Povezane vesti
(Video) "Devojka letuje, a čekaju je troja kola da je otmu" Taki besan zbog Maje, zapenio pred "Elitu 10": "Svadba ne dolazi u…
Blic pre 17 sati
Radomir Marinković Taki ulazi u 'Elitu 10' i govori o svom učešću. Izjavio je da ne priznaje i ne podržava nasilnike poput Asmina. Radomir Marinković Taki je pred "Elitu 10" pred našim kamerama govorio o Asminu Durdžiću. Nije imao lepe reči za njega. -… »
Taki zbog Maje besan: Pred ulazak u Elitu, rekao šta mu na duši, pa pomenuo devojku "Svadba ne dolazi u obzir"
Telegraf pre 17 sati
Radomir Marinković Taki ulazi u "Elitu 10" a sada je pre našim kamerama govorio o svom učešću. On je na početku prokomentarisao Asmina. - Ko je taj? Ja takve nasilnike ne priznajem. Nisam ih nikad sreo zajedno. Ja ne menjam stavove, ja sam bio na… »
"Čekali su je da je otmu" Taki o drami u Hrvatskoj, progovorio o Majinoj i Asminovoj svadbi: On ne sme da izađe na ulicu
Kurir pre 17 sati
Radomir Marinković Taki ulazi u jubilarnu, desetu sezonu "Elite", a sada je otvoreno progovorio o svom učešću. Najpre se osvrnuo na Asmina Durdžića. - Ko je taj? Ja takve nasilnike ne priznajem. Nisam ih nikad sreo zajedno. Ja ne menjam stavove, ja sam… »
Vesti dana »
Stručnjak za upravljanje šumskim požarima o Mehanizmu EU i “Iljušinu”: “Previše se insistira na avionima”
Insajder pre 24 minutajoš 26 povezanih
Vremenska prognoza: Danas sunčano i toplo, ali uz blagi pad temperature
Nedeljnik pre 1 satjoš 17 povezanih
Borba protiv požara na više lokacija u Srbiji, najteže u Deliblatskoj peščari
Beta pre 5 minutajoš 13 povezanih
BLOG UŽIVO Na više lokacija u Srbiji borba s požarima: Najteže u Deliblatskoj peščari, vatra i dalje besni na Stolovima
Insajder pre 1 satjoš 13 povezanih