Povezane vesti

„Niš, moj grad“: Filmski susreti ne smeju biti predmet političkih obračuna, jer pripadaju svim građanima Niša

„Niš, moj grad“: Filmski susreti ne smeju biti predmet političkih obračuna, jer pripadaju svim građanima Niša

Južne vesti pre 2 sata
To što umesto tradicionalnih Filmskih susreta u Nišu vlast organizuje jedan, a glumci drugi filmski festival, odbornik grupe „Niš, moj grad“ Dragoslav Ćirković vidi kao politički obračun i ističe da su Filmski mnogo veći od bilo kog pojedinca, funkcije… »
Dragoslav Ćirković (Niš, moj grad) pozvao Grad Niš i Udruženje filmskih glumaca Srbije da prevaziđu sukobe i sačuvaju Filmske…

Dragoslav Ćirković (Niš, moj grad) pozvao Grad Niš i Udruženje filmskih glumaca Srbije da prevaziđu sukobe i sačuvaju Filmske…

Danas pre 2 sata
Dragoslav Ćirković, kopredsednik Grupe građana „Niš, moj grad“, koja okuplja 18 udruženja i pokreta, kazao je danas da Niš ne sme da izgubi Filmske susrete i da oni „ne smeju biti predmet političkih obračuna i inata, jer pripadaju svim građanima“. On je… »
Grupa građana: Zašto dva paralelna filmska festivala umesto 60. Filmskih susreta u Nišu

Grupa građana: Zašto dva paralelna filmska festivala umesto 60. Filmskih susreta u Nišu

Serbian News Media pre 3 sata
Koopredsednik Grupe građana „Niš, moj grad“ Dragoslav Ćirković kritikovao je danas odluku da se u tom gradu umesto tradicionalnih Filmskih susreta organizuju dva odvojena filmska festivala. Umesto 60. Filmskih susreta, čiji su osnivači Grad Niš i… »
Ćirković (Niš, moj grad): Niš ne sme da izgubi Filmske susrete zbog političkog inata

Ćirković (Niš, moj grad): Niš ne sme da izgubi Filmske susrete zbog političkog inata

Jugmedia pre 4 sati
Kao neko ko je dva mandata bio na čelu Gradske opštine Medijana, upravo sam se zalagao da Filmski susreti budu sačuvani, unapređeni i da Niš nastavi da bude grad filma i glumaca. Zato danas posebno teško prihvatam činjenicu da smo došli u situaciju da se… »
Ćirković: Niš ne sme da izgubi Filmske susrete zbog političkog inata

Ćirković: Niš ne sme da izgubi Filmske susrete zbog političkog inata

Niške vesti pre 5 sati
Kopredsednik Grupe građana „Niš, moj grad“ Dragoslav Ćirković ocenio je da se Niš našao u apsurdnoj situaciji jer će ove godine, umesto tradicionalnih Filmskih susreta, biti održana dva odvojena filmska festivala. On je pozvao Grad Niš i Udruženje… »

Vesti dana »