Повезане вести

"Јавио ми се бивши муж после 8 година" Ана објавила приватну преписку са њим, па му ударила блок "Ко сте ви?"

"Јавио ми се бивши муж после 8 година" Ана објавила приватну преписку са њим, па му ударила блок "Ко сте ви?"

Телеграф пре 16 сати
Певачица Ана Николић последњих дана привлачи пажњу јавности због скандала са супругом Слобе Радановића када ју је испрозивала да поседује УС са материјалом ко би како је рекла могао да је компромитује. Ана се није овде… »
"Психо, боље се блокирај“ Ана Николић објавила преписку, мушкарца који јој је писао назвала бившим мужем, а није Раста: Ја се…

"Психо, боље се блокирај“ Ана Николић објавила преписку, мушкарца који јој је писао назвала бившим мужем, а није Раста: Ја се…

Курир пре 17 сати
Певачица Ана Николић изненадила је своје пратиоце када је на друштвеним мрежама објавила поруку коју је добила и уз њу написала да јој се јавио бивши муж, али није Стефан Ђурић Раста, већ извесни Шћепан. Николићева је објавила… »
"Јавио ми се бивши муж после 8 година" Ана Николић објавила приватне поруке: "Ко сте ви?", одмах га блокирала

"Јавио ми се бивши муж после 8 година" Ана Николић објавила приватне поруке: "Ко сте ви?", одмах га блокирала

Блиц пре 18 сати
Реакцију бившег мужа коментарисала је на Инстаграму називајући га 'психо' и позвала га да се сам блокира. Јавно изложене преписке изазвале су реакције и смех међу њеним пратиоцима. Певачица Ана Николић поново је у центру… »

Вести дана »