Povezane vesti
„Ja nisam gospodar, već sluga, i to vaš sluga“: Vučić odgovorio meštaninu, a onda naredio funkcionerima da sutra u 8 budu u…
Dnevnik pre 21 dana
Predsednik sa narodom u selu Lopardince. Vučić je stigao u Lopardince kod Bujanovca, gde ga je sačekao veliki broj ljudi. Odmah po dolasku okružili su ga meštani koji su tražili da se fotografišu sa njim, stegnu mu ruku i razgovaraju. - Pošto vidim da… »
Vučić u Lopardincu obećao put do manastira
Bujanovačke pre 20 dana
Bujanovac, 22. avgust 2026. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas Lopardince kod Bujanovca, gde je razgovarao sa meštanima o problemima i potrebama sela, ali i o projektima koji bi trebalo da budu realizovani u narednom periodu. Vučić je… »
Vučić: Najviše me brinu novi sukobi u svetu i cene energenata
RTK pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ga od objektivnih stvari najviše brinu novi sukobi u svetu i cene energenta i dodao da je zbog toga važno da Srbija čuva svoj mir i stabilnost, jer u svetu ništa ne izgleda dobro. On je u okviru… »
Vesti dana »
Dugačak red u kragujevačkom naselju Mala Vaga za podršku Studentskoj listi
Glas Šumadije pre 15 minutajoš 74 povezane
Dramatičan vremenski obrt u Srbiji! Temperature padaju neverovatnom brzinom, ova tri dela zemlje na udaru opasnih pojava, a najjači udar tek sledi
Blic pre 2 satajoš 33 povezane
Putin: Slanje evropskih trupa u Ukrajinu značilo bi rat sa Rusijom
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 21 povezana
Napad na saudijski naftovod i nove tenzije na Bliskom istoku
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 20 povezanih
„Još jednom mogu da kažem da sam bio u pravu“: Rijera govorio o Nakajami i otkrio koji igrač definitivno neće igrati!
Hot sport pre 50 minutajoš 22 povezane