Povezane vesti

"Spremna sam, davno sam potpisala ugovor" Miljana Kulić otkrila sve o ulasku u "Elitu 10", pa udarila po rijaliti učesnicama…

"Spremna sam, davno sam potpisala ugovor" Miljana Kulić otkrila sve o ulasku u "Elitu 10", pa udarila po rijaliti učesnicama…

Blic pre 1 dan
Miljana Kulić ulazi u rijaliti šou 'Elita 10' i potvrdila je da je ugovor davno potpisala. Navela je da ne ulazi ni na čiji nagovor, već da joj uslovi odgovaraju, a majčin savet je ignorisala. Dugogodišnja rijaliti učesnica Miljana Kulić ulazi u "Elitu… »
NIKAD BRUTALNIJA | Miljana Kulić o skandalu o kom svi pričaju: „Istina je samo jedna, a sada ćete je čuti“

NIKAD BRUTALNIJA | Miljana Kulić o skandalu o kom svi pričaju: „Istina je samo jedna, a sada ćete je čuti“

Svet & Skandal pre 12 sati
Dugogodišnja i jedna od najpoznatijih rijaliti učesnica na našim prostorima, Miljana Kulić, zvanično je potvrdila da ulazi u narednu sezonu rijaliti formata „Elita 10“. Nišlijka je otkrila da je ugovor odavno potpisan, ali i da je njena odluka ponovo… »
Šok intervju Miljane Kulić o ulasku u Elitu 10! Udarila žestoko po rijaliti učesnicama: Maja je karton liga, a Stanija je...…

Šok intervju Miljane Kulić o ulasku u Elitu 10! Udarila žestoko po rijaliti učesnicama: Maja je karton liga, a Stanija je...…

Kurir pre 15 sati
Dugogodišnja rijaliti učesnica Miljana Kulić ulazi u " Elitu 10", a sada je otkrila detalje. - Spremna sam, davno sam potpisala ugovor. Tako da ja ulazim a danas sam dobila prijateljicu na Pinku, pa ćemo da vidimo. Ne ulazim ni na čiji nagovor, pozvana… »
"Poludela je kada je čula": Miljana Kulić progovorila o ulasnu u Elitu 10, pa otkrila da je Marija jako besna

"Poludela je kada je čula": Miljana Kulić progovorila o ulasnu u Elitu 10, pa otkrila da je Marija jako besna

Telegraf pre 15 sati
Dugogodišnja rijaliti učesnica Miljana Kulić ulazi u "Elitu 10", a sada je otkrila i detalje. - Spremna sam, davno sam potpisala ugovor. Tako da ja ulazim a danas sam dobila prijateljicu na Pinku, pa ćemo da vidimo. Ne ulazim ni na čiji nagovor, pozvana… »

Vesti dana »