Povezane vesti
"Valjda će se neko setiti da me sahrani": Pevač bio zvezda devedesetih, živeo raskošno, sada se vozi GSP-om
Telegraf pre 1 dan
Pesma "Oči boje duge" i danas se peva na sav glas, a dens muzika devedesetih se na velika vrata vratila na domaću scenu, puneći koncertne prostore širom zemlje. Ipak, dok publika u transu pleše uz retro ritmove, iza osmeha nekadašnjeg kralja diskoteka… »
"Valjda će se neko setiti da me sahrani": Bio zvezda devesedestih, zarađivao 40.000 maraka mesečno, pa sve spiskao: Danas je…
Blic pre 1 dan
Pesma 'Oči boje duge' i danas je popularna, a Dr Igi je bio jedan od glavnih predstavnika dens scene devedesetih. Tokom zlatnih godina zaradio je milione i trošio novac bez kontrole, uživajući u luksuzu i slavi. Pesma „Oči boje duge“ i danas se peva na… »
"Valjda će se neko setiti da me sahrani" Tužna životna priča zvezde devedesetih: Plaćam svoj grob na Topčidercu
Kurir pre 1 dan
Igor Todorović, kojeg svi znaju kao Dr Igi, zvezda je devedesetih. Sa kolegama iz tog vremena se aktivirao i sada nastupaju širom Srbije. Njihovi koncerti su puni što govori da se dens muzika devedesetih vratila na scenu na velika vrata. Dr Igi, čiju… »
Vesti dana »
Zelenski ruski napad na tržni centar u Krivom Rogu nazvao zverstvom, najavio odgovor
Telegraf pre 1 satjoš 3 povezane
Dijamantska liga: Luka Bošković treći u skoku udalj na mitingu u Lozani
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Završen 32. Sarajevo film festival: Najbolji film ''Svaki put'', počasna nagrada Emiru Hadžihafisbegoviću
Blic pre 1 satjoš 1 povezana