Povezane vesti

Đorđa Meloni o svađi sa Trampom: "Mislila sam da će biti lakše, stvari su se odvijale drugačije"

Đorđa Meloni o svađi sa Trampom: "Mislila sam da će biti lakše, stvari su se odvijale drugačije"

Kurir pre 6 sati
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je da je očekivala da će joj saradnja sa američkim predsednikom Donaldom Trampom biti lakša zbog njihovih sličnih političkih stavova, ali da se to dugoročno nije dogodilo nakon što se Tramp okrenuo protiv nje… »
"Mislila sam da će biti lakše, stvari su se odvijale drugačije": Meloni progovorila o svađi sa Trampom

"Mislila sam da će biti lakše, stvari su se odvijale drugačije": Meloni progovorila o svađi sa Trampom

Telegraf pre 9 sati
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je da je očekivala da će joj saradnja sa američkim predsednikom Donaldom Trampom biti lakša zbog njihovih sličnih političkih stavova, ali da se to dugoročno nije dogodilo nakon što se Tramp okrenuo protiv nje… »
Šta se dešava između Trampa i Meloni?; "Očekivala sam da će biti lakše..."

Šta se dešava između Trampa i Meloni?; "Očekivala sam da će biti lakše..."

B92 pre 10 sati
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je danas da je očekivala da će joj saradnja sa američkim predsednikom Donaldom Trampom biti lakša zbog njihovih sličnih političkih stavova. Meloni je navela da se to dugoročno nije dogodilo nakon što se Tramp… »
Meloni: Očekivala sam da će saradnja sa Trampom biti lakša zbog sličnih stavova

Meloni: Očekivala sam da će saradnja sa Trampom biti lakša zbog sličnih stavova

NIN pre 11 sati
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je danas da je očekivala da će joj saradnja sa američkim predsednikom Donaldom Trampom biti lakša zbog njihovih sličnih političkih stavova, ali da se to dugoročno nije dogodilo nakon što se Tramp okrenuo… »
Melonijeva priznala: Nisam očekivala da će se stvari sa Trampom ovako odvijati

Melonijeva priznala: Nisam očekivala da će se stvari sa Trampom ovako odvijati

Politika pre 12 sati
Premijerka Italije otkrila da sa predsednikom SAD-a nije razgovarala nekoliko nedelja. Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je danas da je očekivala da će joj saradnja sa američkim predsednikom Donaldom Trampom biti lakša zbog njihovih sličnih… »
Melonijevoj nije po volji: Očekivala sam da će saradnja sa Trampom biti lakša.

Melonijevoj nije po volji: Očekivala sam da će saradnja sa Trampom biti lakša.

Večernje novosti pre 12 sati
ITALIJANSKA premijerka Đorđa Meloni izjavila je danas da je očekivala da će joj saradnja sa američkim predsednikom Donaldom Trampom biti lakša zbog njihovih sličnih političkih stavova, ali da se to dugoročno nije dogodilo nakon što se Tramp okrenuo… »

Vesti dana »