Povezane vesti

Otac ostavio sina (7) na planini Fudži nakon što mu je dečak rekao da je umoran, reagovala policija

Otac ostavio sina (7) na planini Fudži nakon što mu je dečak rekao da je umoran, reagovala policija

Newsmax Balkans pre 14 sati
Otac iz Japana ostavio je svog sedmogodišnjeg sina nekoliko sati samog na planini Fudži dok je nastavio uspon sa drugim sinom, zbog čega su ga upozorili policija i lokalne vlasti. Dečak je pronađen sam na planinarskoj stazi u četvrtak i odveden u… »
Rekao sinu "čekaj ovde" i otišao: Sedmogodišnjaka ostavio samog i nastavio uspon

Rekao sinu "čekaj ovde" i otišao: Sedmogodišnjaka ostavio samog i nastavio uspon

B92 pre 15 sati
Otac iz Japana ostavio je svog sedmogodišnjeg sina nekoliko sati samog na planini Fudži dok je nastavio uspon sa drugim sinom, zbog čega su ga upozorili policija i lokalne vlasti. Dečak je pronađen sam na planinarskoj stazi u četvrtak i odveden u… »
Dečak (7) se umorio tokom penjanja na planinu: Otac ga ostavio i nastavio dalje

Dečak (7) se umorio tokom penjanja na planinu: Otac ga ostavio i nastavio dalje

Blic pre 15 sati
Dečak je pronađen sam na planinarskoj stazi i odveden u policiju u prefekturi Šizuoka Dečak je osam sati čekao sam, sa samo grickalicama i bezalkoholnim pićem, bez novca Otac iz Japana ostavio je svog sedmogodišnjeg sina nekoliko sati samog na planini… »
Otac ostavio dete (7) na planini! Potez o kom bruji planeta: Dečak je bio sam u magli, na visini od 2.440 metara, a onda je…

Otac ostavio dete (7) na planini! Potez o kom bruji planeta: Dečak je bio sam u magli, na visini od 2.440 metara, a onda je…

Kurir pre 17 sati
Otac se našao na meti žestokih kritika nakon što je ostavio svog sedmogodišnjeg sina na pola uspona na planinu Fudži kako bi mogao da nastavi put do vrha. Muškarac (48) ostavio je dečaka samog na visini od oko 2.440 metara na najvišoj planini u Japanu… »
Otac ostavio sina (7) samog na Fudžiju i nastavio uspon: Dečak satima čekao na kiši i u magli

Otac ostavio sina (7) samog na Fudžiju i nastavio uspon: Dečak satima čekao na kiši i u magli

Mondo pre 16 sati
Otac je ostavio sedmogodišnjeg sina samog na planini Fudži nekoliko sati, sa samo flašicom soka i grickalicom, nakon čega je nastavio uspon sa starijim detetom, prenose japanski mediji. Dečak je pronađen kako sam sedi na klupi na najvišoj planini u… »
Sina (7) ostavio samog na opasnoj planini i nastavio uspon! Dete našli samo na 2.000 metara, rekao samo jedno.

Sina (7) ostavio samog na opasnoj planini i nastavio uspon! Dete našli samo na 2.000 metara, rekao samo jedno.

Telegraf pre 16 sati

Vesti dana »