Povezane vesti
Gradonačelnika udario bicikl, on ih odmah zabranio! Šokantna odluka u italijanskom gradu: Građani pobesneli
Blic pre 1 dan
Zabrana će važiti za oko 30 ulica u centru grada i odnosi se i na kurire za dostavu Biciklisti su najavili protestne vožnje kao reakciju na ovu odluku Gradonačelnik italijanskog grada Komo Alesandro Rapineze zabranio je bicikle na glavnim gradskim… »
Udario ga električni bicikl, pa zabranio vožnju: Neobična odluka gradonačelnika jednog grada u Italiji
Euronews pre 6 sati
Gradonačelnik italijanskog grada Komo Alesandro Rapineze zabranio je bicikle na glavnim gradskim ulicama, nakon što ga je jedan od njih udario, javljaju italijanski mediji. "Optužen sam da sam preduzeo ovu meru zato što me je udario električni bicikl. To… »
Odluka iz ličnog iskustva: Gradonačelnik Koma zabranio bicikle u centru grada nakon što ga je jedan udario, biciklisti…
Dnevnik pre 8 sati
Gradonačelnik italijanskog grada Komo Alesandro Rapineze zabranio je bicikle na glavnim gradskim ulicama, nakon što ga je jedan od njih udario, javljaju italijanski mediji. "Optužen sam da sam preduzeo ovu meru zato što me je udario električni bicikl. To… »
Komo: gradonačelnik zabranio bicikle u centru grada
Politika pre 8 sati
Gradonačelnik Alesandro Rapineze zabranio je bicikle na glavnim gradskim ulicama nakon što ga je jedan udario. KOMO – U postojbini bicikala, najpoznatijih proizvođača dvotočkaša ali i čuvene trke „Điro di Italija”, gradonačelnik italijanskog grada Komo… »
"Znam kako je kada vas udari ova zver": Italijanski gradonačelnik zabranio bicikle u centru, izazvao veliki bes
Mondo pre 10 sati
Gradonačelnik Koma pokrenuo je lavinu kontroverzi odlukom da zabrani bicikle u istorijskom centru ovog grada na jezeru okruženom zidinama, i to nakon što ga je jedan bicikl udario, piše Gardijan. Zabrana Alesandra Rapinezea, koja stupa na snagu u… »
Vesti dana »
Rijera nezadovoljan posle velike pobede Zvezde: "Nemamo čarobni štapić - ovo nije golf ili tenis, MVP je tim"
Nova pre 4 satijoš 3 povezane
MUP S. Makedonije pustio u rad aplikaciju Bezbedan grad preko koje strani vozači mogu da plate kazne
Beta pre 5 satijoš 1 povezana
STIŽE NOVA POMOĆ ZA BIZNIS! Otvoreni konkursi za bespovratna sredstva, evo ko sve može da dobije novac države
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana