Povezane vesti
Skandal ispred Pinka, odbio da uđe u Elitu zbog malog honorara: tražio 1.500 evra, oni ga odbili
Mondo pre 22 dana
Boža Džons otkrio je da ne ulazi u Elitu 10 jer nije dobio uslove koje je zahtevao. Kako tvrdi tražio je honorar od 1.500 evra do 1.700 evra - Prozivaju me ovi što godinama pljuju po TV Pinku-u, što pljuju po produkciji, a onda dobiju uslove koje hoće… »
Skandal ispred Pinka! Bivši rijaliti učesnik izleteo besan posle sastanka sa produkcijom: Zašto za mene nema kad tražim…
Kurir pre 22 dana
Boža Džons otkrio je da ne ulazi u "Elitu 10" jer nije dobio uslove koje je zahtevao. Kako tvrdi, tražio je honorar od 1.500 evra do 1.700 evra. - Prozivaju me ovi što godinama pljuju po TV Pinku-u, što pljuju po produkciji, a onda dobiju uslove koje… »
Skandal ispred Pinka! Boža Džons ne ulazi u Elitu 10 jer nije dobio honorar koji je želeo: "Tražio sam pare unapred"
Blic pre 22 dana
Boža navodi da u ovom trenutku ima svoj biznis i ne želi da učestvuje bez unapred dogovorenog honorara. Mateja Matijević ulazi u Elitu 10, navodeći da mu je motiv isključivo novac i da nema posebne zahteve. Boža Džons otkrio je da ne ulazi u Elitu 10 jer… »
Haos ispred Pinka, Boža izleteo besan posle sastanka sa Velikim šefom! Pobesneo zbog para
Telegraf pre 22 dana
Boža Džons otkrio je da ne ulazi u Elitu 10 jer nije dobio uslove koje je zahtevao. Kako tvrdi tražio je honorar od 1.500 evra do 1.700 evra. - Prozivaju me ovi što godinama pljuju po TV Pinku-u, što pljuju po produkciji, a onda dobiju uslove koje hoće… »
Vesti dana »
Sabalenka otvorila dušu, objasnila što je slomila reket: "Samo sam želela..."
Nova pre 50 minutajoš 34 povezane
Vreme danas sunčano sa slabim vetrom, popodne naoblačenje
Šabačke novosti pre 29 minutajoš 16 povezanih
Strategija "jalta": Peskov: Rusija očekuje trilateralni sastanak sa Amerikom i Ukrajnom
Telegraf pre 1 satjoš 14 povezanih