Povezane vesti
Zorica Marković umalo da završi u zatvoru! "Mogla sam na doživotnu, bacila sam je u reku"
Telegraf pre 20 sati
Pevačica Zorica Marković imala je buran ljubavni život i iza sebe ima dva braka, a priznala je da se oba puta razvodila zbog neverstva. Ona je jednom prilikom prepričala šok koji je doživela kada je muža zatekla sa ljubavnicom. Zorica je zbog svoje… »
Uhvatila muža sa ljubavnicom, pa skočila na nju: Pevačica umalo da završi u zatvoru: "Mogla sam na doživotnu, bacila sam je u…
Blic pre 22 sata
Otkrila je da joj je i drugi suprug bio neveran, što je bio razlog za drugi razvod. Na povratku kod roditelja nakon razvoda, njen otac je bio izuzetno ljut i preteći, ali je situacija srećno završila. Pevačica Zorica Marković imala je buran ljubavni… »
"Mogla sam na doživotnu, bacila sam je u reku" Pevačica uhvatila muža sa ljubavnicom, pa skočila na nju: Umalo završila u…
Kurir pre 21 sat
Pevačica Zorica Marković imala je buran ljubavni život i iza sebe ima dva braka, a priznala je da se oba puta razvodila zbog neverstva. Ona je jednom prilikom prepričala šok koji je doživela kada je muža zatekla sa ljubavnicom. Zorica je zbog burne… »
Roditelji se odrekli pevačice (29) zbog 20 godina starijeg čoveka! Posle raskida veridbe smuvala milionera!
Svet & Skandal pre 1 dan
Pevačica Nadica Ademov (29) je trenutno u braku sa milionerom sa kojim je dobila dvoje dece, a iza sebe je imala veoma buran period kada je u pitanju ljubavni život, pa su je se i roditelji odrekli zbog veze sa tadašnjim kolegom. Mediji su ranije… »
Roditelji se od sramote odrekli naše pevačice (29) zbog veze sa starijim čovekom koji iza sebe ima 2 braka i troje dece…
Blic pre 1 dan
Kasnije je izgladila odnos sa roditeljima i sada su u dobrim odnosima. Živi sa porodicom u luksuznom stanu u Beogradu vrednom 830.000 evra i sama vodi računa o većini obaveza. Pevačica Nadica Ademov (29) je trenutno u braku sa milionerom sa kojim je… »
Vesti dana »
Požari i dalje aktivni u Deliblatskoj peščari i na Stolovima, ugašena žarišta kod Kladova i na Fruškoj gori
RTV pre 1 satjoš 36 povezanih
Dačić kritike opozicije o gašenju požara ocenio kao teorije zavere, sramotne i nemoralne
Beta pre 51 minutajoš 63 povezane
Požar na gradskoj deponiji u Jovanovcu gasi pet vatrogasnih vozila
iKragujevac pre 2 satajoš 21 povezana
Tropski talas na vrhuncu: U ovih šest gradova u 17 časova izmereno 40 stepeni
Telegraf pre 1 satjoš 23 povezane
Srbija pod snažnim toplotnim talasom, temperature dostižu 42 stepena
Naslovi.ai pre 1 satjoš 58 povezanih