregovarao i dogovorio Ohridski sporazum. Time je nemešanje u događaje na terenu postala… »
Vučić pisao Ruteu zbog terora na Kosovu

Vučić pisao Ruteu zbog terora na Kosovu

Danas pre 16 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zatražio je danas u pismu generalnom sekretaru NATO Marku Ruteu da Kfor zaustavi teror nad Srbima na Kosovu i otvaranje mosta na Ibru u Kosovskoj Mitrovici, te da obezbedi poštovanje Briselskog sporazuma. „Upravo sam… »
Vučić u pismu Ruteu tražio da Kfor zaustavi teror nad Srbima i otvaranje mosta na Ibru

Vučić u pismu Ruteu tražio da Kfor zaustavi teror nad Srbima i otvaranje mosta na Ibru

Euronews pre 16 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je pismo generalnom sekretaru NATO-a Marku Ruteu i zatražio da KFOR, u skladu sa Rezolucijom 1244 UN, zaustavi teror nad Srbima na Kosovu i Metohiju, njihov progon, hapšenja, rušenja kuća, kao i otvaranje mosta… »
Vučić: Zatražio sam od Rutea da NATO ne dozvoli otvaranje mosta na Ibru

Radio sto plus pre 16 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je uputio pismo generalnom sekretaru NATO-a Marku Ruteu sa zahtevom da zapadna vojna alijansa ne dozvoli otvaranje mosta na Ibru u Kosovskoj Mitrovici i da KFOR “zaustavi teror Prištine nad Srbima”… »
Vučić pisao Ruteu: Traži da KFOR zaustavi teror nad Srbima na KiM i otvaranje mosta na Ibru

Vučić pisao Ruteu: Traži da KFOR zaustavi teror nad Srbima na KiM i otvaranje mosta na Ibru

N1 Info pre 17 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zatražio je danas u pismu generalnom sekretaru NATO Marku Ruteu da Kfor zaustavi teror nad Srbima na Kosovu i otvaranje mosta na Ibru u Kosovskoj Mitrovici, te da obezbedi poštovanje Briselskog sporazuma. "Upravo sam… »
Vučić: Uputio sam pismo Ruteu, tražio sam da se zaustavi otvaranje mosta na Ibru

Vučić: Uputio sam pismo Ruteu, tražio sam da se zaustavi otvaranje mosta na Ibru

Insajder pre 17 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je uputio pismo generalnom sekretaru NATO-a Marku Ruteu u kojem je zatražio da KFOR zaustavi "teror nad Srbima, njihov progon i hapšenja", kao i otvaranje mosta na Ibru u Kosovskoj Mitrovici. Foto… »

Beta pre 17 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je uputio pismo generalnom sekretaru NATO-a Marku Ruteu sa zahtevom da zapadna vojna alijansa ne dozvoli otvaranje mosta na Ibru u Kosovskoj Mitrovici i da KFOR "zaustavi teror Prištine nad Srbima"… »

Serbian News Media pre 17 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je uputio pismo generalnom sekretaru NATO-a Marku Ruteu sa zahtevom da zapadna vojna alijansa ne dozvoli otvaranje mosta na Ibru u Kosovskoj Mitrovici i da KFOR „zaustavi teror Prištine nad Srbima“… »
Vučić: U pismu Ruteu tražio sam da Kfor zaustavi teror nad Srbima i otvaranje mosta na Ibru

Vučić: U pismu Ruteu tražio sam da Kfor zaustavi teror nad Srbima i otvaranje mosta na Ibru

RTS pre 17 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je uputio pismo generalnom sekretaru NATO-a Marku Ruteu u kojem je zatražio da Kfor zaustavi teror nad Srbima i njihov progon i hapšenja, kao i da zaustavi otvaranje mosta na Ibru u Kosovskoj Mitrovici… »

Nova pre 17 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je uputio pismo generalnom sekretaru NATO-a Marku Ruteu sa zahtevom da zapadna vojna alijansa ne dozvoli otvaranje mosta na Ibru u Kosovskoj Mitrovici i da KFOR "zaustavi teror Prištine nad Srbima"… »

Nedeljnik pre 17 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je uputio pismo generalnom sekretaru NATO-a Marku Ruteu sa zahtevom da zapadna vojna alijansa ne dozvoli otvaranje mosta na Ibru u Kosovskoj Mitrovici i da KFOR „zaustavi teror Prištine nad Srbima“… »
Vučić se obratio Ruteu zbog mosta na Ibru: "Zatražio sam da KFOR zaustavi otvaranje"

Vučić se obratio Ruteu zbog mosta na Ibru: "Zatražio sam da KFOR zaustavi otvaranje"

NIN pre 17 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je pismo generalnom sekretaru NATO-a Marku Ruteu i zatražio da KFOR, u skladu sa Rezolucijom 1244 UN, zaustavi teror nad Srbima na Kosovu i Metohiju, njihov progon, hapšenja, rušenja kuća, kao i otvaranje mosta… »
Vučić pisao Ruteu: Zatražio da NATO zaustavi otvaranje mosta na Ibru

Vučić pisao Ruteu: Zatražio da NATO zaustavi otvaranje mosta na Ibru

Sputnik pre 17 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je pismo generalnom sekretaru NATO-a Marku Ruteu i zatražio da KFOR, u skladu sa Rezolucijom 1244 UN, zaustavi teror nad Srbima na KiM, njihov progon, hapšenja, rušenja kuća, kao i otvaranje mosta na Ibru, te… »

Pravo u centar pre 17 sati

Vesti dana »