Povezane vesti
„Ne pijem 10 godina, volim da proučim neku molitvu pre nastupa“ Dado Polumenta oštro o koleginici, pa priznao: RUSLANA JE NA…
Svet & Skandal pre 2 sata
Pevač Dado Polumenta sinoć je nastupao na „Dragi Bravo“ festivalu u Beogradu, a pred sam izlazak na binu istakao je da nema tremu i najavio pravi delirijum u publici. Bez dlake na jeziku je priznao da mu je evrovizijska pobednica Ruslana suvišna za… »
Dado Polumenta isprozivao Ruslanu, ona mu odgovorila: Zamalo skandal na festivalu, Ukrajinka ništa nije prećutala
Mondo pre 1 sat
Prvo veče Dragi Bravo festivala na Ušću počelo je s pektakularnim nastupom pevačice Ruslane, vrele Ukrajinke koja je svojim "divljim plesom" svrgla "Lane moje" s pobedničkog trona na Pesmi Evrovizije 2004. godine. MONDO je večeras imao prilike da… »
"Ruslana je ovde višak": Dado Polumenta isprozivao Ukrajinku, pa otkrio da li pije pred nastup (video)
Mondo pre 2 sata
Pevač Dado Polumenta nastupio je sinoć na "Dragi Bravo festivalu", a pred izlazak na binu razgovarao je sa okupljenim medijima. Polumenta je proznao da nema tremu pred koncert, a ono što je mnoge iznenadilo jeste njegova izvaja da je ukrajinska pevačica… »
Vlada Matović otkrio istinu o raspadu "Elitnih odreda": Ovo je tajni biznis o kom je ćutao sve ove godine (video)
Mondo pre 1 sat
Pevač Vlada Matović progovorio je pred našim kamerama o raspadu grupe "Elitni odredi", kao i o razlozima zbog kojih se ne pojavljuje više u medijima. Vlada ne krije da je u dobrim odnosima sa Reljom Popovićem, a otkrio nam je da li mu se dopada njegova… »
Dara Bubamara otkrila zašto je odbila da peva sa Bojanom Bjelićem! "Htela sam da budem sama na bini“, pa priznala: Svi koji…
Kurir pre 2 sata
Dara Bubamara sinoć je bila među najzapaženijim zvezdama na Bravo festivalu na Ušću, gde je pažnju publike privukla i nastupom i atraktivnim scenskim izdanjem. Pevačica se pojavila u upečatljivom 3D kostimu koji je izgledao poput iscrtanog ženskog tela… »
"Nedostaju mi nastupi" Vlada Matović o odnosu sa Reljom: Pomenui i svoj biznis "Dosadila su mi putovanja"
Telegraf pre 3 sata
Nekadašnji član grupe "Elitni Odredi", Vlada Matović, nastupio je sinoć na "Dragi Bravo" festivalu u Beogradu te otpevao neke od svojih najvećih hitova. Publika je sa njim pevala u glas hitove koji su obeležili jednu epohu. On je pred sam izlazak na binu… »
Dara otkrila što nije pevala sa Bjelićem na Ušću, pa pomenula dečka: "Svi koji nisu mogli, dobili su pedalu"
Telegraf pre 4 sati
Dara Bubamara sinoć je bila jedna od najzapaženijih zvezda na Bravo festivalu na Ušću, gde je svojim nastupom, ali i scenskim izdanjem, privukla veliku pažnju publike. Pevačica se na bini pojavila u upečatljivom 3D kostimu koji je izgledao poput… »
"Moja majka voli rakiju" Ruslana o utiscima nakon Ušća: Šokirala ritualom pred nastupe, "potopila sam..."
Telegraf pre 5 sati
Ruslana, ukrajinska pevačica i velika evrovizijska zvezda, večeras je otvorila festival „Dragi Bravo“ na Ušću u Beogradu i još jednom pokazala zbog čega je njen nastup ostao upamćen širom Evrope. Ruslana je 2004. godine pobedila na Evroviziji sa pesmom… »
Vlada Matović konačno progovorio o Relji: Otkrio u kakvom su odnosu i da li sprema povratak na scenu (video)
Mondo pre 6 sati
Pevač Vlada Matović već duže vreme je u medijskoj ilegali, ali je sinoć nastupio na festivalu "Dragi Bravo". Istakao je da nema tremu zahvaljujući bogatom iskustvu, a zatim je otkrio da za publiku sprema novo iznenađenje. "Nema, ima samo uzbuđenje i… »
"Nedostaju mi nastupi" Vlada Matović otkrio u kakvim je odnosima sa Reljom Popovićem, pa progovorio o biznisu: "Dosadila su mi…
Blic pre 14 sati
Matović je govorio o povlačenju sa scene. Rekao je da više voli house muziku i povremeno nastupa. Nekadašnji član grupe "Elitni Odredi", Vlada Matović, večeras nastupa na "Dragi Bravo" festivalu u Beogradu, a pred sam izlazak na binu priznao je da nema… »
Bojan otkrio zašto Dara nije izašla na binu sa njim: Konačno priznao u kakvom su odnosu "Ne žalim ni za kim"
Telegraf pre 14 sati
Bojan Bijelić je večeras zapalio atmosferu na Ušću na festivalu Dragi Bravo. On se u jednom trenutku na bini pojavio sa Tamarom Živanović, ćerkom Žike iz Zane sa kojom je otpevao duetsku pesmu "Pogledom te skidam" koju u originalu peva sa Darom. Sve je… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Nastavak teške borbe i dolazak međunarodnih helikoptera
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 69 povezanih
Vremenska prognoza i meteoalarmi: Sunčano i toplo vreme uz kraće osveženje na severu
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 32 povezane
Protest na otvaranju Nušićijade, izviždan predsednik Opštine Ivanjica, Selaković odustao od govora
Serbian News Media pre 1 satjoš 6 povezanih
SAD uvele carine od 50 odsto na kanadsku robu, Otava najavljuje recipročne mere
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 15 povezanih
Zubairu i Sek prave najviše problema! Saša Ilić otkrio: Takvo ponašanje neće biti tolerisano, u Lučanima teško gostovanje
Dnevnik pre 22 minutajoš 19 povezanih