Povezane vesti
"Spremna sam, davno sam potpisala ugovor" Miljana Kulić otkrila sve o ulasku u "Elitu 10", pa udarila po rijaliti učesnicama…
Blic pre 1 dan
Miljana Kulić ulazi u rijaliti šou 'Elita 10' i potvrdila je da je ugovor davno potpisala. Navela je da ne ulazi ni na čiji nagovor, već da joj uslovi odgovaraju, a majčin savet je ignorisala. Dugogodišnja rijaliti učesnica Miljana Kulić ulazi u "Elitu… »
NIKAD BRUTALNIJA | Miljana Kulić o skandalu o kom svi pričaju: „Istina je samo jedna, a sada ćete je čuti“
Svet & Skandal pre 12 sati
Dugogodišnja i jedna od najpoznatijih rijaliti učesnica na našim prostorima, Miljana Kulić, zvanično je potvrdila da ulazi u narednu sezonu rijaliti formata „Elita 10“. Nišlijka je otkrila da je ugovor odavno potpisan, ali i da je njena odluka ponovo… »
Šok intervju Miljane Kulić o ulasku u Elitu 10! Udarila žestoko po rijaliti učesnicama: Maja je karton liga, a Stanija je...…
Kurir pre 15 sati
Dugogodišnja rijaliti učesnica Miljana Kulić ulazi u " Elitu 10", a sada je otkrila detalje. - Spremna sam, davno sam potpisala ugovor. Tako da ja ulazim a danas sam dobila prijateljicu na Pinku, pa ćemo da vidimo. Ne ulazim ni na čiji nagovor, pozvana… »
"Poludela je kada je čula": Miljana Kulić progovorila o ulasnu u Elitu 10, pa otkrila da je Marija jako besna
Telegraf pre 15 sati
Dugogodišnja rijaliti učesnica Miljana Kulić ulazi u "Elitu 10", a sada je otkrila i detalje. - Spremna sam, davno sam potpisala ugovor. Tako da ja ulazim a danas sam dobila prijateljicu na Pinku, pa ćemo da vidimo. Ne ulazim ni na čiji nagovor, pozvana… »
Vesti dana »
RHMZ upozorava na ekstremne vremenske uslove i jak toplotni talas - u 9 sati u Banatskom Karlovcu 32 stepena, u Beogradu 31
RTV pre 1 minutjoš 32 povezane
U Srbiji u toku gašenje četiri veća požara, najteže u Deliblatskoj peščari; Ugašen požar na Fruškoj gori
RTV pre 1 satjoš 21 povezana
Mali: Prijava za pomoć od 6.000 dinara preko portala Uprave za trezor od 7. septembra
Insajder pre 1 satjoš 17 povezanih
"Za nas je ovo važan put, povezuje Beograd sa Sarajevom" Vučić obilazi Mačvanski, Kolubarski, Sremski i Jablanički okrug (video)
Blic pre 26 minutajoš 14 povezanih