Povezane vesti

Vučić očekuje odgovor Rutea do utorka

Vučić očekuje odgovor Rutea do utorka

Danas pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je danas uverenje da će do utorka dobiti odgovor generalnog sekretara NATO Marka Rutea na pismo koje mu je uputio i zatražio da Kfor zaustavi teror nad Srbima na Kosovu, kao i najavljeno otvaranje mosta na Ibru… »
Vučić o pismu Ruteu: Želeo sam pisani trag da sam upozorio na posledice Kurtijevog divljanja

Vučić o pismu Ruteu: Želeo sam pisani trag da sam upozorio na posledice Kurtijevog divljanja

Sputnik pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da veruje da će do ponedeljka ili utorka dobiti odgovor na pismo koje je uputio generalnom sekretaru NATO-a Marku Ruteu, u kome je zatražio da Kfor zaustavi teror nad Srbima na Kosovu i Metohiji i otvaranje… »
Vučić veruje da će do ponedeljka, utorka dobiti odgovor Rutea

Vučić veruje da će do ponedeljka, utorka dobiti odgovor Rutea

Danas pre 2 sata
Tokom posete Vladimircima predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da očekuje da će do ponedeljka ili utorka dobiti odgovor generalnog sekretara NATO-a Marka Rutea. Vučićje je juče Ruteu uputio pismo u kome traži da KFOR zaustavi teror nad Srbima na… »
"Siguran sam da ću dobiti odgovor" Vučić o pismu generalnom sekretaru NATO: "Želeo sam da ostane pisani trag da sam upozorio…

"Siguran sam da ću dobiti odgovor" Vučić o pismu generalnom sekretaru NATO: "Želeo sam da ostane pisani trag da sam upozorio…

Blic pre 3 sata
Vučić veruje da će odgovor dobiti do ponedeljka ili utorka i smatra Rutea odgovornim čovekom. Izrazio je očekivanje da će pred izbore biti dodatnog pritiska na Srbe na KiM. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da veruje da će do ponedeljka ili… »
NATO: "Odluka o otvaranju mosta u KM treba da uzme u obzir potrebe svih zajednica"

NATO: "Odluka o otvaranju mosta u KM treba da uzme u obzir potrebe svih zajednica"

B92 pre 3 sata
NATO smatra da bi odluka o potencijalnom ponovnom otvaranju mosta između Severne i Južne Mitrovice za motorni saobraćaj trebalo da uzme u obzir potrebe svih lokalnih zajednica, izjavio je zvaničnik Alijanse. Zvaničnik NATO-a je, u odgovoru na pitanje… »
NATO: Odluka o otvaranju mosta u Kosovskoj Mitrovici treba da uzme u obzir potrebe svih zajednica

NATO: Odluka o otvaranju mosta u Kosovskoj Mitrovici treba da uzme u obzir potrebe svih zajednica

RTV pre 4 sati
BRISEL - NATO smatra da bi odluka o potencijalnom ponovnom otvaranju mosta između Severne i Južne Mitrovice za motorni saobraćaj trebalo da uzme u obzir potrebe svih lokalnih zajednica, izjavio je zvaničnik Alijanse. Zvaničnik NATO-a je, u odgovoru na… »

Blic pre 4 sati
Vučić je zatražio od NATO-a da KFOR spreči otvaranje mosta, navodeći zabrinutost za bezbednost nealbanskog stanovništva. Glavni most na Ibru je zatvoren za vozila od 1999. i pod stalnom je zaštitom italijanskih karabinjera iz KFOR-a. "NATO smatra da bi… »
NATO o mostu na Ibru: Odluka o otvaranju treba da uzme u obzir potrebe svih zajednica

NATO o mostu na Ibru: Odluka o otvaranju treba da uzme u obzir potrebe svih zajednica

NIN pre 4 sati
NATO smatra da bi odluka o potencijalnom ponovnom otvaranju mosta između Severne i Južne Mitrovice za motorni saobraćaj trebalo da uzme u obzir potrebe svih lokalnih zajednica, izjavio je zvaničnik Alijanse. Zvaničnik NATO-a je, u odgovoru na pitanje… »

Euronews pre 4 sati
Prvi odgovor NATO na Vučićevo pismo Ruteu: Odluka o mostu mora da uzme u obzir sve zajednice

Prvi odgovor NATO na Vučićevo pismo Ruteu: Odluka o mostu mora da uzme u obzir sve zajednice

Politika pre 4 sati
Predsednik Vučić u pismu Ruteu istakao da bezbednosne procene KFOR-a nisu adekvatno prepoznale rizike na severu KiM. NATO smatra da bi odluka o potencijalnom ponovnom otvaranju mosta između Severne i Južne Mitrovice za motorni saobraćaj trebalo da uzme u… »

Vesti dana »