Povezane vesti

Zvezda se oglasila: "Jedan od najboljih strelaca Evrolige je u Beogradu..."

Zvezda se oglasila: "Jedan od najboljih strelaca Evrolige je u Beogradu..."

Telegraf pre 30 dana
Košarkaški klub Crvena zvezda sklopio je "kockikce" za novu sezonu. Tim se polako okuplja, a u Beograd je stigao i jedan od prvotimaca Džordan Nvora. Tim povodom, oglasili su se crveno-beli koji su na društvenim mrežama napisali: - Crveno-beli su počeli… »
Nvora se vratio u Beograd: Imao sam sjajno leto, jedva čekam novi početak...

Nvora se vratio u Beograd: Imao sam sjajno leto, jedva čekam novi početak...

Kurir pre 30 dana
Nvora se posle leta tokom kojeg je odmarao u Sjedinjenim Američkim Državama vratio se u srpsku prestonicu spreman za nove izazove i još bolju sezonu. Atmosfera oko kluba dodatno je podgrejana dolaskom Miloša Teodosića na mesto sportskog direktora, kao i… »
Nvora se vratio u Zvezdu, pa priznao: "Ovo mi je obeležilo leto" (video)

Nvora se vratio u Zvezdu, pa priznao: "Ovo mi je obeležilo leto" (video)

Večernje novosti pre 30 dana
Crveno-beli kompletiraju redove pred novu sezonu. FOTO: Bane T. Stojanovic/ATA Images Među prvima od igrača koji su bili na zasluženom odmoru, stigao je Džordan Nvora. Amerikanac je pauzu proveo u domovini, ali se danas vratio sa "punim baterijama" i… »
Nvora se vratio u Beograd: Zvezdin adut poslao snažnu poruku navijačima pred novu sezonu!

Nvora se vratio u Beograd: Zvezdin adut poslao snažnu poruku navijačima pred novu sezonu!

Hot sport pre 30 dana
Džordan Nvora stigao je u Beograd i sa velikim ambicijama dočekuje početak nove sezone u dresu KK Crvena zvezda! Nova sezona se približava, a KK Crvena zvezda polako kompletira ekipu koja će pod komandom Ibona Navara krenuti u borbu za trofeje. Jedan od… »
Džordan Nvora dao obećanje navijačima Zvezde: "Sve mi je nedostajalo, jedva čekam da napunimo halu"

Džordan Nvora dao obećanje navijačima Zvezde: "Sve mi je nedostajalo, jedva čekam da napunimo halu"

Mondo pre 30 dana
Košarkaš Crvene zvezde Džordan Nvora među prvima je stigao na start priprema. Jedan od najbojih igrača prošle sezone spreman je za nove izazove u crveno-belom dresu i za saradnju sa novim trenerom, Ibonom Navarom. Nvora je ovog leta stao na "ludi kamen"… »
Nvora se vratio u Beograd: "Nedostajali su mi ljudi, energija i strast" VIDEO

Nvora se vratio u Beograd: "Nedostajali su mi ljudi, energija i strast" VIDEO

B92 pre 30 dana
Košarkaši Crvene zvezde polako se okupljaju pred početak priprema za novu sezonu, a među prvima je u Beograd stigao Džordan Nvora, koji će i naredne godine nositi crveno-beli dres. Posle leta tokom kojeg je odmarao u Sjedinjenim Američkim Državama, Nvora… »

Vesti dana »