Povezane vesti

Zorica Marković umalo da završi u zatvoru! "Mogla sam na doživotnu, bacila sam je u reku"

Zorica Marković umalo da završi u zatvoru! "Mogla sam na doživotnu, bacila sam je u reku"

Telegraf pre 20 sati
Pevačica Zorica Marković imala je buran ljubavni život i iza sebe ima dva braka, a priznala je da se oba puta razvodila zbog neverstva. Ona je jednom prilikom prepričala šok koji je doživela kada je muža zatekla sa ljubavnicom. Zorica je zbog svoje… »
Uhvatila muža sa ljubavnicom, pa skočila na nju: Pevačica umalo da završi u zatvoru: "Mogla sam na doživotnu, bacila sam je u…

Uhvatila muža sa ljubavnicom, pa skočila na nju: Pevačica umalo da završi u zatvoru: "Mogla sam na doživotnu, bacila sam je u…

Blic pre 22 sata
Otkrila je da joj je i drugi suprug bio neveran, što je bio razlog za drugi razvod. Na povratku kod roditelja nakon razvoda, njen otac je bio izuzetno ljut i preteći, ali je situacija srećno završila. Pevačica Zorica Marković imala je buran ljubavni… »
"Mogla sam na doživotnu, bacila sam je u reku" Pevačica uhvatila muža sa ljubavnicom, pa skočila na nju: Umalo završila u…

"Mogla sam na doživotnu, bacila sam je u reku" Pevačica uhvatila muža sa ljubavnicom, pa skočila na nju: Umalo završila u…

Kurir pre 21 sat
Pevačica Zorica Marković imala je buran ljubavni život i iza sebe ima dva braka, a priznala je da se oba puta razvodila zbog neverstva. Ona je jednom prilikom prepričala šok koji je doživela kada je muža zatekla sa ljubavnicom. Zorica je zbog burne… »
Roditelji se odrekli pevačice (29) zbog 20 godina starijeg čoveka! Posle raskida veridbe smuvala milionera!

Roditelji se odrekli pevačice (29) zbog 20 godina starijeg čoveka! Posle raskida veridbe smuvala milionera!

Svet & Skandal pre 1 dan
Pevačica Nadica Ademov (29) je trenutno u braku sa milionerom sa kojim je dobila dvoje dece, a iza sebe je imala veoma buran period kada je u pitanju ljubavni život, pa su je se i roditelji odrekli zbog veze sa tadašnjim kolegom. Mediji su ranije… »
Roditelji se od sramote odrekli naše pevačice (29) zbog veze sa starijim čovekom koji iza sebe ima 2 braka i troje dece…

Roditelji se od sramote odrekli naše pevačice (29) zbog veze sa starijim čovekom koji iza sebe ima 2 braka i troje dece…

Blic pre 1 dan
Kasnije je izgladila odnos sa roditeljima i sada su u dobrim odnosima. Živi sa porodicom u luksuznom stanu u Beogradu vrednom 830.000 evra i sama vodi računa o većini obaveza. Pevačica Nadica Ademov (29) je trenutno u braku sa milionerom sa kojim je… »

Vesti dana »