Povezane vesti

Pevač razotkrio mračne tajne Ibarske magistrale: Koleginice su dovodile ŠVALERE pred mojim očima!“ZNALE SU DA ĆU DA ĆUTIM!“…

Pevač razotkrio mračne tajne Ibarske magistrale: Koleginice su dovodile ŠVALERE pred mojim očima!“ZNALE SU DA ĆU DA ĆUTIM!“…

Svet & Skandal pre 1 dan
Pevač Era Ojdanić odlučio je da bez dlake na jeziku progovori o tajnama srpske estrade i otkrije šta se sve dešavalo iza zatvorenih vrata njegovog hotela na čuvenoj Ibarskoj magistrali. Kako sam priznaje, godinama je služio kao „sigurna luka“ za brojne… »
"Dovodile su švalere na moje oči" Folker raskrinkao koleginice, otkrio detalje skandala na Ibarskoj magistrali: "Znale su da…

"Dovodile su švalere na moje oči" Folker raskrinkao koleginice, otkrio detalje skandala na Ibarskoj magistrali: "Znale su da…

Blic pre 1 dan
Era Ojdanić je otvoreno govorio o tajnama sa srpske estrade i svom hotelu na Ibarskoj magistrali. Priznao je da je često prećutkivao afere pevačica koje su kod njega dovodile ljubavnike. Pevač Era Ojdanić odlučio je da bez dlake na jeziku progovori o… »

Vesti dana »