Povezane vesti

"Ruslana je ovde večeras višak..." Dado uspešnom braku, a oštro o koleginici: "Ne pijem, proučim molitvu..."

"Ruslana je ovde večeras višak..." Dado uspešnom braku, a oštro o koleginici: "Ne pijem, proučim molitvu..."

Telegraf pre 1 dan
Pevač Dado Polumenta večeras nastupa na "Dragi Bravo" festivalu u Beogradu, a pred sam izlazak na binu istakao je da nema tremu i najavio pravi delirijum u publici. Bez dlake na jeziku je priznao da mu je evrovizijska pobednica Ruslana suvišna za ovakav… »
Ruslana je ovde višak: Dado Polumenta na festivalu "Dragi Bravo" izneo stav prema evrovizijskoj pobednici (foto)

Ruslana je ovde višak: Dado Polumenta na festivalu "Dragi Bravo" izneo stav prema evrovizijskoj pobednici (foto)

Večernje novosti pre 8 sati
PEVAČ Dado Polumenta večeras nastupa na festivalu "Dragi Bravo" u Beogradu, a pred izlazak na binu otkrio je da nema tremu i da od svog nastupa očekuje potpuni delirijum u publici. Foto: Novosti Ipak, pažnju je posebno privukao komentarom o Ruslani, za… »
Dado Polumenta prekinuo nastup na festivalu: Usledila scena o kojoj svi pričaju, publika zatečena prizorom (Video)

Dado Polumenta prekinuo nastup na festivalu: Usledila scena o kojoj svi pričaju, publika zatečena prizorom (Video)

Blic pre 9 sati
Dado ih je srdačno izgrlio i poželeo im sreću, a ceo trenutak je zabeležen na video snimku. Pred nastup je izjavio da nije imao tremu i najavio 'delirijum' u publici, Atmosfera na beogradskom festivalu "Dragi Bravo" dostigla je vrhunac kada je usred… »
"Ruslana je večeras ovde višak, sve mi je top sem nje": Dado Polumenta oštro o koleginici, pa priznao: "Ne pijem 10 godina…

"Ruslana je večeras ovde višak, sve mi je top sem nje": Dado Polumenta oštro o koleginici, pa priznao: "Ne pijem 10 godina…

Blic pre 10 sati
Ističe nostalgiju za prošlim vremenima Žali što sličnih dešavanja nema češće u regionu bivše Jugoslavije. Pevač Dado Polumenta večeras nastupa na "Dragi Bravo" festivalu u Beogradu, a pred sam izlazak na binu istakao je da nema tremu i najavio pravi… »
"Ruslana je ovde višak" Dado Polumenta na festivalu "Dragi Bravo" izneo oštar stav prema evrovizijskoj pobednici

"Ruslana je ovde višak" Dado Polumenta na festivalu "Dragi Bravo" izneo oštar stav prema evrovizijskoj pobednici

Kurir pre 10 sati
Pevač Dado Polumenta večeras nastupa na festivalu "Dragi Bravo" u Beogradu, a pred izlazak na binu otkrio je da nema tremu i da od svog nastupa očekuje potpuni delirijum u publici. Ipak, pažnju je posebno privukao komentarom o Ruslani, za koju smatra da… »

Vesti dana »