Povezane vesti

"Ulazim kao muva bez glave" Matija Matijević o učešću u Eliti 10: Biće ludilo, znam neka imena...

"Ulazim kao muva bez glave" Matija Matijević o učešću u Eliti 10: Biće ludilo, znam neka imena...

Kurir pre 11 sati
Mateju Matijevića publika će imati prilike da gleda u jubilarnoj desetoj sezoni rijalitija Elita. Matijević je sada otkrio očekivanja od nove sezone i progovorio o svom učešću. - Motiv je novac, nemam nikakve druge želje da se prikazujem. Cilj mi je da… »
Stefan Karić stigao na Pink, pa ga umalo pokosio auto: Krio se u kafiću, a onda je odlučio da uradi ovo

Stefan Karić stigao na Pink, pa ga umalo pokosio auto: Krio se u kafiću, a onda je odlučio da uradi ovo

Telegraf pre 11 sati
Stefan Karić stigao je na Pink, gde se danas, 21. avgusta snimaju profili za novu sezonu Elite 10. Naša ekipa je uhvatila bivšeg rijaliti igrača prekoputa zgrade ružičaste televizije, gde je u kafiću uživao sa Matejom Matijevićem, koji je danas snimio… »
"Ne bih voleo rijaliti bebu" Mateja Matijević o ulasku u Elitu 10, progovorio o honoraru, Filipu Caru i Ani Ćurčić: "Novac mi…

"Ne bih voleo rijaliti bebu" Mateja Matijević o ulasku u Elitu 10, progovorio o honoraru, Filipu Caru i Ani Ćurčić: "Novac mi…

Blic pre 11 sati
Pokrenuo je privatni biznis sa ocem i trenutno ulaže u izgradnju vikendice i bazena. Raduje ga ulazak poznatih učesnika poput Zvezdana, Ane Ćurčić i Filipa Cara, i smatra da će atmosfera biti zanimljiva. Mateja Matijević ulazi u "Elitu 10". On se pojavio… »
Bivši dečko Anđele Đuričić potpisao ugovor za Elitu, sledi okršaj pred kamerama! Snimili smo ga ispred Pinka

Bivši dečko Anđele Đuričić potpisao ugovor za Elitu, sledi okršaj pred kamerama! Snimili smo ga ispred Pinka

Telegraf pre 11 sati
Rijaliti igrač, Mateja Matijević, pojavio se danas na Dedinju, gde je posetio zgradu Pink televizije kako bi snimio profil za predstojeću Elitu 10. Tom prilikom je stao pred pripadnike medija i otkrio šta je razlog njegovog ponovnog ulaska. - Još jedna… »

Vesti dana »