Povezane vesti
"Za šta Anabela da me tuži, što nisam nahranila mačku?" Vesna Đogani o Gagiju i njegovoj bivšoj ženi! Evo šta kaže o snajki…
Blic pre 23 dana
Pohvalila se uspesima svog sina koji je upisao fakultet i zaposlio se, dok je ćerka tinejdžerka posvećena hobijima kod kuće. Vesna je naglasila da podržava sve buduće izbore svog sina i da nema klasičan brak sa Đoletom, već posebnu povezanost bez… »
Indira Radić stigla na Dragi Bravo festival: Tražila minđušu po travi, pa progovorila o Ani Nikolić i Raletu: Ne razumem čemu…
Kurir pre 23 dana
Indira Radić bila je među muzičkim izvođačima koji su nastupili na festivalu Dragi Bravo u Beogradu, gde je svojim dolaskom privukla pažnju najpre medija, a potom i publike. Ipak, pevačica je odmah po dolasku doživela malu nezgodu – ispala joj je… »
"Nedostaju mi nastupi", Vlada Matović o odnosu sa Reljom: Pomenuli i svoj biznis, "Dosadila su mi putovanja"
Telegraf pre 23 dana
Nekadašnji član grupe "Elitni Odredi", Vlada Matović, nastupio je sinoć na "Dragi Bravo" festivalu u Beogradu te otpevao neke od svojih najvećih hitova. Publika je sa njim pevala u glas hitove koji su obeležili jednu epohu. On je pred sam izlazak na binu… »
"On kaže da je Ana Nikolić ljubomorna, ne može da diše" Indira bez zadrške o koleginici i Raletu - progovorila o snajki…
Blic pre 22 dana
Izjavila je da smatra kako svako ima pravo na svoju privatnost i da ne žali za prošlim vremenima. Sin i snajka Indire Radić bili su prisutni na njenom nastupu. Pevačica Indira Radić nastupila je večeras u Beogradu u okviru festivala "Dragi Bravo". Ona je… »
Viki Miljković zapalila Ušće: Uz 20 igrača priredila spektakl za pamćenje na festivalu "Dragi Bravo" (foto)
Večernje novosti pre 22 dana
FOLK zvezda Violeta Viki Miljković održala je spektakularan nastup u okviru festivala „Dragi Bravo“, a Ušće je večeras doslovno gorelo. Foto: Novosti Publika je muzičku zvezdu dočekala gromoglasnim ovacijama, a od trenutka kada se pojavila na sceni… »
Evrovizijska zvezda u Beogradu, a Ušćem grmi "Mahinalno": Folkerka bacila publiku u trans (Foto, video)
Mondo pre 22 dana
Pevačica Viki Miljković večeras je napravila pometnju nakon što je stala na binu Dragi Bravo festivala na Ušću. Pre izlaska na binu sa plesačicama, Viki je okupljenim medijima otkrila da željno iščekuje da ode na nastup kolege iz Pinkovih zvezda… »
Viki Miljković zapalila Ušće: Uz 20 igrača priredila spektakl za pamćenje! video
Kurir pre 22 dana
Viki Miljković održala je spektakularan nastup u okviru festivala " Dragi Bravo", a Ušće je večeras doslovno gorelo. Publika j e muzičku zvezdu dočekala gromoglasnim ovacijama, a od trenutka kada se pojavila na sceni, energija je dostigla vrhunac. Viki… »
Najluđa scena na Ušću: Đoganijevi izveli svoj najveći hit, publika grmela umesto Mileta Kitića (video)
Mondo pre 22 dana
Večeras je publika na beogradskom Ušću, u okviru Dragi Bravo festivala, imala prilike da uživa u grčkim i evovizijskim hitovima Sakisa Ruvasa, izvede čuvenu "Mahinalno" koreografiju sa Viki Miljković, ali i zagrmi iz sveg glasa uz Đoleta i Vesnu Đogani… »
"Grčki bog" i igračice u tangama zapalili Ušće: Sakis tresao na Pesmi Evrovizije, sad pokidao na bini u Beogradu
Mondo pre 22 dana
Grčka pop ikona, za kojom su ludovale devojke, ali i muškarci širom Evrope, kada je 2004. napravio haos sa hitom "Shake It", Sakis Ruvas, nastupiće večeras na drugoj večeri Dragi Bravo festivala na Ušću. Beograd je sinoć plesao u ritmu ukrajinske… »
"Slušala me deca od 5 godina": Indira Radić progovorila o današnjoj publici, pa priznala da žali samo zbog jedne stvari
Mondo pre 22 dana
Pevačica Indira Radić nastupa na završnoj večeri Drago Bravo festivala, na kojem su pre nje na binu stali Sakis Ruvas, Viki Miljković, grupa Đogani... a sve njih je publika dočekala gromoglasnim aplauzima i stihovima pesama koje su završavali umesto… »
Energija na Ušću kakvu retko viđamo: Sakis Ruvas priredio beogradskoj publici spektakl na "Dragi Bravo" festivalu (foto)
Večernje novosti pre 22 dana
NA drugoj večeri "Dragi Bravo" festivala, Sakis Ruvas priredio je pravi muzički spektakl u Beogradu, a publika je od prvog takta bila na nogama. Foto: ATA Images/A. A. Spektakl na Ušću rasplamsao je energiju među publikom, koja je uživala u njegovim… »
Žene odlepile kad se Sakis pojavio na bini! Zgodni Grk napravio pometnju u Beogradu, a grupa Đogani na festivalu dovela…
Blic pre 22 dana
Gagi i njegov brat izabrali su opuštena, kežual izdanja. Grčki pevač Sakis Ruvas nastupio je takođe, izazvavši haos i veliko oduševljenje među ženskim delom publike. Gagi Đogani došao je večeras sa bratom da isprati nastup grupe "Đogani" na festivalu… »
Sakis Ruvas zapalio "Dragi Bravo"! Gagi Đogani ga bodrio iz prvih redova (foto)
Kurir pre 22 dana
Drugo veče muzičkog festivala " Dragi Bravo", koji se upravo održava na Ušću, otvorio je jedan od najpopularnijih grčkih izvođača, Sakis Ruvas. Muzička zvezda iz zemlje bogova pojavila se pred beogradskom publikom u upečatljivom izdanju, a na scenu je… »
Naša poznata pevačica i denserka, U 60. GODINI IZGLEDA KAO DA JOJ JE 30! Sinoć se pojavila na događaju i svi su bili…
Svet & Skandal pre 22 dana
Pevačica Slađa Delibašić privukla je sve poglede na sinoćnom festivalu „Dragi Bravo“, gde je energičnim nastupom i besprekornom linijom ponovo dokazala zašto decenijama nosi titulu jedne od najzgodnijih dama na domaćoj sceni. Iako gazi šestu deceniju… »
„Ne pijem 10 godina, volim da proučim neku molitvu pre nastupa“ Dado Polumenta oštro o koleginici, pa priznao: RUSLANA JE NA…
Svet & Skandal pre 23 dana
Pevač Dado Polumenta sinoć je nastupao na „Dragi Bravo“ festivalu u Beogradu, a pred sam izlazak na binu istakao je da nema tremu i najavio pravi delirijum u publici. Bez dlake na jeziku je priznao da mu je evrovizijska pobednica Ruslana suvišna za… »
Vlada Matović otkrio istinu o raspadu "Elitnih odreda": Ovo je tajni biznis o kom je ćutao sve ove godine (video)
Mondo pre 22 dana
Pevač Vlada Matović progovorio je pred našim kamerama o raspadu grupe "Elitni odredi", kao i o razlozima zbog kojih se ne pojavljuje više u medijima. Vlada ne krije da je u dobrim odnosima sa Reljom Popovićem, a otkrio nam je da li mu se dopada njegova… »
"Ruslana je ovde višak": Dado Polumenta isprozivao Ukrajinku, pa otkrio da li pije pred nastup (video)
Mondo pre 23 dana
Pevač Dado Polumenta nastupio je sinoć na "Dragi Bravo festivalu", a pred izlazak na binu razgovarao je sa okupljenim medijima. Polumenta je proznao da nema tremu pred koncert, a ono što je mnoge iznenadilo jeste njegova izvaja da je ukrajinska pevačica… »
Dado Polumenta isprozivao Ruslanu, ona mu odgovorila: Zamalo skandal na festivalu, Ukrajinka ništa nije prećutala
Mondo pre 22 dana
Prvo veče Dragi Bravo festivala na Ušću počelo je s pektakularnim nastupom pevačice Ruslane, vrele Ukrajinke koja je svojim "divljim plesom" svrgla "Lane moje" s pobedničkog trona na Pesmi Evrovizije 2004. godine. MONDO je večeras imao prilike da… »
Dara Bubamara otkrila zašto je odbila da peva sa Bojanom Bjelićem! "Htela sam da budem sama na bini“, pa priznala: Svi koji…
Kurir pre 23 dana
Dara Bubamara sinoć je bila među najzapaženijim zvezdama na Bravo festivalu na Ušću, gde je pažnju publike privukla i nastupom i atraktivnim scenskim izdanjem. Pevačica se pojavila u upečatljivom 3D kostimu koji je izgledao poput iscrtanog ženskog tela… »
Dara otkrila što nije pevala sa Bjelićem na Ušću, pa pomenula dečka: "Svi koji nisu mogli, dobili su pedalu"
Telegraf pre 23 dana
Dara Bubamara sinoć je bila jedna od najzapaženijih zvezda na Bravo festivalu na Ušću, gde je svojim nastupom, ali i scenskim izdanjem, privukla veliku pažnju publike. Pevačica se na bini pojavila u upečatljivom 3D kostimu koji je izgledao poput… »
"Moja majka voli rakiju" Ruslana o utiscima nakon Ušća: Šokirala ritualom pred nastupe, "potopila sam..."
Telegraf pre 23 dana
Ruslana, ukrajinska pevačica i velika evrovizijska zvezda, večeras je otvorila festival „Dragi Bravo“ na Ušću u Beogradu i još jednom pokazala zbog čega je njen nastup ostao upamćen širom Evrope. Ruslana je 2004. godine pobedila na Evroviziji sa pesmom… »
Vlada Matović konačno progovorio o Relji: Otkrio u kakvom su odnosu i da li sprema povratak na scenu (video)
Mondo pre 23 dana
Pevač Vlada Matović već duže vreme je u medijskoj ilegali, ali je sinoć nastupio na festivalu "Dragi Bravo". Istakao je da nema tremu zahvaljujući bogatom iskustvu, a zatim je otkrio da za publiku sprema novo iznenađenje. "Nema, ima samo uzbuđenje i… »
"Nedostaju mi nastupi" Vlada Matović otkrio u kakvim je odnosima sa Reljom Popovićem, pa progovorio o biznisu: "Dosadila su mi…
Blic pre 23 dana
Matović je govorio o povlačenju sa scene. Rekao je da više voli house muziku i povremeno nastupa. Nekadašnji član grupe "Elitni Odredi", Vlada Matović, večeras nastupa na "Dragi Bravo" festivalu u Beogradu, a pred sam izlazak na binu priznao je da nema… »
Bojan otkrio zašto Dara nije izašla na binu sa njim: Konačno priznao u kakvom su odnosu "Ne žalim ni za kim"
Telegraf pre 23 dana
Bojan Bijelić je večeras zapalio atmosferu na Ušću na festivalu Dragi Bravo. On se u jednom trenutku na bini pojavio sa Tamarom Živanović, ćerkom Žike iz Zane sa kojom je otpevao duetsku pesmu "Pogledom te skidam" koju u originalu peva sa Darom. Sve je… »
Vesti dana »
Rusija pogodila voz na zapadu Ukrajine odmah nakon prolaska evropskih diplomata
Serbian News Media pre 2 satajoš 29 povezanih
Počela isplata jednokratne državne pomoći za penzionere i socijalno ugrožene
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 56 povezanih
Švedski izbori: Preliminarni rezultati pokazuju malu prednost opozicionih levičara
Nedeljnik pre 2 satajoš 22 povezane