Povezane vesti

"Ja sam odmalena bio grobar": Ožegović žestoko o prelasku Vildoze iz Zvezde u Partizan

"Ja sam odmalena bio grobar": Ožegović žestoko o prelasku Vildoze iz Zvezde u Partizan

Večernje novosti pre 24 sata
NIJE čest slučaj da sportista pređe iz Crvene zvezde u Partizan i obratno, a nedavno je to učinio Luka Vildoza. Odmah su mnogi njegovu situaciju uporedili sa Ognjenom Ožegovićem. FOTO: ALEKSANDAR KOKOVIC / AFP / Profimedia Argentinski košarkaš prethodno… »
„Vildozi je svejedno da li je Partizan ili zvezda“: Bivši fudbaler crno-belih otkrio razliku između njega i Argentinca!

„Vildozi je svejedno da li je Partizan ili zvezda“: Bivši fudbaler crno-belih otkrio razliku između njega i Argentinca!

Hot sport pre 1 dan
Ognjen Ožegović govorio je o večitom rivalstvu, sopstvenom putu od Zvezde do Partizana i dolasku Luke Vildoze u Humsku! Rivalstvo Crvene zvezde i Partizana odavno prevazilazi granice sporta. Zbog toga svaki prelazak igrača iz jednog tabora u drugi… »
"Vildozi je svejedno da li igra u Partizanu ili Zvezdi..." Čuveni srpski fudbaler bez dlake na jeziku o Argentincu: Bitno mu…

"Vildozi je svejedno da li igra u Partizanu ili Zvezdi..." Čuveni srpski fudbaler bez dlake na jeziku o Argentincu: Bitno mu…

Kurir pre 1 dan
Prelazak iz Crvene zvezde u Partizan retka je pojava u beogradskom sportu, ali navijači su svedoci još jednog takvog transfera nakon dolaska Luke Vildoze u Humsku. Argentinski košarkaš prethodno je nosio dres tima sa Malog Kalemegdana, ali i grčkih… »
Ožegović bez dlake na jeziku o Vildozi: "Njemu je svejedno da li igra u Zvezdi ili Partizanu"

Ožegović bez dlake na jeziku o Vildozi: "Njemu je svejedno da li igra u Zvezdi ili Partizanu"

Mondo pre 1 dan
Nije praksa da jedan igrač igra u oba beogradska kluba - Crvenoj zvezdi i Partizanu - pa prisustvovali smo takvim situacijama. Jedna od njih nedavno se dogodila kad je Luka Vildoza postao košarkaš kluba iz Humske, dok je prethodno nosio dres tima sa… »

Vesti dana »