Повезане вести

Скандал испред Пинка, одбио да уђе у Елиту због малог хонорара: тражио 1.500 евра, они га одбили

Скандал испред Пинка, одбио да уђе у Елиту због малог хонорара: тражио 1.500 евра, они га одбили

Мондо пре 15 сати
Божа Џонс открио је да не улази у Елиту 10 јер није добио услове које је захтевао. Како тврди тражио је хонорар од 1.500 евра до 1.700 евра - Прозивају ме ови што годинама пљују по ТВ Пинку-у, што пљују по продукцији, а онда… »
Скандал испред Пинка! Бивши ријалити учесник излетео бесан после састанка са продукцијом: Зашто за мене нема кад тражим…

Скандал испред Пинка! Бивши ријалити учесник излетео бесан после састанка са продукцијом: Зашто за мене нема кад тражим…

Курир пре 14 сати
Божа Џонс открио је да не улази у "Елиту 10" јер није добио услове које је захтевао. Како тврди, тражио је хонорар од 1.500 евра до 1.700 евра. - Прозивају ме ови што годинама пљују по ТВ Пинку-у, што пљују по продукцији, а… »
Скандал испред Пинка! Божа Џонс не улази у Елиту 10 јер није добио хонорар који је желео: "Тражио сам паре унапред"

Скандал испред Пинка! Божа Џонс не улази у Елиту 10 јер није добио хонорар који је желео: "Тражио сам паре унапред"

Блиц пре 17 сати
Божа наводи да у овом тренутку има свој бизнис и не жели да учествује без унапред договореног хонорара. Матеја Матијевић улази у Елиту 10, наводећи да му је мотив искључиво новац и да нема посебне захтеве. Божа Џонс открио је… »
Хаос испред Пинка, Божа излетео бесан после састанка са Великим шефом! Побеснео због пара

Хаос испред Пинка, Божа излетео бесан после састанка са Великим шефом! Побеснео због пара

Телеграф пре 17 сати
Божа Џонс открио је да не улази у Елиту 10 јер није добио услове које је захтевао. Како тврди тражио је хонорар од 1.500 евра до 1.700 евра. - Прозивају ме ови што годинама пљују по ТВ Пинку-у, што пљују по продукцији, а онда… »

Вести дана »