Povezane vesti
"Kad sam to saznao, sutradan sam raskinuo" Zlatan Ibrahimović bivšu verenicu ostavio pred svadbu, razlog je...
Telegraf pre 8 sati
Fudbaler Zlatan Ibrahimović je u skladnom braku sa 11 godina starijom Helenom Seger sa kojom ima dva sina, Maksimilijana i Vinsenta. O njegovom privatnom životu se ne zna previše, te ne čudi što se mnogi iznenade kada čuju da je on pre Helene imao… »
Zaprosio je, pa shvatio da ne želi da se ženi Ovo je bivša ljubav Zlatana Ibrahimovića: "Bilo mi je super, adrenalinski…
Kurir pre 12 sati
Čuveni fudbaler Zlatan Ibrahimović godinama je u srećnom braku sa Helenom Seger, koja je 11 godina starija od njega, i imaju dva sina Maksimilijana i Vinsenta. Međutim, malo je poznat fudbalerov ljubavni život od pre, te tako mnogi ne znaju ko je bivša… »
"Kad sam to saznao, sutradan sam raskinuo veridbu" Zlatan Ibrahimović bivšu ostavio pred svadbu: Zaprosio konobaricu, a onda…
Blic pre 14 sati
Njihova veza je završila brzo nakon veridbe jer Zlatan nije bio spreman za brak. Mia danas živi povučeno u Švedskoj sa dvoje dece. Fudbaler Zlatan Ibrahimović u skladnom je brakue sa 11 godina starijom Helenom Seger sa kojom ima dva sina- Maksimilijana i… »
Vesti dana »
Borba sa velikim požarima u Srbiji: Kritično u Deliblatskoj peščari, stabilizacija na drugim lokacijama
Naslovi.ai pre 5 satijoš 36 povezanih
Srbija aktivirala Mehanizam civilne pomoći EU, potvrđeno iz Brisela za BBC
BBC News pre 5 minutajoš 70 povezanih
Ne otvarajte prozore - hitan apel za građane Kragujevca: Požar na deponiji saniran, sve ekipe na terenu
RINA pre 4 satijoš 24 povezane
Vašington produžio licencu za rad "Lukoilu" Ruski naftni gigant dobio još vremena, evo i do kada
Dnevnik pre 3 satajoš 20 povezanih