Povezane vesti

Zvezda se oglasila: "Jedan od najboljih strelaca Evrolige je u Beogradu..."

Zvezda se oglasila: "Jedan od najboljih strelaca Evrolige je u Beogradu..."

Telegraf pre 1 dan
Košarkaški klub Crvena zvezda sklopio je "kockikce" za novu sezonu. Tim se polako okuplja, a u Beograd je stigao i jedan od prvotimaca Džordan Nvora. Tim povodom, oglasili su se crveno-beli koji su na društvenim mrežama napisali: - Crveno-beli su počeli… »
Nvora se vratio u Beograd: Imao sam sjajno leto, jedva čekam novi početak...

Nvora se vratio u Beograd: Imao sam sjajno leto, jedva čekam novi početak...

Kurir pre 1 dan
Nvora se posle leta tokom kojeg je odmarao u Sjedinjenim Američkim Državama vratio se u srpsku prestonicu spreman za nove izazove i još bolju sezonu. Atmosfera oko kluba dodatno je podgrejana dolaskom Miloša Teodosića na mesto sportskog direktora, kao i… »
Nvora se vratio u Zvezdu, pa priznao: "Ovo mi je obeležilo leto" (video)

Nvora se vratio u Zvezdu, pa priznao: "Ovo mi je obeležilo leto" (video)

Večernje novosti pre 1 dan
Crveno-beli kompletiraju redove pred novu sezonu. FOTO: Bane T. Stojanovic/ATA Images Među prvima od igrača koji su bili na zasluženom odmoru, stigao je Džordan Nvora. Amerikanac je pauzu proveo u domovini, ali se danas vratio sa "punim baterijama" i… »
Nvora se vratio u Beograd: Zvezdin adut poslao snažnu poruku navijačima pred novu sezonu!

Nvora se vratio u Beograd: Zvezdin adut poslao snažnu poruku navijačima pred novu sezonu!

Hot sport pre 1 dan
Džordan Nvora stigao je u Beograd i sa velikim ambicijama dočekuje početak nove sezone u dresu KK Crvena zvezda! Nova sezona se približava, a KK Crvena zvezda polako kompletira ekipu koja će pod komandom Ibona Navara krenuti u borbu za trofeje. Jedan od… »
Džordan Nvora dao obećanje navijačima Zvezde: "Sve mi je nedostajalo, jedva čekam da napunimo halu"

Džordan Nvora dao obećanje navijačima Zvezde: "Sve mi je nedostajalo, jedva čekam da napunimo halu"

Mondo pre 1 dan
Košarkaš Crvene zvezde Džordan Nvora među prvima je stigao na start priprema. Jedan od najbojih igrača prošle sezone spreman je za nove izazove u crveno-belom dresu i za saradnju sa novim trenerom, Ibonom Navarom. Nvora je ovog leta stao na "ludi kamen"… »
Nvora se vratio u Beograd: "Nedostajali su mi ljudi, energija i strast" VIDEO

Nvora se vratio u Beograd: "Nedostajali su mi ljudi, energija i strast" VIDEO

B92 pre 1 dan
Košarkaši Crvene zvezde polako se okupljaju pred početak priprema za novu sezonu, a među prvima je u Beograd stigao Džordan Nvora, koji će i naredne godine nositi crveno-beli dres. Posle leta tokom kojeg je odmarao u Sjedinjenim Američkim Državama, Nvora… »

Vesti dana »