Povezane vesti

Zašto nema Federera u filmu o Novaku? Nadal dobio tek 30 sekundi, jasno je i zbog čega

Zašto nema Federera u filmu o Novaku? Nadal dobio tek 30 sekundi, jasno je i zbog čega

Mondo pre 23 dana
Dokumentarni film " Novak Đoković: Zimski vuk" (u originalu Novak Djokovic: The Wolf in Winter) objavljen je na striming-servisu "Amazon Prime" 20. avgusta i privukao je veliku pažnju pošto gledaocima otkriva nove stvari iz karijere i života najvećeg… »
Autor dokumentarca o Đokoviću: Srpski teniser i Majkl Džordan imaju isti DNK

Autor dokumentarca o Đokoviću: Srpski teniser i Majkl Džordan imaju isti DNK

RTS pre 23 dana
Autor dokumentarca o Novaku Đokoviću i ranije nagrađivanog serijala "Poslednji ples" o Majklu Džordanu, Džejson Hir, uočio je brojne sličnosti između dvojice sportskih velikana. Kao njihovu zajedničku pokretačku snagu izdvojio je – inat i potrebu da… »
"Džordan i Đoković imaju isti DNK": Snimio filmove o najvećima i video kako ih pokreće inat

"Džordan i Đoković imaju isti DNK": Snimio filmove o najvećima i video kako ih pokreće inat

Mondo pre 23 dana
Dokumentarni film " Novak Đoković: Zimski vuk" privukao je veliku pažnju od kada je objavljen 20. avgusta na Amazonovom striming-servisu "Prime" i već su ga stotine hiljada, a mnogi kažu i da je od svih dokumentaraca koji su u poslednjih nekoliko godina… »
Novak Đoković: "Mojoj zemlji i mom narodu naneta je velika nepravda devedesetih"

Novak Đoković: "Mojoj zemlji i mom narodu naneta je velika nepravda devedesetih"

Mondo pre 23 dana
Srpski teniser Novak Đoković želeo je da se njegova priča čuje i zbog toga je pristao da "Amazon Prime" snimi dokumentarni film o, kako to sam Nole kaže, njegovom "putu, iskušenjima i nedaćama s kojima se suočavao kao teniser i čovek". Tako je nastao… »

Vesti dana »