Povezane vesti
Dokumentarac "Novak Đoković: Zimski vuk" – priča o šampionu iz drugog ugla
RTS pre 15 sati
U novom dokumentarcu "Novak Đoković: Zimski vuk", jedna od najvećih sportskih ikona svih vremena, po prvi put otkriva svoju neispričane priče o deportaciji iz Australije, noći bombardovanja Beograda i srpskom inatu. Novak Đoković je u novom dokumentarcu… »
Novak Đoković: "Hajde mi objasnite zašto hoćete da se penzionišem?"
Mondo pre 17 sati
Srpski teniser Novak Đoković otvorio je dušu u Amazonovom dokumentarnom filmu Novak Đoković: Zimski vuk (Novak Djokovic: The Wolf In Winter) i tokom 93 minuta dotakao se brojnih tema koje su ga pratile kroz život i karijeru. Između ostalog, Đoković je… »
Tema o kojoj Đoković ne želi da priča: Zašto biste želeli da me penzionišete?
Dnevnik pre 17 sati
Nakon eliminacije sa Vimbldona, trećeg grend slema u sezoni na kom Novak Đoković nije uspeo da osvoji 25. grend slem titulu, ponovo su počele priče o njegovom kraju karijere. U dokumentarnom filmu „Zimski vuk“ Novak se dotakao mnogih tema od kojih je… »
"Niko ne može da se meri sa onim što je Đoković postigao, on je najveći svih vremena."
Telegraf pre 16 sati
Legendarni Andre Agasi stao je u odbranu Novaka Đokovića, ocenivši da srpski teniser nije ni približno cenjen koliko zaslužuje za sve što je uradio za tenis. Agasi je o Đokoviću govorio u dokumentarcu "The Wolf in Winter", a dvojicu tenisera povezuje i… »
Đoković o deportaciji iz Australije: Bio sam svetski negativac, čisto politička odluka
Danas pre 17 sati
Došao je i 20. avgust, dan kada je dokumentarac o Novaku Đokoviću, pod nazivom „Zimski vuk“ dostupan za gledanje u preko 240 zemalja. Jedan od značajnih momenata u Đokovićevoj sportskoj i životnoj priči se dogodio 2022. godine, kada srpski as nije mogao… »
Andre Agasi: "Novaku ne priznaju da je najveći iz očiglednih razloga - objasniću i kojih"
Mondo pre 17 sati
Amazonov dokumentarni film " Novak Đoković: Zimski vuk" privukao je veliku pažnju nakon što je danas objavljen na poznatom striming-serviru pošto je u 90 minuta približio kako zaista izgleda život najvećeg tenisera svih vremena. Saznali smo detalje o… »
Đoković progovorio o proterivanju iz Australije: "Devedeset i devet odsto ljudi ne zna pravu istinu"
Nova pre 19 sati
Novak Đoković, najbolji srpski teniser, progovorio je o onome što mu se dogodilo u Australiji 2022. godine. Dokumentarni film „Novak Đoković: The Wolf in Winter“ već je privukao veliku pažnju javnosti, a od ovog četvrtka je dostupan svim gledaocima… »
Agasi: Izvlačili Novaku reči iz konteksta, buka oko svake greške
Sport klub pre 19 sati
„Ne mislim da je Đoković bilo gde cenjen ni približno onoliko koliko zaslužuje za sve što je dao tenisu“, rekao je Andre Agasi u dokumentarcu The Wolf in Winter. Agasi je kratko vreme 2017. godine bio i Đokovićev trener, ali Novak je tada imao mnogo… »
Đoković govorio o kraju karijere! Kada će Novak u penziju?! Srbin otvorio dušu o temi koja zanima planetu: "Možda će to biti…
Kurir pre 19 sati
U novom dokumentarcu " Novak Đoković: The Wolf in Winter", najtrofejniji teniser u istoriji govorio je o brojnim zanimljivim temama. Osvajač 24 grend slem trofeja, sa 39 godina, ostvarenim svim mogućim rekordima i olimpijskim zlatom, otvorio je dušu o… »
Novak progovorio o deportaciji iz Australije i jednom od najgorih dana: "99 odsto ljudi ne zna pravu istinu"
Telegraf pre 20 sati
Dokumentarni film „Novak Đoković: The Wolf in Winter“ već je privukao veliku pažnju javnosti, a od danas je dostupan svim gledaocima. Film donosi priču o životu i karijeri Novaka Đokovića, njegovim najvećim rivalstvima, uspesima i izazovima, ali i o… »
Đoković otvorio dušu: "Sapleo sam se i pao, dozivao sam ih, ali me nisu čuli"
Mondo pre 22 sata
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković s pravom nosi laskavu titulu. Kako je i ranije govorio, put do uspeha bio je trnovit, pun uspona i padova, ali i brojnih iskustava koja su ga oblikovala u istrajnog borca, na terenu i van njega. Zbog… »
Jelena Đoković progovorila o Novakovoj najtežoj odluci u životu: "Ima pomešana osećanja u vezi..."
Telegraf pre 22 sata
Dokumentarac "Novak Đoković: The Wolf in Winter" već privlači dosta pažnje, a od danas će biti dostupan svim gledaocima. Priča o životu Novaka Đokovića, karijernom putu, rivalstvima, ali i borbi protiv samog sebe. Ipak, jedno pitanje se ponovo postavilo… »
Vesti dana »
CRVENI METEOALARM: Jak toplotni talas, ekstremni uslovi za požare na otvorenom!
Šabačke novosti pre 1 satjoš 32 povezane
(Foto, video) Dramatično: Požari bukte, gašenje postaje sve teže! RHMZ upozorava na jak vetar, ruski "Iljušin" u borbi sa vatrenom stihijom
Blic pre 26 minutajoš 21 povezana
Siniša Mali se „presabrao“: Daćemo milijardu evra za pomoć građanima, a ne 600 miliona kako smo mislili“
Nova ekonomija pre 36 minutajoš 17 povezanih
Ministar Mali: Prijava za pomoć od 6.000 dinara od 7. septembra preko Uprave za trezor
Serbian News Media pre 31 minutajoš 17 povezanih
Vučić: Završni radovi na auto-putu Kuzmin-Sremska Rača; od 1. septembra besplatan prelazak preko Pavlovića mosta
RTS pre 6 minutajoš 14 povezanih