Povezane vesti

"Ljudi postupaju na osnovu iskustva": Gradonačelnik Koma zabranio bicikle u centru grada nakon što ga je jedan udario

"Ljudi postupaju na osnovu iskustva": Gradonačelnik Koma zabranio bicikle u centru grada nakon što ga je jedan udario

Newsmax Balkans pre 20 sati
Gradonačelnik italijanskog grada Komo Alesandro Rapineze zabranio je bicikle na glavnim gradskim ulicama, nakon što ga je jedan od njih udario. "Optužen sam da sam preduzeo ovu meru zato što me je udario električni bicikl. To je istina. Ljudi postupaju… »
Gradonačelnik Koma zabranio bicikle u centru grada nakon što ga je jedan udario

Gradonačelnik Koma zabranio bicikle u centru grada nakon što ga je jedan udario

RTV pre 1 dan
KOMO - Gradonačelnik italijanskog grada Komo Alesandro Rapineze zabranio je bicikle na glavnim gradskim ulicama, nakon što ga je jedan od njih udario, javljaju italijanski mediji. "Optužen sam da sam preduzeo ovu meru zato što me je udario električni… »
Gradonačelnika Koma udario bicikl, pa se osvetio celom gradu! Građani najavili protest, njega baš briga

Gradonačelnika Koma udario bicikl, pa se osvetio celom gradu! Građani najavili protest, njega baš briga

Telegraf pre 1 dan
Gradonačelnik italijanskog grada Komo Alesandro Rapineze zabranio je bicikle na glavnim gradskim ulicama, nakon što ga je jedan od njih udario, javljaju italijanski mediji. "Optužen sam da sam preduzeo ovu meru zato što me je udario električni bicikl. To… »
Osveta gradonačelnika: Prvi čovek Koma zabranio bicikle u centru grada jer ga je jedan udario

Osveta gradonačelnika: Prvi čovek Koma zabranio bicikle u centru grada jer ga je jedan udario

Kurir pre 1 dan
Gradonačelnik italijanskog grada Komo Alesandro Rapineze zabranio je bicikle na glavnim gradskim ulicama, nakon što ga je jedan od njih udario, javljaju italijanski mediji. "Optužen sam da sam preduzeo ovu meru zato što me je udario električni bicikl. To… »

Vesti dana »