Povezane vesti

'Kao da hodam po vulkanu, požari izbijaju iz zemlje': BBC u Deliblatskoj peščari

'Kao da hodam po vulkanu, požari izbijaju iz zemlje': BBC u Deliblatskoj peščari

BBC News pre 3 sata
BBC novinarke posetile su Deliblatsku peščaru u kojoj nedeljama gore veliki požari. Činilo im se kao da šetaju po vulkanskom grotlu. Šetnja, ako se tako može nazvati, po izgorelim delovima Deliblatske peščare, prirodnog rezervata u Srbiji, izgleda… »
‘Kao da hodam po vulkanu, požari izbijaju iz zemlje’: BBC u Deliblatskoj peščari

‘Kao da hodam po vulkanu, požari izbijaju iz zemlje’: BBC u Deliblatskoj peščari

Danas pre 2 sata
Šetnja, ako se tako može nazvati, po izgorelim delovima Deliblatske peščare, prirodnog rezervata u Srbiji, izgleda zastrašujuće. Cipele su mi uranjale u dubok sloj pepela, pomešanog sa peskom, dok se svuda oko mene tlo ‘pušilo’ i ‘pufkalo’. Kao da će… »

Radio 021 pre 3 sata
BBC novinarke posetile su Deliblatsku peščaru u kojoj nedeljama gore veliki požari. Činilo im se kao da šetaju po vulkanskom grotlu. REUTERS/Uroš Arsić Šetnja, ako se tako može nazvati, po izgorelim delovima Deliblatske peščare, prirodnog rezervata u… »

Južne vesti pre 2 sata
REUTERS/Uroš Arsić Šetnja, ako se tako može nazvati, po izgorelim delovima Deliblatske peščare, prirodnog rezervata u Srbiji, izgleda zastrašujuće. Cipele su mi uranjale u dubok sloj pepela, pomešanog sa peskom, dok se svuda oko mene tlo ‘pušilo’ i… »

Vesti dana »