Повезане вести
Скандал испред Пинка, одбио да уђе у Елиту због малог хонорара: тражио 1.500 евра, они га одбили
Мондо пре 15 сати
Божа Џонс открио је да не улази у Елиту 10 јер није добио услове које је захтевао. Како тврди тражио је хонорар од 1.500 евра до 1.700 евра - Прозивају ме ови што годинама пљују по ТВ Пинку-у, што пљују по продукцији, а онда… »
Скандал испред Пинка! Бивши ријалити учесник излетео бесан после састанка са продукцијом: Зашто за мене нема кад тражим…
Курир пре 14 сати
Божа Џонс открио је да не улази у "Елиту 10" јер није добио услове које је захтевао. Како тврди, тражио је хонорар од 1.500 евра до 1.700 евра. - Прозивају ме ови што годинама пљују по ТВ Пинку-у, што пљују по продукцији, а… »
Скандал испред Пинка! Божа Џонс не улази у Елиту 10 јер није добио хонорар који је желео: "Тражио сам паре унапред"
Блиц пре 17 сати
Божа наводи да у овом тренутку има свој бизнис и не жели да учествује без унапред договореног хонорара. Матеја Матијевић улази у Елиту 10, наводећи да му је мотив искључиво новац и да нема посебне захтеве. Божа Џонс открио је… »
Хаос испред Пинка, Божа излетео бесан после састанка са Великим шефом! Побеснео због пара
Телеграф пре 17 сати
Божа Џонс открио је да не улази у Елиту 10 јер није добио услове које је захтевао. Како тврди тражио је хонорар од 1.500 евра до 1.700 евра. - Прозивају ме ови што годинама пљују по ТВ Пинку-у, што пљују по продукцији, а онда… »
Вести дана »
Данас пријатније у Сремској Митровици, од уторка промена времена – крајем недеље поново до 36 степени
Озон пре 22 минутајош 13 повезаних
Борба са пожарима у Србији не јењава! Људи евакуисани, уведена ванредна ситуација, а овде је најтеже
Телеграф пре 1 сатјош 7 повезаних
Вучић наставио посету Јабланичком округу, најавио програм развоја за пет округа на југу Србије
РТС пре 2 минутајош 7 повезаних
Букте 4 већа пожара: Србија прихватила помоћ ЕУ у гашењу, тврђава Маглич одбрањена, ево где је најкритичније
Блиц пре 12 минутајош 4 повезане
Лончар: Повратак још 12 медицинара потврда поверења у здравствени систем Србије
Радио 021 пре 12 минутајош 4 повезане