Povezane vesti
"Javio mi se bivši muž posle 8 godina" Ana objavila privatnu prepisku sa njim, pa mu udarila blok "Ko ste vi?"
Telegraf pre 30 dana
Pevačica Ana Nikolić poslednjih dana privlači pažnju javnosti zbog skandala sa suprugom Slobe Radanovića kada ju je isprozivala da poseduje US sa materijalom ko bi kako je rekla mogao da je kompromituje. Ana se nije ovde zaustavila već je sada na… »
"Psiho, bolje se blokiraj“ Ana Nikolić objavila prepisku, muškarca koji joj je pisao nazvala bivšim mužem, a nije Rasta: Ja se…
Kurir pre 31 dana
Pevačica Ana Nikolić iznenadila je svoje pratioce kada je na društvenim mrežama objavila poruku koju je dobila i uz nju napisala da joj se javio bivši muž, ali nije Stefan Đurić Rasta, već izvesni Šćepan. Nikolićeva je objavila deo njihove privatne… »
"Javio mi se bivši muž posle 8 godina" Ana Nikolić objavila privatne poruke: "Ko ste vi?", odmah ga blokirala
Blic pre 31 dana
Reakciju bivšeg muža komentarisala je na Instagramu nazivajući ga 'psiho' i pozvala ga da se sam blokira. Javno izložene prepiske izazvale su reakcije i smeh među njenim pratiocima. Pevačica Ana Nikolić ponovo je u centru medijske pažnje nakon što je na… »
Vesti dana »
Mali: Završene prijave za 6.000 dinara, danas oko 5,4 miliona isplata
Euronews pre 16 minutajoš 52 povezane
Stravične scene ispred škole; Muškarac išao i sačmarom pucao u decu FOTO/VIDEO
B92 pre 1 satjoš 23 povezane
Anketa: Trampova popularnost na istorijski niskom nivou
Serbian News Media pre 2 satajoš 15 povezanih
Nakon prohladnog jutra poslednjeg dana leta, popodne oblačno i kišovito
Glas Zapadne Srbije pre 2 satajoš 16 povezanih