Povezane vesti

(Foto, video) Melanija Tramp prvi put u javnosti nakon glasina da njen suprug ima aferu sa asistentkinjom: Izgovorila je 8 reči…

(Foto, video) Melanija Tramp prvi put u javnosti nakon glasina da njen suprug ima aferu sa asistentkinjom: Izgovorila je 8 reči…

Blic pre 13 sati
Prisustvovala je događaju u ružičnjaku Bele kuće sa predsednikom Donaldom Trampom povodom nove inicijative Ona je propustila nekoliko značajnih događaja u Vašingtonu tokom jula Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melanija Tramp našalila se juče zbog… »
Melanija prekinula tišinu posle spekulacija o zgodnoj asistentkinji koja se ne odvaja od njenog supruga: "Čula sam da vam…

Melanija prekinula tišinu posle spekulacija o zgodnoj asistentkinji koja se ne odvaja od njenog supruga: "Čula sam da vam…

Kurir pre 14 sati
"Čula sam da vam nedostajem. Evo me!". Tim rečima otvorila je Melanija Tramp mini konferenciju održanu juče u Ružičnjaku Bele kuće povodom incijative "Fostering the Future" koju je nedavno pokrenula. Bilo je to prvo pojavljivanje prve dame Sjedinjenih… »
"Čula sam da ste me se uželeli": Melanija se pojavila u javnosti prvi put nakon priče o Trampu i lepoj plavuši

"Čula sam da ste me se uželeli": Melanija se pojavila u javnosti prvi put nakon priče o Trampu i lepoj plavuši

Telegraf pre 14 sati
Prva dama SAD Melanija Tramp našalila se na račun medijskih spekulacija o njenom mesec dana dugom odsustvu iz javnosti, kao i pažnje koja je usmerena na Natali Harp, jednu od bliskih saradnica američkog predsednika Donalda Trampa. "Dobar dan. Čula sam da… »
Melanija Tramp: Čula sam da ste me se uželeli

Melanija Tramp: Čula sam da ste me se uželeli

Politika pre 1 dan
Ovo je prvo značajnije javno pojavljivanje Melanije Tramp za više od mesec dana. VAŠINGTON – Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melanija Tramp našalila se danas zbog svog dužeg odsustva iz javnosti, rekavši na početku događaja u ružičnjaku Bele kuće… »

Vesti dana »