Povezane vesti
Zemun fest: Nastup Partibrejkersa sinoć nije održan zbog tehničkih razloga, festival nastavlja sa bogatim sadržajem
Blic pre 14 sati
Nastup kultne rok grupe Partibrejkers, koji je bio najavljen kao besplatan koncert u okviru Family dana na ovogodišnjem Zemun Festu, sinoć nije održan, iz tehničkih razloga. Do problema došlo je pred sam kraj nastupa benda Deca iz vode, usled čega… »
Zemun fest: Nastup Partibrejkersa sinoć nije održan zbog tehničkih razloga, festival nastavlja sa bogatim sadržajem
Nova pre 14 sati
Nastup kultne rok grupe Partibrejkers, koji je bio najavljen kao besplatan koncert u okviru Family dana na ovogodišnjem Zemun Festu, sinoć nije održan, iz tehničkih razloga. Do problema došlo je pred sam kraj nastupa benda Deca iz vode, usled čega… »
Zemun fest: Nastup Partibrejkersa nije održan zbog tehničkih razloga, festival nastavlja sa bogatim sadržajem
Telegraf pre 13 sati
Nastup Partibrejkersa sinoć nije održan zbog tehničkih razloga, festival nastavlja sa bogatim sadržajem
B92 pre 14 sati
Vesti dana »
Zelenski ruski napad na tržni centar u Krivom Rogu nazvao zverstvom, najavio odgovor
Telegraf pre 4 satijoš 3 povezane
Dijamantska liga: Luka Bošković treći u skoku udalj na mitingu u Lozani
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Dodeljene nagrade 32. Sarajevo Film Festivala, za najbolji proglašen austrijski “Svaki put”
Danas pre 5 satijoš 1 povezana