Povezane vesti
"Živote moj jedini!" Slavlje kod Đanija i Slađe, folker se oglasio! Puca od sreće, evo o čemu je reč
Kurir pre 28 dana
U domu popularnog estradnog para, Radiše Trajkovića Đanija i njegove supruge Slađane, danas se proslavlja poseban dan. Poznati pevač oglasio se na svom Instagram profilu kako bi Slađi javno čestitao rođendan uz emotivnu zajedničku fotografiju. Đani je uz… »
Slavlje kod Đanija i Slađe: Folker puca od sreće, oglasio se pa poručio "Živote moj jedini..."
Telegraf pre 28 dana
U domu popularnog estradnog para, Radiše Trajkovića Đanija i njegove supruge Slađane, danas se proslavlja poseban dan. Slađi je rođendan a folker se oglasio i čestitao joj na Instagramu. Đani je podelio njihovu zajedničku fotografiju a uz nju je objavio… »
Slavlje kod Đanija i Slađe: Svi čestitaju, folker se oglasio, puca od sreće: "Živote moj jedini"
Blic pre 28 dana
Radiša Trajković Đani javno je čestitao rođendan svojoj supruzi Slađi na Instagramu uz emotivnu poruku. Uz čestitku je objavio zajedničku fotografiju i pesmu 'Pesma o tebi', koju je posvetio Slađi. U domu popularnog estradnog para, Radiše Trajkovića… »
Vesti dana »
Ko sme u Belu kuću Trampova lista nepoželjnih medija sve duža: CNN, MS Now i Politiko na udaru
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Ruski Il-76 otišao iz Srbije: Za mesec dana obavio 65 letova i izbacio 2.730 tona vode na požare
Aero.rs pre 1 satjoš 1 povezana
Na današnji dan, 19. septembar: Rođen Lajoš Košut, umro Pavle Ivić...
N1 Info pre 43 minutajoš 3 povezane