Povezane vesti

Skandal ispred Pinka, odbio da uđe u Elitu zbog malog honorara: tražio 1.500 evra, oni ga odbili

Skandal ispred Pinka, odbio da uđe u Elitu zbog malog honorara: tražio 1.500 evra, oni ga odbili

Mondo pre 22 dana
Boža Džons otkrio je da ne ulazi u Elitu 10 jer nije dobio uslove koje je zahtevao. Kako tvrdi tražio je honorar od 1.500 evra do 1.700 evra - Prozivaju me ovi što godinama pljuju po TV Pinku-u, što pljuju po produkciji, a onda dobiju uslove koje hoće… »
Skandal ispred Pinka! Bivši rijaliti učesnik izleteo besan posle sastanka sa produkcijom: Zašto za mene nema kad tražim…

Skandal ispred Pinka! Bivši rijaliti učesnik izleteo besan posle sastanka sa produkcijom: Zašto za mene nema kad tražim…

Kurir pre 22 dana
Boža Džons otkrio je da ne ulazi u "Elitu 10" jer nije dobio uslove koje je zahtevao. Kako tvrdi, tražio je honorar od 1.500 evra do 1.700 evra. - Prozivaju me ovi što godinama pljuju po TV Pinku-u, što pljuju po produkciji, a onda dobiju uslove koje… »
Skandal ispred Pinka! Boža Džons ne ulazi u Elitu 10 jer nije dobio honorar koji je želeo: "Tražio sam pare unapred"

Skandal ispred Pinka! Boža Džons ne ulazi u Elitu 10 jer nije dobio honorar koji je želeo: "Tražio sam pare unapred"

Blic pre 22 dana
Boža navodi da u ovom trenutku ima svoj biznis i ne želi da učestvuje bez unapred dogovorenog honorara. Mateja Matijević ulazi u Elitu 10, navodeći da mu je motiv isključivo novac i da nema posebne zahteve. Boža Džons otkrio je da ne ulazi u Elitu 10 jer… »
Haos ispred Pinka, Boža izleteo besan posle sastanka sa Velikim šefom! Pobesneo zbog para

Haos ispred Pinka, Boža izleteo besan posle sastanka sa Velikim šefom! Pobesneo zbog para

Telegraf pre 22 dana
Boža Džons otkrio je da ne ulazi u Elitu 10 jer nije dobio uslove koje je zahtevao. Kako tvrdi tražio je honorar od 1.500 evra do 1.700 evra. - Prozivaju me ovi što godinama pljuju po TV Pinku-u, što pljuju po produkciji, a onda dobiju uslove koje hoće… »

Vesti dana »