Povezane vesti
Nestašica benzina u Rusiji, ne i rodoljublja, a posledice rata sve vidljivije: BBC urednik
BBC News pre 13 sati
Širom Moskve, i u drugim delovima Rusije, dugi su redovi za benzin. Na benzinskoj pumpi na jugoistoku Moskve, Svjatoslav je čekao u redu u automobilu dva sata. Natpis ispred njega je upravo promenjen i sada glasi: Nema goriva. „Rekli su mi da će ovde… »
Nestašica benzina u Rusiji, ne i rodoljublja, a posledice rata sve vidljivije: BBC urednik
Danas pre 13 sati
Na benzinskoj pumpi na jugoistoku Moskve, Svjatoslav je čekao u redu u automobilu dva sata. Natpis ispred njega je upravo promenjen i sada glasi: Nema goriva. „Rekli su mi da će ovde dobiti benzin“, kaže mi Svjatoslav optimistično. „Samo ne znaju kada… »
Južne vesti pre 13 sati
EPA Na benzinskoj pumpi na jugoistoku Moskve, Svjatoslav je čekao u redu u automobilu dva sata. Natpis ispred njega je upravo promenjen i sada glasi: Nema goriva. „Rekli su mi da će ovde dobiti benzin“, kaže mi Svjatoslav optimistično. „Samo ne znaju… »
Radio 021 pre 13 sati
Širom Moskve, i u drugim delovima Rusije, dugi su redovi za benzin. EPA Na benzinskoj pumpi na jugoistoku Moskve, Svjatoslav je čekao u redu u automobilu dva sata. Natpis ispred njega je upravo promenjen i sada glasi: Nema goriva. „Rekli su mi da će ovde… »
Vesti dana »
Zelenski najavio osvetu za napad na krivi rog: "Zverski udar koji je bio ciljan i podmukao"!
Kurir pre 6 satijoš 4 povezane
Rusi se tuku u redovima za gorivo: „Ovo je Putinov najveći domaći izazov od početka rata“ (VIDEO)
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Dijamantska liga: Luka Bošković treći u skoku udalj na mitingu u Lozani
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Završen 32. Sarajevo film festival: Najbolji film ''Svaki put'', počasna nagrada Emiru Hadžihafisbegoviću
Blic pre 6 satijoš 1 povezana