Povezane vesti

"Bilo je svađa, teško mi je bilo..." Nikola Rokvić je ovako govorio o razvodu od Bojane: Rekli smo da ćemo da se raziđemo...…

"Bilo je svađa, teško mi je bilo..." Nikola Rokvić je ovako govorio o razvodu od Bojane: Rekli smo da ćemo da se raziđemo...…

Kurir pre 7 sati
Iako Nikola Rokvić i Bojana Barović u javnosti važe za jedan od najskladnijih i najstabilnijih parova na domaćoj sceni, poznati pevač je svojevremeno iznenadio javnost kada je sasvim otvoreno progovorio o turbulencijama u braku i mogućnosti razlaza. On… »
"Bilo je svađa, teško mi je bilo": Nikola Rokvić progovorio o razvodu, brak bio pred pucanjem

"Bilo je svađa, teško mi je bilo": Nikola Rokvić progovorio o razvodu, brak bio pred pucanjem

Mondo pre 12 sati
Iako Nikola Rokvić i Bojana Barović u javnosti važe za jedan od najskladnijih i najstabilnijih parova na domaćoj sceni, poznati pevač je svojevremeno iznenadio javnost kada je sasvim otvoreno progovorio o turbulencijama u braku i mogućnosti razlaza. Tada… »
"Rekli smo da ćemo da se raziđemo, mučili smo se mnogo" Nikola Rokvić je ovako govorio o razvodu od Bojane: "Bilo je svađa…

"Rekli smo da ćemo da se raziđemo, mučili smo se mnogo" Nikola Rokvić je ovako govorio o razvodu od Bojane: "Bilo je svađa…

Blic pre 12 sati
Nikola je u jednom periodu duboko ušao u duhovnost i pomišljao na monaški život. Bojana mu je dala blagoslov ukoliko bi se na to odlučio. Iako Nikola Rokvić i Bojana Barović u javnosti važe za jedan od najskladnijih i najstabilnijih parova na domaćoj… »

Vesti dana »