Povezane vesti

Karleuši Duško nakon nastupa poslao poruku: Na nastupu slao srca, sad napravio prvi korak

Karleuši Duško nakon nastupa poslao poruku: Na nastupu slao srca, sad napravio prvi korak

Mondo pre 20 sati
Nakon što su se na mrežama pojavili snimci sa poslednjeg nastupa Jelene Karleuše na kom je prisustvovao i Duško Tošić, zaređale su se teorije da se bivši par pomirio. Podsetimo, bivši fudbaler nedavno je prisustvovao i proslavi Jeleninog rođendana, a na… »
Duško Tošić napravio prvi korak?! Poslao Karleuši poruku, Jelena priznala šta je napisao: "Odgovorila sam DA"

Duško Tošić napravio prvi korak?! Poslao Karleuši poruku, Jelena priznala šta je napisao: "Odgovorila sam DA"

Telegraf pre 21 sat
Javnost danima bruji o odnosu bivših supružnika pevačice Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića. Sve je dodatno podgrejala situacija kada se Tošić pojavio na Karleušinom nastupu, a ona mu je javno posvećivala pesme. Da bivši fudbaler i dalje gaji… »
Duško napravio prvi korak? Karleuša: Posle dužeg vremena mi je poslao poruku, a ja sam mu odgovorila sa "da"

Duško napravio prvi korak? Karleuša: Posle dužeg vremena mi je poslao poruku, a ja sam mu odgovorila sa "da"

Kurir pre 22 sata
Iako posle nastupa Jelene Karleuša u poznatom beogradskom lokalu, gde ju je pratio bivši suprug Duško Tošić i celu noć joj slao srca, među njihovim fanovima se pojavile spekulacije da se par pomirio. Da bivši fudbaler i dalje gaji posebnu vrstu emocije… »

Vesti dana »