Povezane vesti
Milorad Čavić: Razumem Ukrajinca što je odbio Rusa, ni ja ne bih mogao
Mondo pre 5 sati
Legendarni srpski plivač Milorad Čavić (42), šampion Evrope, sveta i vicešampion olimpijskih igara u trkama na 50 i 100 metara "leptir" stilom, komentarisao je nedavni uspeh Andreja Barne na Evropskom prvenstvu i komplikovanu situaciju koja ga je… »
„Razumem zašto Ukrajinac nije hteo sa Rusom na postolje – i ja sam osetio tu mržnju!“: Legenda srpskog sporta pričala o…
Nova pre 6 sati
Legendarni srpski plivač i olimpijski vicešampion Milorad Čavić osvrnuo se na dešavanja sa Evropskog prvenstva u Parizu, gde je Andrej Barna osvojio srebrnu medalju na 50 metara slobodno. Čavić je najpre pohvalio Barnu istakavši da se po ostvarenim… »
Vesti dana »
Iz Evropske unije stižu helikopteri i kopnene ekipe za gašenje požara - najteže i dalje u Deliblatskoj peščari i na Stolovima
RTS pre 17 minutajoš 69 povezanih
Vremenska prognoza i meteoalarmi: Sunčano i toplo vreme uz kraće osveženje na severu
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 32 povezane
Otvorena "Nušićijada", gradom odjekivali zvižduci i "pumpaj": Selaković nije smeo na binu, pa se oglasio iz kafane FOTO/VIDEO
Nova pre 3 satajoš 6 povezanih
Pukli pregovori, Tramp uveo carine od 50%! Amerika i Kanada opet u trgovinskom ratu, Karni sprema žestoki odgovor "dolar za dolar"
Kurir pre 4 satijoš 15 povezanih