Povezane vesti
„Niš, moj grad“: Filmski susreti ne smeju biti predmet političkih obračuna, jer pripadaju svim građanima Niša
Južne vesti pre 2 sata
To što umesto tradicionalnih Filmskih susreta u Nišu vlast organizuje jedan, a glumci drugi filmski festival, odbornik grupe „Niš, moj grad“ Dragoslav Ćirković vidi kao politički obračun i ističe da su Filmski mnogo veći od bilo kog pojedinca, funkcije… »
Dragoslav Ćirković (Niš, moj grad) pozvao Grad Niš i Udruženje filmskih glumaca Srbije da prevaziđu sukobe i sačuvaju Filmske…
Danas pre 2 sata
Dragoslav Ćirković, kopredsednik Grupe građana „Niš, moj grad“, koja okuplja 18 udruženja i pokreta, kazao je danas da Niš ne sme da izgubi Filmske susrete i da oni „ne smeju biti predmet političkih obračuna i inata, jer pripadaju svim građanima“. On je… »
Grupa građana: Zašto dva paralelna filmska festivala umesto 60. Filmskih susreta u Nišu
Serbian News Media pre 3 sata
Koopredsednik Grupe građana „Niš, moj grad“ Dragoslav Ćirković kritikovao je danas odluku da se u tom gradu umesto tradicionalnih Filmskih susreta organizuju dva odvojena filmska festivala. Umesto 60. Filmskih susreta, čiji su osnivači Grad Niš i… »
Ćirković (Niš, moj grad): Niš ne sme da izgubi Filmske susrete zbog političkog inata
Jugmedia pre 4 sati
Kao neko ko je dva mandata bio na čelu Gradske opštine Medijana, upravo sam se zalagao da Filmski susreti budu sačuvani, unapređeni i da Niš nastavi da bude grad filma i glumaca. Zato danas posebno teško prihvatam činjenicu da smo došli u situaciju da se… »
Ćirković: Niš ne sme da izgubi Filmske susrete zbog političkog inata
Niške vesti pre 5 sati
Kopredsednik Grupe građana „Niš, moj grad“ Dragoslav Ćirković ocenio je da se Niš našao u apsurdnoj situaciji jer će ove godine, umesto tradicionalnih Filmskih susreta, biti održana dva odvojena filmska festivala. On je pozvao Grad Niš i Udruženje… »
Vesti dana »
Situacija u Grebencu pod kontrolom, borba u peščari i dalje traje
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 90 povezanih
Vlada Srbije utvrdila predloge rebalansa budžeta, minimalca i finansijske pomoći građanima
Beta pre 1 satjoš 32 povezane
Srbija na udaru toplotnog talasa i novih požara: Deliblatska peščara i Šangaj pod vatri
Naslovi.ai pre 58 minutajoš 85 povezanih
"Milojko Spajić više ne može da bude premijer!" Opozicija traži smenu prvog čoveka Vlade Crne Gore nakon saznanja da je pripadnik Vojske Srbije: "Ovo nije viđeno u Evropi!"
Blic pre 58 minutajoš 24 povezane
Vlada Srbije utvrdila predlog zakona o jednokratnoj finansijskoj podršci građanima: Kako se i kada prijaviti
Newsmax Balkans pre 23 minutajoš 18 povezanih