Povezane vesti
Nakon raskida ugradila sedmice pred elitu 10! Sad otkrila visinu honorara i razotkrila bivšeg dečka: Muvaju me fudbaleri
Kurir pre 4 sati
Rijaliti učesnica Sanja Grujić podvrgla se estetskoj operaciji uvećanja grudi, kao i vađenju starih silikona. Nakon samo sat vremena od operacije Sanja je napustila kliniku, a dok je na sebi imala i dalje zavoje i jedva je hodala, osmeh nije skidala sa… »
Ugradila sedmice pred ulazak u Elitu: Sanja Grujić u bolovima otkrila kako je operacija prošla
Telegraf pre 4 sati
Bivša rijaliti učesnica Sanja Grujić uslikana je danas ispred jedne privatne klinike, gde se podvrgla estetskoj operaciji zamene silikona i uvećanja grudi. Samo sat vremena nakon zahvata, Sanja je izašla iz bolnice sa zavojima, dok je jedva koračala… »
Sanja Grujić ugradila sedmice pred Elitu 10: U zavojima otkrila visinu honorara i šok detalje raskida: "Budući učesnici prave…
Blic pre 5 sati
Trenutno ne želi novu vezu, ali priznaje da ima mnogo udvarača, među kojima su i poznati fudbaleri. Spremna je da učestvuje u 'Eliti 10', ponosna je na svoj honorar i tvrdi da ulazi zbog zabave i dobre zarade. Rijaliti učesnicu Sanju Grujić danas smo… »
"Od mene je ostao samo glas, sve drugo sam korigovala": Sanja stavila "sedmice", priznala da je niko neće prepoznati
Mondo pre 4 sati
Rijaliti učesnica Sanja Grujić pre ulaska u "Elitu 10" otišla je na remont, te je povećala grudi, a nakon operacije progovorila je o ulasku u rijaliti. - Od danas samo gala ništa socijala i luksuzan život. Došla sam da se ponovim i sad sam ponosna… »
Vesti dana »
U Deliblatskoj peščari najteže: Borba protiv požara na više lokacija u Srbiji
Radio 021 pre 1 danjoš 101 povezana
Đoković dobio najbolje vesti iz Sinsinatija: Silno ga je obradovao meč koji sigurno nije ni gledao
Mondo pre 3 satajoš 26 povezanih
SAD uvele carine od 50 odsto na kanadsku robu, Otava najavljuje recipročne mere
Naslovi.ai pre 4 satijoš 26 povezanih
Rijera zna važnost podrške i na koji način je pridobiti: „Uvek govorim da navijačima moramo da damo „hranu“!“
Hot sport pre 4 satijoš 48 povezanih