Povezane vesti
"Ljudi postupaju na osnovu iskustva": Gradonačelnik Koma zabranio bicikle u centru grada nakon što ga je jedan udario
Newsmax Balkans 21.08.2026
Gradonačelnik italijanskog grada Komo Alesandro Rapineze zabranio je bicikle na glavnim gradskim ulicama, nakon što ga je jedan od njih udario. "Optužen sam da sam preduzeo ovu meru zato što me je udario električni bicikl. To je istina. Ljudi postupaju… »
Gradonačelnik Koma zabranio bicikle u centru grada nakon što ga je jedan udario
RTV 21.08.2026
KOMO - Gradonačelnik italijanskog grada Komo Alesandro Rapineze zabranio je bicikle na glavnim gradskim ulicama, nakon što ga je jedan od njih udario, javljaju italijanski mediji. "Optužen sam da sam preduzeo ovu meru zato što me je udario električni… »
Gradonačelnika Koma udario bicikl, pa se osvetio celom gradu! Građani najavili protest, njega baš briga
Telegraf 21.08.2026
Gradonačelnik italijanskog grada Komo Alesandro Rapineze zabranio je bicikle na glavnim gradskim ulicama, nakon što ga je jedan od njih udario, javljaju italijanski mediji. "Optužen sam da sam preduzeo ovu meru zato što me je udario električni bicikl. To… »
Osveta gradonačelnika: Prvi čovek Koma zabranio bicikle u centru grada jer ga je jedan udario
Kurir 21.08.2026
Gradonačelnik italijanskog grada Komo Alesandro Rapineze zabranio je bicikle na glavnim gradskim ulicama, nakon što ga je jedan od njih udario, javljaju italijanski mediji. "Optužen sam da sam preduzeo ovu meru zato što me je udario električni bicikl. To… »
Vesti dana »
Od sutra kreće novi talas isplata 6.000 dinara: Evo ko ima pravo na novac
NIN pre 39 minutajoš 78 povezanih
"Odustajemo od koalicije zbog ozbiljnih zdravstvenih problema Nestorovića": Narodna stranka na izbore ide samostalno
Nova pre 2 satajoš 15 povezanih