Povezane vesti

"Prošla sam svašta": Oglasila se Ana Ćurčić nakon informacije da ulazi sa Zvezdanom u Elitu 10

"Prošla sam svašta": Oglasila se Ana Ćurčić nakon informacije da ulazi sa Zvezdanom u Elitu 10

Telegraf pre 1 dan
Prava bura se digla među fanovima rijalitija nakon što je Uroš Stanić otkrio da u Elitu 10 ulazi Ana Ćurčić i njen bivši, Zvezdan Slavnić. Ona se sada oglasila na društvenoj mreži Instagram gde je objavom napravila haos. Ana Ćurčić se oglasila i podelila… »
Nakon što je Uroš Stanić otkrio da Ana i Zvezdan ulaze u Elitu, Ćurčićeva poslala brutalnu poruku! Zaintrigirala javnost: Više…

Nakon što je Uroš Stanić otkrio da Ana i Zvezdan ulaze u Elitu, Ćurčićeva poslala brutalnu poruku! Zaintrigirala javnost: Više…

Kurir pre 9 sati
Prava bura podigla se među fanovima rijalitija nakon što je Uroš Stanić otkrio da u " Elitu 10" navodno ulaze Ana Ćurčić i njen bivši partner Zvezdan Slavnić. Ana Ćurčić sada se oglasila na Instagramu, a svojom objavom dodatno je zaintrigirala javnost i… »
"Više ne čekam da me neko izabere" Uroš otkrio da Ana Ćurčić i Zvezdan ulaze u Elitu 10, ona se sad oglasila i poslala…

"Više ne čekam da me neko izabere" Uroš otkrio da Ana Ćurčić i Zvezdan ulaze u Elitu 10, ona se sad oglasila i poslala…

Blic pre 10 sati
Prava bura se digla među fanovima rijalitija nakon što je Uroš Stanić otkrio da u Elitu 10 ulazi Ana Ćurčić i njen bivši, Zvezdan Slavnić. Ona se sada oglasila na društvenoj mreži Instagram gde je objavom napravila haos. Ana Ćurčić se oglasila na… »

Vesti dana »