Povezane vesti

"Ne znam šta je on planirao": Dara Bubamara odbila da peva sa kolegom, otkrila šta se dešavalo pred nastup

"Ne znam šta je on planirao": Dara Bubamara odbila da peva sa kolegom, otkrila šta se dešavalo pred nastup

Mondo pre 2 sata
Nakon nastupa na festivalu "Dragi Bravo" u Beogradu, Dara Bubamara otkrila je pravi razlog zbog kog . Pevačica je podelila utiske i priznala da ju je sjajna atmosfera motivisala da uskoro organizuje i veliki solistički koncert. Na samom početku, Dara je… »
Dara odbila duet, a Bojan provocirao njenog dečka! "Ne znam da li je ljubomoran na mene, pitajte njega“

Dara odbila duet, a Bojan provocirao njenog dečka! "Ne znam da li je ljubomoran na mene, pitajte njega“

Kurir pre 2 sata
Sinoćnji festival " Dragi Bravo“ u Beogradu obeležili su brojni nastupi, dobra atmosfera, ali i neočekivana situacija koja je privukla pažnju publike. Dara Bubamara i Bojan Bjelić trebalo je zajedno da izvedu svoju duetsku pesmu, međutim, do zajedničkog… »
"Htela sam da budem sama na bini" Dara Bubamara odbila da peva sa kolegom, sad priznala: "Ne znam ja šta je on mislio!"…

"Htela sam da budem sama na bini" Dara Bubamara odbila da peva sa kolegom, sad priznala: "Ne znam ja šta je on mislio!"…

Blic pre 3 sata
Objasnila je da nije otpevala duet sa Bojanom Bijelićem jer je želela da izvodi samo svoje hitove i da bude sama na bini. Naglasila je da nema ništa protiv Bojana Bijelića i da nije bilo nesuglasica među njima. Pevačice Dara Bubamara nastupala je sinoć… »
Dara Bubamara napravila skandal, odbila da peva sa kolegom: "Pitajte njenog dečka da l' je ljubomoran na mene"

Dara Bubamara napravila skandal, odbila da peva sa kolegom: "Pitajte njenog dečka da l' je ljubomoran na mene"

Mondo pre 3 sata
Iako su oboje nastupali na beogradskom festivalu "Dragi Bravo",duet Dare Bubamare i Bojana Bijelića nije izveden u originalnom sastavu. Pevačica je pred sam nastup odustala od zajedničkog izvođenja, pa je Bojanu na sceni društvo pravila Tamara Živanović… »
"Bio je nesporazum, bolje što Đole..." Slađa bez zadrške o bivšem mužu: "Nećete nas videti zajedno na sceni"

"Bio je nesporazum, bolje što Đole..." Slađa bez zadrške o bivšem mužu: "Nećete nas videti zajedno na sceni"

Telegraf pre 4 sati
Pevačica Slađa Delibašić večeras nastupa na "Dragi Bravo" festivalu u Beogradu. Ona je potpuno iskreno govorila o odnosu sa bivšim suprugom Đoletom Đoganijem, poručivši da ih publika više nikada neće videti zajedno na javnoj sceni. Denserka je takođe… »
"Đoleta i mene više nikad neće videti zajedno na sceni": Slađa Delibašić potkačila bivšeg, pa spomenula Vesnu

"Đoleta i mene više nikad neće videti zajedno na sceni": Slađa Delibašić potkačila bivšeg, pa spomenula Vesnu

Mondo pre 5 sati
Pevačica Slađa Delibašić nastupila je na "Dragi Bravo" festivalu u Beogradu. Ona je potpuno iskreno govorila o odnosu sa bivšim suprugom Đoletom Đoganijem, poručivši da ih publika više nikada neće videti zajedno na javnoj sceni. Denserka je takođe… »
"Mene i Đoleta više nikad nećete videti zajedno!“ Slađa stavila tačku, a onda usledio novi haos zbog Dare Bubamare

"Mene i Đoleta više nikad nećete videti zajedno!“ Slađa stavila tačku, a onda usledio novi haos zbog Dare Bubamare

Kurir pre 5 sati
Beograd je sinoć bio u znaku hitova koji su obeležili devedesete i dvehiljadite, a na festivalu "Dragi Bravo“ nije manjkalo ni dobre atmosfere, ali ni neočekivanih obrta iza scene. Dok je Slađa Delibašić otvoreno govorila o odnosu sa bivšim suprugom… »
"Bio je nesporazum, bolje što Đole i Vesna nastupaju sutra, a ja večeras" Slađa Delibašić o bivšem mužu: "Mene i njega više…

"Bio je nesporazum, bolje što Đole i Vesna nastupaju sutra, a ja večeras" Slađa Delibašić o bivšem mužu: "Mene i njega više…

Blic pre 13 sati
Naglašava da ona i Đole zajedno nastupaju samo na privatnim zabavama, ali ne javno. Pevačica kaže da uvek odmah posle nastupa ide kući, ne zadržava se na žurkama i profesionalno pristupa poslu. Pevačica Slađa Delibašić večeras nastupa na "Dragi Bravo"… »

Vesti dana »