Povezane vesti

Vembi oduševljen! Lepo mu je bilo u Beogradu, dobio je udarac ali ne kuka!

Vembi oduševljen! Lepo mu je bilo u Beogradu, dobio je udarac ali ne kuka!

Kurir pre 1 dan
Košarkaška reprezentacije Srbije pobedila je Francusku rezultatom 90:87 u prijateljskoj utakmici u Areni. Posle meča novinarima se obratio NBA superstar Viktor Vembanjama: “Malo se osećam zarđalo. Još uvek pronalazimo način da se uigramo. Imali smo mnogo… »
Nikola Jokić nadigrao Vembanjamu, pa napustio teren: Odmah je dao reč Milutinovu

Nikola Jokić nadigrao Vembanjamu, pa napustio teren: Odmah je dao reč Milutinovu

Mondo pre 1 dan
Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Nikola Jokić prepustio je reč Nikoli Milutinovu posle pobede protiv Francuske u prijateljskoj utakmici odigranoj u sjajnoj atmosferi u Beogradskoj areni. Centar Olimpijakosa je odigrao sjajan meč, prvi posle… »
Dušan Alimpijević: "Neki momci odlaze, da li smo spremni na to kao nacija?"

Dušan Alimpijević: "Neki momci odlaze, da li smo spremni na to kao nacija?"

Mondo pre 1 dan
Nakon utakmice Srbije i Francuske u sklopu priprema za naredni FIBA prozor i kvalifikacije za Mundobasket medijima će se obratiti selektor Dušan Alimpijević i jedan od naših košarkaša. To je to, za tri dana je novi meč. "Važni su nam svi ti mladi momci… »
Alimpijević: Videli smo minuse, ali i da možemo protiv najjačih u Evropi

Alimpijević: Videli smo minuse, ali i da možemo protiv najjačih u Evropi

RTS pre 14 sati
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Alimpijević rekao je da je zadovoljan igrom nacionalnog tima protiv Francuske, iako rezultat nije u prvom planu. Istakao je da je utakmica bila dragocena provera pred meč sa Islandom, ali i da je pokazala… »
Jokić: Uvek se osećam zarđalo, dobra utakmica za nas

Jokić: Uvek se osećam zarđalo, dobra utakmica za nas

RTS pre 14 sati
Prva zvezda košarkaške selekcije Srbije Nikola Jokić izjavio je posle pobede na pripremnom meču sa Francuskom 90:87 da će ekipa nastojati da se poboljša i da smanjuje broj grešaka u narednim duelima. Srpski košarkaši slavili su u "Beogradskoj areni"… »
Jokić se oseća „zarđalo“: Svi da uđemo u ritam, dobra provera za nas, za mene je svaka utakmica takmičarska

Jokić se oseća „zarđalo“: Svi da uđemo u ritam, dobra provera za nas, za mene je svaka utakmica takmičarska

Dnevnik pre 14 sati
Kapiten košarkaša Srbije Nikola Jokić rekao je posle pobede nad Francuskom (90:87) u pripremnom meču da je to bila dobra provera za "orlove" i da je za njega svaka utakmica takmičarska, a ne prijateljska. – Mislim da je ovo dobra provera za nas. Atletski… »
Alimpijević zadovoljan posle pobede nad Francuskom

Alimpijević zadovoljan posle pobede nad Francuskom

Euronews pre 14 sati
Košarkaši Srbije savladali su Francusku rezultatom 90:87 u prijateljskom duelu u Beogradskoj areni. Selektor Dušan Alimpijević zadovoljan je pobedom. "Izuzetno sam zadovoljan. Hteli smo da iskoristimo da vidimo pluseve i minuseve na kojima treba da… »
Viktor Vembanjama: "Kakva prijateljska, je l' ste videli kako sam ga udario?"

Viktor Vembanjama: "Kakva prijateljska, je l' ste videli kako sam ga udario?"

Mondo pre 14 sati
Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Francusku u dramatičnoj završnici 90:87, a nakon meča se srpskim medijima obratio Viktor Vembanjama. NBA superstar se pojavio u Beogradu i vodio je velike borbe sa Nikolom Jokićem i na kraju je završio sa… »
Alimpijević: Gde ćete boljeg plejmejkera od Jokića?

Alimpijević: Gde ćete boljeg plejmejkera od Jokića?

Sport klub pre 14 sati
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Alimpijević bio je zadovoljan onim što je njegov tim pokazao u pobedi nad Francuskom 90:87 pred gotovo punom Beogradskom arenom, ali je naglasio i da rezultat nije bio u prvom planu. Prvi meč sa jednom od… »
Alimpijević i Jokić nisu zadovoljni: Dobrić i Jović iz prve ruke otkrili šta se dešavalo

Alimpijević i Jokić nisu zadovoljni: Dobrić i Jović iz prve ruke otkrili šta se dešavalo

Mondo pre 14 sati
Kapiten Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Dobrić izneo je utiske posle dramatične pobede protiv Francuske u Areni. Svestan je da nije izgledalo sve kako treba, ali smatra da Dušan Alimpijević nema razloga da bude ljut i nezadovoljan. Sa njim… »
Alimpijević zadovoljan: Za svaki sistem potrebno je vremena, rezultat ne dolazi preko noći

Alimpijević zadovoljan: Za svaki sistem potrebno je vremena, rezultat ne dolazi preko noći

Dnevnik pre 14 sati
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Alimpijević zadovoljan je pobedom svog tima u prijateljskoj utakmici protiv Francuske. Košarkaši Srbije savladali su Francusku rezultatom 90:87 u prijateljskom duelu u Beogradskoj areni. – Izuzetno sam… »
Nikola Jokić zadovoljan posle pobede protiv Francuske: Dobra provera za nas

Nikola Jokić zadovoljan posle pobede protiv Francuske: Dobra provera za nas

Euronews pre 14 sati
Kapiten košarkaša Srbije Nikola Jokić rekao je večeras posle pobede nad Francuskom (90:87) u pripremnom meču da je to bila dobra provera za "orlove" i da je za njega svaka utakmica takmičarska, a ne prijateljska. "Mislim da je ovo dobra provera za nas… »
Dobrić: Lep šou, uživamo kada smo zajedno u reprezentaciji

Dobrić: Lep šou, uživamo kada smo zajedno u reprezentaciji

Sport klub pre 14 sati
Mnogo NBA zvezda na terenu pravom košarkaškom spektaklu u Beogradu, u kome je Srbija savladala Francuskom u pripremnom duelu pred kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. Ognjen Dobrić, jedan od igrača sa najdužim stažom, zadovoljan je onim što je prikazano… »
Fotu: Imali smo samo tri dana da se pripremimo za meč sa Srbijom

Fotu: Imali smo samo tri dana da se pripremimo za meč sa Srbijom

RTS pre 14 sati
Selektor košarkaške reprezentacije Francuske Frederik Fotu izjavio je u Beogradu da njegov tim nije imao dovoljno vremena da se uigra za prijateljski meč sa Srbijom. Košarkaši Francuske poraženi su večeras od selekcije Srbije rezultatom 90:87 u… »
Nikola Jokić: "Ja se uvek osećam zarđalo, zato i igram ove mečeve"

Nikola Jokić: "Ja se uvek osećam zarđalo, zato i igram ove mečeve"

Mondo pre 14 sati
Nikola Jokić je odigrao sjajan meč u "Beogradskoj areni" i dominirao je protiv Rudija Gobera i Viktora Vembanjame u reketu. Dao je 20 poena, imao je 9 skokova i 8 asistencija i na kraju je istakao da je vrlo zadovoljan time kako je duel protekao. "Dobra… »
Selektor Alimpijević postavio pitanje koje plaši celu Srbiju i o kom niko ne želi da razmišlja

Selektor Alimpijević postavio pitanje koje plaši celu Srbiju i o kom niko ne želi da razmišlja

Nova pre 14 sati
Dušan Alimpijević, selektor Srbije, održao je zanimljivu konferenciju za medije nakon pobede nad Francuskom u Beogradu u prijateljskoj utakmici, 90:87. Nakon meča Alimpijević je upitan da li Srbija ima dovoljno kvaliteta na mestu organizatora igre, nakon… »
Milutinov posle pobede nad Francuskom otkrio jedan neverovatan detalj i nasmejao sve, pa poručio: "Moramo bolje"

Milutinov posle pobede nad Francuskom otkrio jedan neverovatan detalj i nasmejao sve, pa poručio: "Moramo bolje"

Nova pre 15 sati
Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Francusku sa 90:87 u prvom od dva prijateljska meča, a posle utakmice utiske je izneo Nikola Milutinov. U Beogradskoj areni viđen je direktan okršaj Nikole Jokića i Viktora Vembanjame, kao i veliki broj… »
Jokić: "Vembanjama može da bude najbolji ikada"; Alimpijević: "Gde ćeš boljeg pleja od..."

Jokić: "Vembanjama može da bude najbolji ikada"; Alimpijević: "Gde ćeš boljeg pleja od..."

B92 pre 14 sati
Selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Alimpijević i kapiten Nikola Jokić su se obratili medijima nakon pobede "orlova" nad Francuskom u prijateljskom meču u Beogradskoj areni. Spektakl u Areni u režiji "orlova" i Francuza definitivno je… »
Alimpijević najavio kraj reprezentativnih karijera: "Da li smo spremni?! Znamo odgovor"

Alimpijević najavio kraj reprezentativnih karijera: "Da li smo spremni?! Znamo odgovor"

B92 pre 14 sati
Selektor muške košarkaške reprezentacije Dušan Alimpijević je najavio kraj pojedinih rerpezentativnih karijera. Nakon pobede Srbije nad Francuskom u prijateljskom meču u Beogradskoj areni (90:87) selektor Dušan Alimpijević se dotakao bolne teme i najavio… »
Jokić: Dobra provera za nas, za mene je svaka utakmica takmičarska

Jokić: Dobra provera za nas, za mene je svaka utakmica takmičarska

Politika pre 14 sati
Na kraju je Jokić upitan o duelima sa Viktorom Vembanjamom rekao: „Ima šansu da bude najbolji”. Kapiten košarkaša Srbije Nikola Jokić rekao je večeras posle pobede nad Francuskom (90:87) u pripremnom meču da je to bila dobra provera za "orlove" i da je… »
Ognjen Dobrić: "Idemo ka tome, ima tu još da se igra"

Ognjen Dobrić: "Idemo ka tome, ima tu još da se igra"

Telegraf pre 14 sati
Košarkaši Srbije pobedili su Francusku 90:87 u Beogradskoj areni u prijateljskom meču pred nastavak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Ognjen Dobrić je bio zadovoljan. - Očekivali smo od ovakve utakmice, nije imala neki takmičarski značaj, ali su i… »
Dušan Alimpijević velikim rečima o Jokiću, postavio dva pitanja: "Ima li boljeg plejmejkera? Šta ćemo posle?"

Dušan Alimpijević velikim rečima o Jokiću, postavio dva pitanja: "Ima li boljeg plejmejkera? Šta ćemo posle?"

Telegraf pre 14 sati
Košarkaši Srbije savladali su Francusku u prijateljskom meču u Beogradskoj areni pred preko 20.000 gledalaca. Odlično su igrali Orlovi skoro 38 minuta, Galski petlovi su se vratili, ali su samo napravili dramu - 90:87. Selektor Dušan Alimpijević je… »
Nikola Milutinov pogodio trojku protiv Francuza, pa se našalio kada je to uradio poslednji put

Nikola Milutinov pogodio trojku protiv Francuza, pa se našalio kada je to uradio poslednji put

Telegraf pre 14 sati
Košarkaška reprezentacija Srbije je posle drame pobedila Francusku večeras u Beogradskoj areni u prijateljskom meču - 90:87. Posle meča je sa medijima pričao Nikola Milutinov. On je istakao da je ovo bila dobra utakmica za Srbiju, uzimajući u obzir sve… »
Viktor Vembanjama došao bos na konferenciju, pa oduševio odgovorom na jedno pitanje posle meča sa Srbijom

Viktor Vembanjama došao bos na konferenciju, pa oduševio odgovorom na jedno pitanje posle meča sa Srbijom

Telegraf pre 14 sati
Košarkaši Francuske izgubili su od Srbije u prijateljskoj utakmici u Beogradskoj areni (90:87), ali se može reći da smo gledali pravi spektakl do poslednje sekunde. Srbija je uspela da se odbrani od naleta Galskih petlova, a nakon meča su se oglasili… »
Nikola Jokić jednim odgovorom nasmejao sve posle Francuske: "Mislim, ja se osećam zarđalo uvek"

Nikola Jokić jednim odgovorom nasmejao sve posle Francuske: "Mislim, ja se osećam zarđalo uvek"

Telegraf pre 15 sati
Srbija je pobedila Francusku u prijateljskoj utakmici u Beogradskoj areni (90:87) posle dosta drame, uprkos činjenici da smo vodili i dvocifrenom razlikom tokom završnih 10 minuta. Nikola Jokić dao je 20 poena uz 9 skokova i 8 asistencija, a posle meča… »
Ognjen Dobrić: „Ne pobeđuju pojedinci, mislim da smo mi kao tim izgledali bolje“

Ognjen Dobrić: „Ne pobeđuju pojedinci, mislim da smo mi kao tim izgledali bolje“

Nova pre 15 sati
Ognjen Dobrić, reprezentativac Srbije, izneo je utiske nakon pobede nad reprezentacijom Francuske u prijateljskoj utakmici u Beogradskoj areni, 90:87. „Baš zanimljivo, ono što smo očekivali od ovakve utakmice. Prijateljska, ali imala je neki takmičarski… »
Selektor Srbije zadovoljan posle pobede nad Francuskom! Alimpijević otkrio šta ga posebno raduje! Pričao o Jokiću, dotakao se…

Selektor Srbije zadovoljan posle pobede nad Francuskom! Alimpijević otkrio šta ga posebno raduje! Pričao o Jokiću, dotakao se…

Kurir pre 15 sati
Košarkaši Srbije pobedili su večeras u Beogradskoj areni selekciju Francuske sa 90:87 (22:19, 24:26, 26:17, 18:25), u prijateljskoj utakmici. Najefikasniji u selekciji Srbije bio je Nikola Jokić sa 20 poena, uz devet skokova, osam asistencija i tri… »
Nikola Jokić „uvek zarđao“: On može da bude najbolji u istoriji

Nikola Jokić „uvek zarđao“: On može da bude najbolji u istoriji

Sport klub pre 15 sati
Nikola Jokić bio je ponovo najbolji pojedinac srpske reprezentacije. “Orlovi” su pred 17.000 ljudi u Beogradskoj areni bili bolji od snažne selekcije Francuske, a Jokić je posle meča komentarisao Viktora Vembanjamu, Pejtona Votsona, navike srpske… »
Estonci šokirali rivala Srbije u kvalifikacijama za Mundobasket

Estonci šokirali rivala Srbije u kvalifikacijama za Mundobasket

Sport klub pre 16 sati
Reprezentacija Estonije posle produžetka pobedila je selekciju Litvanije u prijateljskoj utakmici pred nastavak kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo 2027. Estonci su u uzbudljivom i izjednačenom meči slavili rezultatom 110:108. Blistali su Henri… »
Dobrić o Alimpijeviću: "Ne verujem da je ljut ili nezadovoljan" VIDEO

Dobrić o Alimpijeviću: "Ne verujem da je ljut ili nezadovoljan" VIDEO

B92 pre 15 sati
Košarkaš Srbije Ognjen Dobrić je izneo utiske posle pobede nad Francuskom. Srbija je savladala Francusku u prijateljskom susretu u "Beogradskoj areni" sa 90:87. Dobrić je istakao da je sve prošlo u prijateljskom ambijentu. "Svako želi da pobedi, trudili… »
Košarkaši Srbije pobedili Francusku u prijateljskom meču

Košarkaši Srbije pobedili Francusku u prijateljskom meču

Politika pre 15 sati
Nikola Jokić je tokom meča u Areni predvodio Srbiju ka pobedi sa 20 poena. Košarkaši Srbije pobedili su večeras u Beogradu Francusku rezultatom 90:87 u prvoj od dve prijateljske utakmice koje će igrati dve selekcije. Nikola Jokić je tokom meča u Areni… »

Vesti dana »