Povezane vesti
"Video sam kako avion izbacuje bombe, sapleo se i pao": Đoković pričao o NATO bombardovanju, podelio priču koja nije bila…
Nova pre 1 dan
Neretko kroz izuzetno dugu karijeru Novak Đoković govorio o NATO bombardovanju Srbije 1999. godine, a sada je u prvom dokumentarnom filmu o njemu i taj momenat uhvačen. Imao je samo 12 godina, i dalje je bio dečačić koji nije do kraja shvatao šta se… »
"Pomozite mi, pomozite mi"; Novak Đoković o jezivom momentu
B92 pre 1 dan
Novak Đoković, proslavljeni srpski teniser i jedan od najboljih u istoriji, govorio je o teškim momentima iz svog života. Novak Đoković govorio je u dokumentarcu "The Wolf in Winter" i o NATO bombardovanju SR Jugoslavije 1999. godine. Srpski teniser se… »
Đoković o bombardovanju: Video sam avion kako baca dve bombe
Sport klub pre 1 dan
Novak Đoković govorio je u dokumentarcu “The Wolf in Winter” između ostalih i o NATO bombardovanju SR Jugoslavije 1999. Govorilo se i o deportaciji iz Australije, a zanimljiva je tema iz vremena NATO bombardovanja. – Jedne od prvih noći bombardovanja… »
Novak Đoković o NATO bombardovanju Srbije: "Okrenuo sam se i video avione kako izbacuju dve bombe koje..."
Telegraf pre 1 dan
Neretko Novak Đoković spomene kako je bilo odrastati u vreme sankcija i bombardovanja... Imao je samo 12 godina kada je strahovao da li će dočekati naredni dan, kao i svi oni koji su bili pod "NATO" agresijom. U dokumentarcu "Novak Đoković: The Wolf in… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Zatvoren put Kovin–Bela Crkva, meštani u Kajtasovu gase požar cisternama i traktorima (VIDEO/FOTO)
Insajder pre 25 minutajoš 36 povezanih
Ne otvarajte prozore - hitan apel za građane Kragujevca: Požar na deponiji saniran, sve ekipe na terenu
RINA pre 1 satjoš 21 povezana
Srbija pod snažnim toplotnim talasom, temperature dostižu 42 stepena
Naslovi.ai pre 1 satjoš 58 povezanih