Povezane vesti

"Veliko mi je zadovoljstvo..." Ana Ivanović postala ambasadorka Sportskih igara mladih

"Veliko mi je zadovoljstvo..." Ana Ivanović postala ambasadorka Sportskih igara mladih

Večernje novosti pre 26 dana
Bivša srpska teniserka Ana Ivanović postala je nova ambasadorka Sportskih igara mladih zajedno sa nekašadnjim hrvatskim teniserom Goranom Ivaniševićem i evropskim komesarom Magnusom Brunerom. Foto: Berzane Nasser/ABACA/Abaca Press/Profimedia "Veliko mi… »
Ana Ivanović postala ambasadorka Sportskih igara mladih

Ana Ivanović postala ambasadorka Sportskih igara mladih

Politika pre 26 dana
Bivša srpska teniserka pridružila se nekadašnjem hrvatskom teniseru Goranu Ivaniševiću i evropskom komesaru Magnusu Bruneru u ulozi ambasadora manifestacije. Bivša srpska teniserka Ana Ivanović postala je nova ambasadorka Sportskih igara mladih, zajedno… »
Zlatan predvodio svetske zvezde u Splitu! Ana Ivanović postala ambasador Sportskih igara mladih, svečanost obeležila…

Zlatan predvodio svetske zvezde u Splitu! Ana Ivanović postala ambasador Sportskih igara mladih, svečanost obeležila…

Kurir pre 26 dana
Veliki jubilej – 30 godina Plazma Sportskih igara mladih – obeležen je svečanom ceremonijom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu, na kojoj su Ana Ivanović, Goran Ivanišević i Magnus Bruner, evropski komesar za unutrašnje poslove i migracije… »
Jubilej Plazma Sportskih igara mladih - Ana Ivanović, Goran Ivanišević i Magnus Brunner novi ambasadori

Jubilej Plazma Sportskih igara mladih - Ana Ivanović, Goran Ivanišević i Magnus Brunner novi ambasadori

N1 Info pre 26 dana
Veliki jubilej – 30 godina Plazma Sportskih igara mladih – obeležen je svečanom ceremonijom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu, na kojoj su Ana Ivanović, Goran Ivanišević i Magnus Brunner, evropski komesar za unutrašnje poslove i migracije… »
Ana Ivanović za RTS: Sportske igre mladih nose neprocenjiva iskustva, čast mi je što sam ambasadorka

Ana Ivanović za RTS: Sportske igre mladih nose neprocenjiva iskustva, čast mi je što sam ambasadorka

RTS pre 26 dana
Nekada najbolja teniserka sveta Ana Ivanović istakla je u izjavi za RTS da joj je velika čast što je ambasadorka Sportskih igara mladih u Splitu, koje ovog leta proslavljaju jubilarnu 30. godišnjicu. Ana Ivanović je uz nekadašnjeg hrvatskog tenisera… »
30 godina Plazma Sportskih igara mladih – Ana Ivanović, Goran Ivanišević i Magnus Brunner novi ambasadori Igara

30 godina Plazma Sportskih igara mladih – Ana Ivanović, Goran Ivanišević i Magnus Brunner novi ambasadori Igara

Hot sport pre 26 dana
Plazma Sportske igre mladih obeležile su 30 godina postojanja, uz nove ambasadore, velika sportska imena i All-Star utakmicu sa mladim učesnicima. Veliki jubilej – 30 godina Plazma Sportskih igara mladih – obeležen je svečanom ceremonijom u Hrvatskom… »

Vesti dana »