Povezane vesti

Beki Bekić doživeo neprijatnost na nastupu: "Pokušao sam sve to da izbegnem"

Beki Bekić doživeo neprijatnost na nastupu: "Pokušao sam sve to da izbegnem"

Telegraf pre 2 dana
Beki Bekić prisetio se neprijatnosti koju je doživeo na jednom nastupu kada je zaboravio tekst pesme. Naime, on je tokom kovida objavio novu pesmu koja je super prošla i osvojila srca publike. Međutim, kada se vratio nastupima i publika mu tražila da… »
"Zaboravio sam reči svoje pesme, bilo me je sramota" Pevač se izblamirao na nastupu: "Pokušavao sam to da izbegnem"

"Zaboravio sam reči svoje pesme, bilo me je sramota" Pevač se izblamirao na nastupu: "Pokušavao sam to da izbegnem"

Blic pre 1 dan
Članovi benda su mu pomogli pronaći tekst, a publika je pevala sa njim, iako ga je bilo sramota. Nakon povratka na nastupe, publika je stalno tražila tu pesmu, a on nije mogao da se seti teksta. Beki Bekić prisetio se neprijatnosti koju je doživeo na… »
Pevač na nastupu zaboravio tekst svoje pesme! Otkrio detalje neprijatnosti: Bilo me je sramota...

Pevač na nastupu zaboravio tekst svoje pesme! Otkrio detalje neprijatnosti: Bilo me je sramota...

Kurir pre 1 dan
Beki Bekić prisetio se neprijatnog trenutka sa jednog od svojih nastupa, kada mu se dogodilo da zaboravi tekst pesme. Kako je ispričao, tokom perioda kovida objavio je novu numeru koja je naišla na odličan prijem publike i brzo osvojila simpatije… »

Vesti dana »