Povezane vesti

"Živote moj jedini!" Slavlje kod Đanija i Slađe, folker se oglasio! Puca od sreće, evo o čemu je reč

"Živote moj jedini!" Slavlje kod Đanija i Slađe, folker se oglasio! Puca od sreće, evo o čemu je reč

Kurir pre 17 sati
U domu popularnog estradnog para, Radiše Trajkovića Đanija i njegove supruge Slađane, danas se proslavlja poseban dan. Poznati pevač oglasio se na svom Instagram profilu kako bi Slađi javno čestitao rođendan uz emotivnu zajedničku fotografiju. Đani je uz… »
Slavlje kod Đanija i Slađe: Folker puca od sreće, oglasio se pa poručio "Živote moj jedini..."

Slavlje kod Đanija i Slađe: Folker puca od sreće, oglasio se pa poručio "Živote moj jedini..."

Telegraf pre 16 sati
U domu popularnog estradnog para, Radiše Trajkovića Đanija i njegove supruge Slađane, danas se proslavlja poseban dan. Slađi je rođendan a folker se oglasio i čestitao joj na Instagramu. Đani je podelio njihovu zajedničku fotografiju a uz nju je objavio… »
Slavlje kod Đanija i Slađe: Svi čestitaju, folker se oglasio, puca od sreće: "Živote moj jedini"

Slavlje kod Đanija i Slađe: Svi čestitaju, folker se oglasio, puca od sreće: "Živote moj jedini"

Blic pre 17 sati
Radiša Trajković Đani javno je čestitao rođendan svojoj supruzi Slađi na Instagramu uz emotivnu poruku. Uz čestitku je objavio zajedničku fotografiju i pesmu 'Pesma o tebi', koju je posvetio Slađi. U domu popularnog estradnog para, Radiše Trajkovića… »

Vesti dana »