Povezane vesti

Vučić: Nastaviću da obaram rekorde u pojavljivanju na TV, to je posao predsednika

Vučić: Nastaviću da obaram rekorde u pojavljivanju na TV, to je posao predsednika

Nova pre 14 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će nastaviti da obara sopstvene rekorde u broju pojavljivanja ne televizijama jer tvrdi da je njegov posao da to radi zato što je - predsednik Republike. "To sam radio tokom svih svojih mandata - kao… »

Nedeljnik pre 14 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će nastaviti da obara sopstvene rekorde u broju pojavljivanja ne televizijama jer tvrdi da je njegov posao da to radi zato što je – predsednik Republike. „To sam radio tokom svih svojih mandata – kao… »
Vučić o 64 TV uključenja za 18 dana: "Nastaviću da obaram sopstvene rekorde, to je posao predsednika"

Vučić o 64 TV uključenja za 18 dana: "Nastaviću da obaram sopstvene rekorde, to je posao predsednika"

Radio 021 pre 14 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će nastaviti da obara sopstvene rekorde u broju pojavljivanja ne televizijama jer tvrdi da je njegov posao da to radi zato što je - predsednik Republike. "To sam radio tokom svih svojih mandata - kao… »

N1 Info pre 15 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će nastaviti da obara sopstvene rekorde u broju pojavljivanja ne televizijama jer tvrdi da je njegov posao da to radi zato što je - predsednik Republike. "To sam radio tokom svih svojih mandata - kao… »

Beta pre 15 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će nastaviti da obara sopstvene rekorde u broju pojavljivanja ne televizijama jer tvrdi da je njegov posao da to radi zato što je - predsednik Republike. "To sam radio tokom svih svojih mandata - kao… »

Serbian News Media pre 15 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će nastaviti da obara sopstvene rekorde u broju pojavljivanja ne televizijama jer tvrdi da je njegov posao da to radi zato što je – predsednik Republike. „To sam radio tokom svih svojih mandata – kao… »
"Opoziciju ćemo ubedljivo pobediti", Vučić: Nastaviću da radim i obaram rekorde

"Opoziciju ćemo ubedljivo pobediti", Vučić: Nastaviću da radim i obaram rekorde

Blic pre 15 sati
Vučić je istakao da veruje u ubedljivu pobedu na predstojećim izborima i da su i njegovi protivnici toga svesni. Poručio je opoziciji da slobodno broji koliko se puta pojavljuje u medijima i najavio još veći intenzitet javnih nastupa. Predsednik Srbije… »

Pravo u centar pre 15 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će nastaviti da obara sopstvene rekorde u broju pojavljivanja ne televizijama jer tvrdi da je njegov posao da to radi zato što je – predsednik Republike. „To sam radio tokom svih svojih mandata – kao… »

Radio sto plus pre 15 sati
“To sam radio tokom svih svojih mandata – kao predsednik vlade, kao prvi potpredsednik i kao predsednik Republike. I to ću nastaviti da radim. Onog sekunda kad podnesem ostavku na televiziji me neće biti ni dvadeseti deo i to će im biti taman pred… »
Vučić: Opoziciju ćemo ubedljivo pobediti, nastaviću da radim i obaram rekorde

Vučić: Opoziciju ćemo ubedljivo pobediti, nastaviću da radim i obaram rekorde

Euronews pre 15 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će nastaviti da obara sopstvene rekorde po broju pojavljivanja na televiziji, jer je to, kako je rekao, njegov posao kao predsednika, a istakao je i da će njegovi politički protivnici biti ubedljivo… »
Vučić oborio sopstveni rekord: Sagovornici Danasa o 64 TV uključenja za 18 dana

Vučić oborio sopstveni rekord: Sagovornici Danasa o 64 TV uključenja za 18 dana

Danas pre 24 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je ovog meseca, u avgustu, već imao 64 TV uključenja uživo, oborivši svoj lični rekord iz marta 2025. godine kada je imao 61 uključenje, pokazuju podaci Centra za istraživanje, transparentnost i odgovornost (CRTA). CRTA… »

Vesti dana »