Povezane vesti

Partizan objavio fotografije sa medicinskih pregleda, svi se pitaju gde je Džabari Parker

Partizan objavio fotografije sa medicinskih pregleda, svi se pitaju gde je Džabari Parker

Telegraf pre 13 sati
Košarkaši Partizana polako su započeli sa okupljanjem pred početak priprema za novu sezonu. Tokom poslednjih nekoliko dana pojačanja su krenula da stižu, poslednji koji je stigao u Beograd je Derek Vilis ovog četvrtka, a veći deo ostatka tima okupio se… »
"Oduvek sam želeo da igram za Partizan": Novo pojačanje stiglo u Beograd

"Oduvek sam želeo da igram za Partizan": Novo pojačanje stiglo u Beograd

Mondo pre 15 sati
Kockice Partizana se polako poklapaju, a u Beograd je stigao i Derek Vilis, koji je za crno-bele potpisao posle saradnje sa Parizom. Prema tome, boravak u Evroligi mu nije stran, kao ni beogradska publika, posebno Grobari. Po dolasku u prestonicu Srbije… »
"Grobari" mu ovo neće zaboraviti! Partizanovo pojačanje jednom rečenicom već oduševilo navijače!

"Grobari" mu ovo neće zaboraviti! Partizanovo pojačanje jednom rečenicom već oduševilo navijače!

Večernje novosti pre 15 sati
Amerikanac predstavljen u crno-belom taboru. FOTO: Dusan Milenkovic/ATAImages Košarkaši Partizana okupljaju se u Beogradu, uoči starta priprema za novu sezonu. Crno-beli neprestano dovode pojačanja, a danas je na surčinski aerodrom sleteo i novi krilni… »
Uf, kakva izjava Dereka Vilisa po dolasku u Beograd: „Čim sam došao u Evropu znao sam da je Partizan klub za koji želim da…

Uf, kakva izjava Dereka Vilisa po dolasku u Beograd: „Čim sam došao u Evropu znao sam da je Partizan klub za koji želim da…

Hot sport pre 16 sati
Derik Vilis novi je košarkaš Partizana, a američki krilni centar već je po dolasku u Beograd jasno stavio do znanja koliko mu znači prilika da obuče crno-beli dres. Vilis je sa Partizanom potpisao dvogodišnji ugovor i predstavlja jedno od pojačanja ekipe… »

Vesti dana »